HIRDETÉS BEZÁRÁS

A romániai Lidlben valaki nagyon fel akart szeletelni egy görögdinnyét

Ez hogy nem jutott eddig senkinek az eszébe? 🍉

  Az internet tele van úgynevezett lifehackekkel és trükkökkel, melyek megkönnyítik az életet. Ezek közül sokat nevetségesnek tartanak az emberek, mert egyszerűen nem hasznosak, vagy az adott dolgot könnyebben is el lehet végezni. Bizonyára emlékszel még Khaby Lame-re, aki nagyon népszerűvé és gazdaggá vált azáltal, hogy meglehetősen ironikus módon gúnyolta ki ezeket.

  HIRDETÉS

  Ma azonban egy meglehetősen furcsa ötlettel találkoztunk, és bevalljuk őszintén, hogy soha az életben nem jutott volna eszünkbe, hogy ilyesmit is meg lehet csinálni. Valaki ugyanis azzal az ötlettel állt elő, hogy a Lidl számos üzletében megtalálható kenyérszeletelőt nem csak kenyérszeletelésre lehet használni.

  Valaki úgy döntött, hogy beletesz egy görögdinnyét, és felszeleteli magának. Egyrészt zseniális a maga egyszerű módján, másrészt viszont nem biztatunk arra, hogy ilyesmit csinálj, mert végül is más emberek ott kenyeret akarnak majd szeletelni, és valószínűleg a gépnek sem tesz jót a dinnyéből kicsurgó lé. Az ötlet ettől függetlenül azért valahol zseniális, már csak azért is, mert remekül működött.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.