HIRDETÉS BEZÁRÁS

17 élethelyzet, ami jól mutatja, hogy milyen kiszámíthatatlan is a testvérek élete

Szólj hozzá

  A filmekben a testvérek mindig úgy viselkednek egymással, mintha pénzt kapnának azért, ha kedvesek és előzékenyek a másikkal. Akinek azonban van testvére, az tudja, hogy a valóságban még véletlenül sem így néz ki egy testvérkapcsolat. Kőkemény veszekedések és sírásig tartó harcok vezetnek odáig, míg rá nem jövünk, hogy ha tetszik, ha nem…akkor is ezzel az idiótával kell leélnünk az életünket.

  HIRDETÉS

  Az alábbi emberek is rájöttek már erre, ám a feszült hangulatban telt évek alatt azért bennük is jó néhány érdekes történet gyülemlett fel, melyek remekül összegzik, hogy mit is jelent a „testvérség”.

  1. 1


  2. 2


  3. 3


  4. 4


  5. 5


  6. 6


  7. 7


  8. 8


  9. 9


  10. 10


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Igen. Két kistesóm van, és lwszögezhetem, hogy mind teljesen igaz. Leginkább a 10-es az, amiben felismertem magunkat. Viszont az utolsó az nem igaz. Legalább is ránk nem.Illetve egy másik cikkben olvastam: "A testvér-kapcsolatok bonyolultak. A fél vesémet odaadnám, hogy egészséges legyen, de nem ülhet előre a kocsiban" valami ilyesmi volt, nem szó szerint ez. Na ez nagyon igaz. Ha valami baja lenne bármelyik tetvémnek, én lennék az első, aki donorként jelentkezni. Viszont ha egy grammal több csokit kap, az már hatalmas probléma.Mindezek ellenére jó testvérek vagyunk. Legalább is amikor látnak minket.Amikor nem akkor... 😈😈

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu