HIRDETÉS BEZÁRÁS
Vásárlás

19 divatos és praktikus holmi, amit azonnal fel kell venned a kívánságlistádra

  A világ legügyesebb tervezői évről-évre azon fáradoznak, hogy könnyebbé és szórakoztatóbbá tegyék számunkra az otthonunk. Ezt elsősorban a most következő praktikus és továbbgondolt konyhai, valamint háztartásbeli eszközök segítségével igyekeznek elérni. Hogy sikerült-e nekik? Azt döntsd el Te magad! 😉

  HIRDETÉS
  1. 1 Zacskó záró kupak.


   Öt vagy tíz évvel ezelőtt még teljesen elképzelhetetlen volt, hogy a felbontott műanyag (pl. chipses) zacskót visszazárjuk. Ma azonban már ez sem álom csupán, ezeknek a könnyen használható zacskózáró kupakoknak a segítségével minden féle-fajta műanyag zacskó könnyedén visszazárható, ezáltal pedig a bennük tárolt élelmiszer sokkal tovább tárolható.

  2. 2 Vágódeszka, tároló és mosórekesszel.


   A vágódeszkák esetében mindig is körülményes az apróra vágott zöldségek tárolása és tisztítása. Ez a praktikus multifunkciós vágódeszka ezt a problémát hivatott egyszer s mindenkorra megoldani.

  3. 3 Jegesmedve formájú jégkocka-készítő.


   A fóliás jégkocakészítő zsákok használata körülményes: a feltöltésik is problémás, a mélyhűtőben is kifolynak, ráadásul mindig újat kell venni belőlük. Ezek a jegesmedve formájú jégkockakészítők nem csak praktikusak, de mutatósak is egyben.

  4. 4 Mini-esküvői tortaforma.


   Ennek a mini tortaformának a segítségével tulajdonképpen esküvői torta formájú cupcake-eket készíthetünk pillanatok alatt, egyszerűen. Ajándékötletnek sem utolsó olyanok számára, akiknek az édes szájuk a gyengéjük.

  5. 5 Szeparált mélytányér.


   Te is utálod, amikor mállóssá válik a müzli a tejben? Amikor szétmállik a pirított kenyér a paradicsomlevesben? Akkor ez a két részre osztott mélytányér a neked való megoldás, amivel többé semmi ilyen problémád sem lesz.

  6. 6 Lego bögre.


   Az unalmas és szürke hétköznapokban bizony minden apró szórakozásforrást meg kell becsülni. Ez a kedvünk szerint kombinálható LEGO bögre pedig éppen ilyen. Kreatív személyek számára ajándékötletnek is kiváló.

  7. 7 60 másodperces salátakészítő tál.


   Egyszerűen dobjuk bele a zöldségeket ebbe a salátakészítő tálba, fordítsuk fel, és az alján található nyílásokon keresztül egy éles késsel vágjuk apróra a benne található zöldségeket és gyümölcsöket.

  8. 8 Cseresznye formájú WC-kefe.


   Gondoltad volna, hogy egy WC-kefe is lehet szemrevaló és jópofa? Ez a cseresznye formájú WC-kefe például remek választás, ha fel szeretnénk egy kicsit dobni a mellékhelységünk dizájnját és a kukába dobni a mostani unalmas és csúnya kefénket.

  9. 9 Vajszeletelő.


   Csak tegyük bele a kemény vajat, egy határozott mozdulattal nyomjuk le és máris élvezhetjük az ideális mennyiségű vajat a pirítósunkon ennek a praktikus vajadagolónak a segítségével.

  10. 10 Alumínium tűzhelytakaró.


   Te is szoktál olajban fröcsögő ételeket sütni? Unod már, hogy a konyhapulttól kezdve a falig minden tiszta olaj lesz egy kiadós vacsorakészítés után? Akkor ez az alumínium tűzhelytakaró lehet a megoldás, ami több részből áll, így kedvünk szerint kombinálhatjuk és készíthetünk belőle barikádot a fröcsögő edény köré.

  11. 11 Gyümölcsmosó tál, szűrővel.


   Egyszerű, ám annál zseniálisabb tál, ami megkönnyíti a zöldségek és gyümölcsök mosását, majd a felesleges víz leszűrését. Egy ilyen gyümölcsmosó tálnak minden konyhában ott a helye.

  12. 12 Tükörtojás készítő serpenyő.


   Imádod a tükörtojást, de unod, hogy mindig összefolynak a tojások, ami elrondítja a filmbe illő reggeli képét? Akkor ez a tükörtojás-sütő serpenyő a tökéles megoldás számodra, aminek a segítségével mesébe illő reggeliket készíthetünk, minimális erőfeszítéssel. Nem csak tojást, zöldséget, szalonnát vagy akár angol zsömlét is süthetünk a kialakított mélyedésekben.

  13. 13 Tortavágó kés.


   Ez a tortavágó kés nem csak a torta felszeletelését, de a szeletek tányérra helyezését is pofon egyszerűvé teszi. Nem foglal sok helyet, így bármelyik fiókban eláll, hogy aztán a születésnapok és egyéb ünnepek alkalmával tökéletes segítséget nyújtson számunkra.

  14. 14 Kifutásgátló fedő.


   Ezzel a kifutásgátló fedővel nem csak a kellemetlen helyzetektől óvhatjuk meg magunkat, de akár zöldségeket is párolhatunk főzés közben.

  15. 15 Rozsda- és égéseltávolító szivacs.


   Nincs is szomorúbb látvány annál, mint amikor a közel tízezer forintokért vásárolt lábasaink és serpenyőink szépen lassan minden egyes használattal amortizálódnak. Ilyenkor sokszor úgy érezzük, hogy nem marad más megoldás, mint megválni a serpenyőktől és újakat venni helyettük, pedig ez nem feltétlenül van így. Ennek a praktikus szivacsnak a segítségével ugyanis könnyedén eltávolíthatjuk a serpenyők és lábasok aljáról a rozsdát és a különféle égési sérüléseket. Konyhai csapokhoz, késekhez és egyéb tárgyakhoz is használható.

  16. 16 Ünnepi süteménykészítő sodrófa.


   Neked is gyengéd a karácsony? Te is szereted, ha minden, az utolsó szalvétáig tökéletes a ünnepek alatt? Akkor ez az ünnepi süteménykészítő sodrófa sem hiányozhat a konyhafiókodból.

  17. 17 Öntisztító seprű.


   Te is unod már, hogy mindig kézzel kell leszedetni a szöszöket a seprűről? Akkor ezt a továbbgondolt seprűt és a hozzá tartozó lapátot neked találták ki - nincs több felesleges hajolgatás és idegeskedés.

  18. 18 Zsírmágnes.


   Senki sem szereti, ha túl zsírosra sikerül egy étel, de a jó hír, hogy nem is kell. Ennek a modern zsírmágnesnek a segítségével ugyanis könnyen összegyűjthetjük az étel tetején a fölösleges zsírokat, melyeket aztán egy merőkanál vagy szűrő segítségével könnyedén eltávolíthatunk.

  19. 19 Kompakt konzervnyitó.


   Itt az ideje, hogy megszabaduljunk végre a rozsdás és körülményes szovjet konzervnyitóktól a fiókban és a helyüket egy ehhez hasonló, modern konzervnyitóval töltsük fel. Használata pofonegyszerű és a segítségével szinte már a jövőben érezhetjük magunkat.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.