HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TVSztárok és celebek

Így néznek ki a Vad angyal című sorozat színészei napjainkban, akikről a 2000-es évek elején nem tudtuk levenni a szemünk

  Több mint 20 év telt el azóta, hogy a tévénézők az egész világon lélegzet visszafojtva figyelték Ivo és Milagros drámai kapcsolatát, és azt, hogy Doña Angélica hogyan kereste az unokáját. A Vad angyal című sorozat sikere azonnal szupersztárrá tette Natalia Oreiro-t, aki nemcsak a szülőföldjén, Argentínában örvendett hatalmas népszerűségnek, hanem annak határain túl is.

  HIRDETÉS

  A jóképű Facundo Arana szintén hatalmas rajongótáborra tett szert, ám 20 év az mégiscsak 20 év, ezért a Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogyan néznek ki kedvenc szappanopera színészeink napjainkban.

  1. 1 Natalia Oreiro (Milagros/Mili)


   Ő a gyümölcse Federico Di Carlo és Rosario Avelleyra, a szobalány titkos kapcsolatának. Születésekor édesanyja egy kolostorba menekült, ahol 7 hónapos terhesen, novermber 27-én hozta világra Milit, majd végül belehalt a szülésbe. Legjobb barátnője Gloria Esposito volt, aki nem egészen 1 évvel fiatalabb nála. Mikor Mili betöltötte 2. életévét, a zárdában megjelent Manuel atya. Mivel fiúkkal nevelkedett a 2 lány, eléggé fiúsak lettek. Milagros a "Cholito", azaz "Öcskös" becenevet kapta a foci iránti szeretete miatt és mivel ezt a nevet használta Diego Simeone is. Ez vezetett oda is, hogy Ivo és barátja, Bobby fiúnak nézték, vagyis Carlitosnak. Megérkezik a Di Carlo család házába, mint komorna. A házban mindenki megvetéssel fogadta kivéve Ivót, Angélica asszonyt és Federicót, akinek közömbös volt a lány. Később Angélica meg szerette volna tanítani „igazi hölgyként” viselkedni.

  2. 2 Facundo Arana (Ivo)


   A fő férfi karakter egy 25 éves fiatal mérnök, aki eddig, mint egy színjátékban élte életét. Anyja Luisa Rapallo mindig is titkolta, hogy Ivo valódi apja nem Federico, de úgy gondolta az idő majd közli. Ő egy kalandvágyó fiatal, aki teljesen megváltozik csakhogy Milagros elfogadja férjéül. Anyja mindig is harcolt Ivo és Mili kapcsolata ellen, így a sorozat közepén mikor összeházasodnának elmondja az igazat Mili-nek. Ő otthagyja Ivót az oltár előtt, mert úgy tudja a testvére. A csalódott fiatal ezért Florencia Rizzót veszi feleségül. Ez egy nagyon rövid házasság lesz, pár hónap múlva már be is adják a válópert. Ivo esküvőjén kiderül, hogy valójában Nestor Miranda az apja, ezért Mili nagyon megbánja tettét.

  3. 3 Gabriela Sari (Gloria)


   Mili legjobb barátnője, együtt nőttek fel. Kevesebb, mint 1 évvel fiatalabb Milinél. Anyukája egy terítőbe csavarba hagyta az oltár előtt a templomban, néhány nappal születése után. Először kertészsegédként ment dolgozni a Di Carlo házba, később ő is cselédlány lett. Ott ismerkedett meg Chamucóval, aki a férje lett. Sokáig nem jöttek ki Linával, de megbarátkoztak. Egyik jó barátja lett Ivo is. Milagrosszal és Linával járták az utcákat, ahol pénzért árultak képeket és találtak ki egyéb pénzszerzési módszereket.

  4. 4 Victoria Onetto (Lina)


   Egy évvel idősebb Milinél, évek óta dolgozik Di Carlóéknál. 8 évesen anyja rábízta a nővérére, apját nem ismerte. Mindenki Linának szólítja. Cserfes komorna a Di Carlo házban. Először Bobbyba szeretett bele, majd Rockyba, végül Chamucóba, akin sokat veszekedtek Gloriával. De aztán Bobbyhoz ment feleségül, aki megcsalta, majd kibékültek. Édesanyja, Letícia és nagynénje, Gladys is szerepel pár rész erejéig a sorozatban. Sokáig azt hitte, hogy Ramón az apja.

  5. 5 Segundo Cernadas (Pablo)


   Fiatal, tolószékbe került fiú volt. 2 éven keresztül volt tolószékes, ebből 1 évet csak játszott, közben kijárt otthonról. Segítője Bernardo volt. Sokáig haragudott Ivóra, a menyasszonyával, Veronicával történtek miatt. Később számtalan próbálkozása volt, hogy Milagros az övé legyen. Egyszer a lány bosszúból igent mondott neki, de Ivo elrabolta a templom előtt. Miután üldözte a menyasszonyi autót balesetet szenvedett és amnéziás lett. Andrea hazudozott neki a múltjáról, de mikor meglátta Milit, azt hitte még mindig együtt vannak. Ivo akkori barátnőjével, Pilarral ment el Barcelonába, de hamar hazatért. Miután feleségül vette egy híres és gazdag maffiózó lányát, Marinát, ő is be állt a gengszterek közé. Gyorsan ki is rakták a szervezetből, mert nem bizonyult elég keménynek. Született egy fia, Augustin. A történet utolsó epizódjaiban is Milibe volt szerelmes, de Marinával a házasságuk megjavítására törekedtek.

  6. 6 Mariana Arias (Andrea)


   Világéletében azt hitte, hogy csak a pénz és a hatalom fontos. Épp ezért lett Ivo, Federico, Damián majd Pablo és Ripetti szeretője is. Damiánt az oltárnál hagyta ott, akit cselszövése miatt Martha is faképnél hagyott. Ivoért küzdött, miután ő szakított vele. Pablóval többször állítottak csapdát Mili és Ivo számára. Angélica a keresztanyja és Luisa tanította meg „hölgyként” viselkedni. Nagyon jól tud hazudni, többször is láthattuk. Az utolsó epizódban mond fel, mint titkárnő a Di Carlo Épületeknél. Egy amerikai céghez megy, de marad Buenos Aires-ben.

  7. 7 Valeria Lorca (Martha)


   A Di Carlo háznál cselédlány. Jó pár évvel idősebb még Linánál is, így épp ideje volt a családalapításnak. Egy időben Damián szeretője volt, de Ő csúnyán átverte. Szerelmes lett belé a családos Ripetti is, de Őt elhajtotta. Végül Bernardo lett a párja. Eléggé kényes, nagyképű lány volt, majd egy kedves és értelmes nő lett belőle. Beceneve: Martita, azaz Mártácska.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 Marcelo Mazzarello (Rocky)


   Victoria sofőrje, évek óta szerelmes Victoriába. Vicky a Morgan becenevet adta neki egy híres film, a Miss Daisy sofőrje után. Ezt a filmet Rocky megnézte és úgy kezdett viselkedni, mint a főszereplő. Mindig Sylvester Stallone-hoz hasonlítja magát, jobban mondva az általa megformált Rockyhoz. Miután Victoria Párizsba megy divattervezőnek tanulni az egyetemre, Rocky is utána megy. Megnyertek egy táncversenyt is együtt, így elutazhattak az Iguazú-vízeséshez. Vickyvel egyszer már elváltak, mert Federico nagyon ellenezte a kapcsolatot és egy csapdát eszelt ki, Victoria így azt hitte Rocky megcsalta. Családjáról nem sokat tudni, csak hogy árvaházban nevelkedett és egy nagybácsikája él Amerikában.

  9. 9 Pablo Novak (Bobby)


   Ismeretlen okokból mindenki Bobby-nak szólítja. A legvalószínűbb, hogy édesapjának, a híres pszichológus és befektetőnek is ez a neve. Vagyis megkülönböztetés céljából. Egészen kicsi koruk óta ismerik egymást Ivóval, mindig is jó barátok voltak. Az egyetemen kommunikáció szakon végzett. Nagy csajozó hírében áll, bár Ivót nem előzi meg. Szülei a történet elején válnak el. Teljesen beleszeret Victoriába, majd mikor ő Rockyhoz megy feleségül Linánál vigasztalódik. Nem csak a valóságban, a sorozatban is hallhatjuk énekelni. Nővére Melani, aki nem szerepelt a sorozatban, csupán említették.

  10. 10 Veronica Vieyra (Wicky)


   Ő az egyetlen közös gyermeke Federicónak és Luisának. Így féltestvére Ivónak, anyai ágon és féltestvére Milinek, apai ágon. Mivel Milagros és Ivo nem vér szerinti rokonok, így összeházasodhattak. Eleinte nem tudta Milit elfogadni testvéreként, de hamar sikerült. Beceneve Vicky, amit különösen utál a sorozat elején. Eléggé elkényeztetett, megszokta, hogy mindent megkap. Eleinte Bobby próbálta meghódítani a szívét, de Rocky-nak, a ház sofőrjének sikerült csak. Rocky-val később titokban össze is házasodtak, akit Victoria mindig Morgannak becézett egy film után. A történet elején hozzá akart menni Juan Cruz politikushoz, de kiderült, hogy a férfi családos.

  11. 11 Brian Caruso (Gamúza)


   Mili barátja. A lány segített neki pénzt keresni, mert alkoholista apja, Fransisco rendszeresen verte és elvette tőle a pénzét. Általában „Kölyöknek” szólítják. (Esetleg Porrongy vagy Törülköző.) A sorozat közepén derül ki, hogy valójában Gloria öccse, mert apjuk közös. Gloria anyukája, Lydia miután összeházasodik Kölyök apjával fiaként neveli őt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.