HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekFilmek és TV

21 hollywoodi kasszasiker, amiben akkorát bakiztak, hogy a fal adja a másikat

    Ha valamiről, akkor a sokcsilliárd dolláros hollywoodi filmekről határozottan azt gondolná az ember, hogy egy ekkora méretű projektnél már fokozottan ügyelnek arra a készítők, hogy komolyabb bakizás nélkül hozzák le ezeket az egyébként nem túl hosszú, többnyire másfél órás filmeket. Ez azonban egyáltalán nem így van, sőt, vélhetően a rájuk nehezedő nyomás hatására olykor még nagyobbat képesek bakizni, mint bárki más.

    HIRDETÉS

    Persze ez semmit sem von le a filmek és az azokat készítő stábtagok érdemeiből, pusztán jó látni, hogy a legnagyobb producerek is csak emberek, és mint bárki más a Földön, ők is képesek hibázni olykor.

    1. 1 A HOBBIT VS. A GYŰRŰK URA TRILÓGIA


      A hobbit című filmben Legolasnak világoskék szeme van, az összes többi Gyűrűk ura filmben azonban sötét, már-már teljesen fekete szemmel láthatjuk.

    2. 2 A GYŰRŰK URA: A KIRÁLY VISSZATÉR


      A király visszatér című epizód alábbi jelenetében egyik képkockáról a másikra hirtelen köddé válik a Samu előtt található lépcső, Frodóval együtt.

    3. 3 HARRY POTTER


      A lebegő gyertyák mégsem olyan ,,lebegők", a jelenetet megállítva és a gyertyákra fókuszálva jól láthatóak azok tartódamiljai.

    4. 4 HARRY POTTER ÉS A TITKOK KAMRÁJA


      Ebben a jelenetben egy kamerás operatőrt felejtettek benne a készítők, aki a gyerekek között bujkálva igyekszik rögzíteni a jelenetet.

    5. 5 HARRY POTTER ÉS A FŐNIX RENDJE


      Alvás közben még egy jól kivehető, O-nyakú póló látható Harryn, majd mikor felébred, már egy kivágott, V-nyakú pólóban láthatjuk.

    6. 6 HARRY POTTER ÉS A HALÁL EREKLYÉI


      A filmben többször is megemlítik, hogy Harry Potter édesanyja zöld szemű. Ennek ellenére a Halál ereklyéi című epizódban mégis barna szemmel láthatjuk az édesanyját.

    7. 7 PÓKEMBER


      A kiömlött üdítő, melynek köszönhetően Mary Jane megcsúszik és Peter Parker karjaiba hullik, a következő jelenetre nyomtalanul eltűnik a padlóról.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.