HIRDETÉS

19 apró, de fontos részlet a kedvenc filmjeinkből, melyek fölött valószínűleg Te is elsiklottál

Sok rendező szeret titkos üzeneteket rejteni a filmjeibe, de ami még fontosabb, a mozinézők még inkább szeretik ezeket felfedezni. Szó mi szó, sas szemek és elmélyült mozitudás kell hozzá, hogy kiszúrjuk őket, de ha egyszer sikerül, valódi eufóriát élhetünk át.

Senkitől sem várjuk el természetesen, hogy minden filmet újranézzen a titkos utalások után kutatva, ezért cikkünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb ilyen filmekben elrejtett meglepetéseket, melyek után úgy is újra akarod majd nézni őket magadtól...😋


 1. 11 A Nyomd, bébi, nyomd című filmben a falon lévő graffiti színének változása egyértelmű utalás rá, hogy a főhős szerelembe esik.


 2. 12 A John Wick 2. részében a szálloda közelében lévő autók ugyanabban a helyzetben vannak, mint az 1. rész végén, bár a két jelenet elkészítése között 3 év telt el. A készítők ilyen aprólékosan próbálták bemutatni, hogy a 2 film eseményei valójában egy héten belül játszódnak.


 3. 13 Deadpool szarkasztikus viccei gyakran találják meg a karaktert játszó színészt, Ryan Reynoldsot. Például, amikor a főszereplőn kísérleteket végeztek, így szólt: „Nem akarok zöld szuperruhát!” – ez egyértelmű utalás Reynolds Zöld Lámpás filmben játszott szerepére.

  10163815 61892910 5073d5915aced8bcbbf74916cd09f2fbf14a12bc 1500 1 1569506289 728 bc7b0765a7 1569659131
  © Deadpool / 20th Century Fox
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

 4. 14 Az „Az” című film második részében van egy utalás a Ragyogás című kultuszfilmre. A pillanat, amikor Beverly a mosdóban van, és egy másik ember megpróbál bejönni, elhangzik a híres mondat: „Megjött Johnny!”.


 5. 15 A Holtodiglan című film elején láthatjuk, hogy Amy több tollal ír egyszerre. Erre a naplóhamisításhoz miatt volt szüksége.


 6. 16 A Men in Black harmadik részében többször is feltűnik a második részben megismert kutya, Frank.


 7. 17 A Vissza a jövőbe című film második részének elején Marty a „Két fenyő” nevű bevásárlóközpont parkolójában találkozik a Dokival. Miután a DeLorean-nel az egyiket kidönti, a bevásárlóközpont neve „Magányos fenyő”-re változik.


 8. 18 A párkány, amit a Doki az első részben letört, a második részben még mindig törött.


 9. 19 Bizonyára kevesen vették észre, de a Vissza a jövőbe második részében volt egy kis rejtett utalás a harmadik részre. Nézzétek csak a Doki ingjének mintáját…👀


HIRDETÉS
HIRDETÉS

2 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest
 • Elég sok hiba van az írásban, kezdve a címmel. Ezek a filmek nem a kedvenceim, tehát nem lehet a "kedvenc filmjeink". Vagy a negyedik hozzászólás. "  Vicces, mert Tim Robbins karaktere épp egy föld alatti alagúton keresztül szökött meg az ikonikus Remény rabjai című filmben. " Két ilye című film van ? Mert amit én láttam, abban nem földalatti alagúton szökött el.    Stb...
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.