HIRDETÉS

25+ őrült tény a világról, ami még a tapasztalt tudósokat is sokkolja

Rengeteg fantasztikus weboldal található az interneten, de kétség sem fér hozzá, hogy a Factourism.com című weboldal az egyik legkülönlegesebb. Az oldal szerkesztői nap mint nap azon fáradoznak, hogy izgalmas érdekességeket gyűjtsenek össze a nagyvilágból, és illusztrálják őket egyúttal olyan kreatív módon, ahogy még senki más.


HIRDETÉS

A weboldalon számtalan izgalmas illusztráció látható, mi pedig most ezek közül gyűjtöttük össze nektek a legérdekesebbeket, melyeket csak ajánlani tudunk, ha van 5 percetek rá, hogy egy kicsit jobban megismerkedjetek a minket körülvevő világ érdekességeivel. 🤓

 1. 1


 2. 2


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3


 4. 4


 5. 5


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6


 7. 7


 8. 8


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9


 10. 10


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
14
5 hozzászólás, 14 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

 • 1: Technikailag lehetetlen, hogy valahol egy fánk alakú bolygó létezzen. Minél nagyobb egy test tömege, annál stabilabb forma elérésére törekszik. A legstabilabb forma a gömb. Ehhez még hozzájön a saját tengelye körüli forgás, mely által generált erő szintén a gömb forma elérését segíti elő. Bizonyos matematikai számítások pusztán elméletként létezhetnek, mert a gyakorlatban több más tényező is szerepet játszik - jelen esetben a fizika. Például, ha az univerzum végtelen, akkor végtelen számú csillag és végtelen számú bolygó van benne, azaz végtelen számú variáció fordulhat elő - ami azt is jelenti, hogy lennie kell benne fánk, gumikacsa és sörnyitó alakú bolygónak is, de ez a valóságban lehetetlen a fizika törvényei miatt. Arról nem is beszélve, hogy a test gravitációja is gátolja saját magát abban, hogy egy középen lyukas formát vegyen fel...
 • Az a számos könyv... Khm. Háromra hitték azt hogy emberi bőrbe van kötve de kiderült hogy valójában csak egyiknek emberbőr a borítója. A másik kettő báránybőr.Múlt-kor-on bárki elolvashatja a cikket. Amúgy érdekes. 
 • 14. És ez elsősorban a macskának köszönhető. (Bár nyáron ilyenkor 4:44-et mutat az óra, de a lényegen sajnos ez sem változtat.)
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!