15 hasznos kütyü azoknak, akik szeretik saját maguk bütykölgetni a dolgokat a ház körül

Ilyen szerszámokkal a zsebünkben valódi ezermesternek érezhetjük magunkat az otthonunkban.


 1. 1 Digitális vízmérték


  Ezt a digitális vízmérték akár beépített fokban, és százalékos értékben is mutatja az eltéréseket. Ára: ~6.000 forint.

 2. 2 Digitális fogyasztásmérő


  Ennek a digitális voltmérőnek a segítségével valós időben követhetjük nyomon, hogy melyik háztartási cikk pontosan mennyi áramot is fogyaszt az otthonunkban. Ára: ~3.000 forint.

 3. 3 Világítós szekrényzsanér

  aliexpress.com

  Ezeknek a LED lámpával felszerelt zsanéroknak hála többet nem kell majd vakon kotorásznunk a szekrényben, a felszerelésük után ugyanis automatikusan világítanak majd, ahányszor csak kinyitjuk a szekrényajtót. Ára: ~200ft/darab.

 4. 4 Univerzális csavarkulcs


  Nincs többé idegőrlő kotorászás a szerszámosládában, ez az univerzális csavarkulcs ugyanis egy személyben helyettesíti a leggyakrabban használt kulcsokat. Ára: ~2.000 forint.

 5. 5 Vízálló USB-s endoszkóp


  USB kábelen keresztül okostelefonokhoz csatlakoztatható endoszkóp, mellyel még a legszűkebb zugok is könnyedén feltérképezhetők. Ára: ~1.300 forint.

 6. 6 Vízálló LED zseblámpa


  Ebből az állítható fényszórású LED zseblámpából mindig jól jön egy az otthonunkban. Mindennek tetejébe még vízálló is, melynek hála akkor sem lesz semmi baja, ha a legnagyobb viharban kell kimásznunk keresni valamit a kertbe. Ára: ~700 forint.

 7. 7 Többfunkciós kézifűrész


  Többfunkciós kézifűrész fa, alumínium és üveg vágásához. Ára: ~4.000 forint.

 8. 8 Szemüvegre csatlakoztatható nagyító lencse


  Ez a könnyen felszerelhető nagyító lencse tökéletes választás lehet ékszertisztításhoz, órajavításhoz, vagy bármilyen más apró, pepecselős munkához. Ára: ~1.300 forint.

 9. 9 7 az 1-ben USB-s voltmérő


  Egy igazi szakember mindig szereti tudni, hogy mi-merre-hány méter. Ez az USB-s voltmérő pedig épp ebben segít nekünk, köszönhetően annak, hogy 7 különböző adatról is valós időben nyújt nekünk visszajelzést. Ára: ~1.700 forint.

 10. 10 Univerzális flexibilis csatlakozó fúróhoz


  Nincs az a nyakatekert csavar, amit ezzel az univerzális hajlítható csavarhúzó szárral ne lennénk képesek be/ki csavarni. Ára: 500 forint.

 11. 11 Forgófejű bőrszíj lyukasztó


  Túl szoros a nadrágszíj? Netán túl bő? Semmi gond, ezzel az univerzális lyukasztóval pikk-pakk új lyukakat készíthetünk. Ára: ~3.000 forint.

 12. 12 Órajavító-eszköz


  Elmondani sem tudom, mennyiszer jól jött volna már nekem ez az órajavító szerkentyű. Persze a sarki órás sem dolgozik megfizethetetlen tarifákkal, de mégiscsak más, ha magunk tudunk úrrá lenni a problémán. Ára: 700 forint.

 13. 13 Univerzális kábelcsupaszító fogó


  Nincs többé foggal tépkedés és harapófogóval szenvedés. Ezzel az univerzális kábelcsupaszítóval gyerekjáték a munka. Ára: ~3.500 forint.

 14. 14 Univerzális kerékpár-kulcs


  Ez az univerzális kerékpár-kulcs minden biciklis hű társa lehet a bajban. Apró, így a zsebünkben is elfér, praktikus kialakításának köszönhetően pedig a hétköznapi kerékpárok valamennyi csavarának meghúzására/lazítására is alkalmas. Ára: 700 forint.

 15. 15 105 fokos hatszögletű mágneses Bit adapter


  Vannak olyan helyzetek, amikor a legjobb kulcskészlet sem elég. Szerencsére ezt a 105 fokos fúrógépekre csatlakoztatható bit adaptert éppen arra tervezték, hogy még a leglehetetlenebb helyen lévő csavarokat is ki/be csavarja. Ára: 1.300 forint.Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend