HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 hasznos kütyü azoknak, akik szeretik saját maguk javítani a dolgokat a ház körül

🔥 2 hozzászólás

  Mindannyiunkkal előfordul időnként, hogy szakember segítsége nélkül, saját kútfőből kell megjavítani egyik vagy másik dolgot a ház körül. A munkánk sikere ilyenkor nagyban függ a rendelkezésünkre álló szerszámok mennyiségétől és minőségétől, így nem árt, ha a szerszámaink között minden vészhelyzetre találunk megfelelő segédeszközt.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 15 hasznos kütyüt gyűjtöttük össze, melyekkel ugyan nem leszünk profi szakemberek, de szó mi szó, rendkívül hasznosak tudnak lenni, ha meg kell javítani valamit a ház körül.

  1. 1 Digitális vízmérték


   Ezt a digitális vízmérték akár beépített fokban, és százalékos értékben is mutatja az eltéréseket. Ára: ~6.000 forint.

  2. 2 Digitális fogyasztásmérő


   Ennek a digitális voltmérőnek a segítségével valós időben követhetjük nyomon, hogy melyik háztartási cikk pontosan mennyi áramot is fogyaszt az otthonunkban. Ára: ~3.000 forint.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Világítós szekrényzsanér


   Ezeknek a LED lámpával felszerelt zsanéroknak hála többet nem kell majd vakon kotorásznunk a szekrényben, a felszerelésük után ugyanis automatikusan világítanak majd, ahányszor csak kinyitjuk a szekrényajtót. Ára: ~200ft/darab.

  4. 4 Univerzális csavarkulcs


   Nincs többé idegőrlő kotorászás a szerszámosládában, ez az univerzális csavarkulcs ugyanis egy személyben helyettesíti a leggyakrabban használt kulcsokat. Ára: ~2.000 forint.

  5. 5 Vízálló USB-s endoszkóp


   USB kábelen keresztül okostelefonokhoz csatlakoztatható endoszkóp, mellyel még a legszűkebb zugok is könnyedén feltérképezhetők. Ára: ~1.300 forint.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Vízálló LED zseblámpa


   Ebből az állítható fényszórású LED zseblámpából mindig jól jön egy az otthonunkban. Mindennek tetejébe még vízálló is, melynek hála akkor sem lesz semmi baja, ha a legnagyobb viharban kell kimásznunk keresni valamit a kertbe. Ára: ~700 forint.

  7. 7 Többfunkciós kézifűrész


   Többfunkciós kézifűrész fa, alumínium és üveg vágásához. Ára: ~4.000 forint.

  8. 8 Szemüvegre csatlakoztatható nagyító lencse


   Ez a könnyen felszerelhető nagyító lencse tökéletes választás lehet ékszertisztításhoz, órajavításhoz, vagy bármilyen más apró, pepecselős munkához. Ára: ~1.300 forint.

  9. 9 7 az 1-ben USB-s voltmérő


   Egy igazi szakember mindig szereti tudni, hogy mi-merre-hány méter. Ez az USB-s voltmérő pedig épp ebben segít nekünk, köszönhetően annak, hogy 7 különböző adatról is valós időben nyújt nekünk visszajelzést. Ára: ~1.700 forint.

  10. 10 Univerzális flexibilis csatlakozó fúróhoz


   Nincs az a nyakatekert csavar, amit ezzel az univerzális hajlítható csavarhúzó szárral ne lennénk képesek be/ki csavarni. Ára: 500 forint.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  11. 11 Forgófejű bőrszíj lyukasztó


   Túl szoros a nadrágszíj? Netán túl bő? Semmi gond, ezzel az univerzális lyukasztóval pikk-pakk új lyukakat készíthetünk. Ára: ~1.600 forint.

  12. 12 Órajavító-eszköz


   Elmondani sem tudom, mennyiszer jól jött volna már nekem ez az órajavító szerkentyű. Persze a sarki órás sem dolgozik megfizethetetlen tarifákkal, de mégiscsak más, ha magunk tudunk úrrá lenni a problémán. Ára: 700 forint.

  13. 13 Univerzális kábelcsupaszító fogó


   Nincs többé foggal tépkedés és harapófogóval szenvedés. Ezzel az univerzális kábelcsupaszítóval gyerekjáték a munka. Ára: ~3.500 forint.

  14. 14 Univerzális kerékpár-kulcs


   Ez az univerzális kerékpár-kulcs minden biciklis hű társa lehet a bajban. Apró, így a zsebünkben is elfér, praktikus kialakításának köszönhetően pedig a hétköznapi kerékpárok valamennyi csavarának meghúzására/lazítására is alkalmas. Ára: 700 forint.

  15. 15 105 fokos hatszögletű mágneses Bit adapter


   Vannak olyan helyzetek, amikor a legjobb kulcskészlet sem elég. Szerencsére ezt a 105 fokos fúrógépekre csatlakoztatható bit adaptert éppen arra tervezték, hogy még a leglehetetlenebb helyen lévő csavarokat is ki/be csavarja. Ára: 1.300 forint.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.