HIRDETÉS BEZÁRÁS

12 színész, aki inkább veszített milliókat, minthogy újra eljátssza ugyanazt a karaktert a folytatásban

  Sokszor előfordul, hogy annyira megtetszik egy film, hogy alig várjuk a folytatást. Szeretnénk még többet megtudni az adott univerzumról és karakterekről, de ez sajnos nem mindig adatik meg nekünk, vagy legalábbis nem egészen úgy, ahogy szeretnénk. A színészeknek ugyanis gyakran egy életre elmegy a kedvük egy-egy adott szerepről különféle okok, például a belső konfliktusok vagy a folytatás forgatókönyvének lapossága miatt.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány színészt, akik annyira nem akartak részt venni a velük forgatott film folytatásában, hogy inkább a sokmillió dolláros ajánlatokat is visszautasították.

  1 Katie Holmes lecserélte A sötét lovagot egy másik filmre, és sokkal kevesebb pénzt kapott.

  Katie Holmes

  Sokan várták, hogy Katie Holmes visszatérjen „A sötét lovag” című filmben, ám nem vállalta el a szerepet, mert a „Van az a pénz, ami megbolondít” című filmre akart koncentrálni. Ironikus módon a Batman filmért 2 millió dollárt fizettek volna neki, míg a „Van az a pénz, ami megbolondít” című filmért csak 250 ezer dollárt kapott. A színésznőt végül Maggie Gyllenhaal váltotta fel.

  2 Bruce Willis visszautasított 3 millió dollárt a Feláldozhatók 3-ban.

  Harrison Ford

  Bruce Willis Mr. Church szerepével tette le névjegyét a Feláldozhatók franchise első két filmjében, és a harmadik filmben is felkérték őt a szerepre, illetve 3 millió dollárt is ajánlottak neki a négy napos forgatásért cserébe, de Bruce nem vállalta el. Egészen pontosan 4 millió dollárt szeretett volna kérni a szerepért, de a gyártó ebbe már nem ment bele, és úgy döntött, hogy jobb, ha inkább Harrison Fordot alkalmazzák helyette.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Hilary Duff anyja visszautasította a stúdió ajánlatát, ami miatt végül elkaszálták a Lizzie McGuire film változatának második részét.

  Hilary Duff

  A Lizzie McGuire egy annyira sikeres Disney Channel sorozat volt, hogy film is készült belőle. A stúdió egy második részt is szeretett volna forgatni, amiért 4 millió amerikai dollárt ajánlottak fel Hilary Duffnak, ezt azonban az anyja visszautasította. Hilary anyja még egy millió dollárt akart a film második részéért, de ebbe a stúdió már nem ment bele, és inkább elkaszálták a folytatást.

  4 Jim Carrey visszautasította a Maszk folytatását.

  Jim Carrey

  1994 nagyszerű év volt Jim Carrey számára, hiszen három világhírű vígjátékfilmje is debütált: az Ace Ventura, a Dumb és Dumber, és a Maszk. A Maszk második részéért ajánlott 10 millió dollárt végül visszautasította azzal az indoklással, hogy: „Nem akarom, hogy a nézők ambiciózus embernek tartsanak.”

  Maszk

  A folytatáshoz ezért végül Jamie Kennedy színészt kérte fel a stúdió, de érthető okokból ez már nem volt ugyanaz, mint Jim Carreyvel. Arra a kérdésre, hogy Jamie Kennedy miért vállalta el a film második részét, csak annyit mondott: „2,5 millió okot tudok erre mondani.”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 Chris Tucker nem akart visszatérni a Végre péntek című film folytatásában, pedig 10 millió dollárt ajánlottak neki.

  Chris Tucker

  Chris Tucker volt az egyik főszereplője az 1995-ös népszerű vígjátéknak, a Végre péntek című filmben. A következő részben, vagyis a Péntek esti gázban viszont már nem akarta eljátszani a szerepet, holott a barátja, Ice Cube szerint 10-12 millió dollárt ajánlottak érte. Chris Tucker azzal indokolta az elutasítást, hogy az általa játszott karakter bizonyos attitűdjei nem voltak összhangban az elveivel. A második részben így végül Mike Epps játszotta a főszerepet Ice Cube mellett.

  6 Keanu Reeves visszautasította a Féktelenül 2-t.

  Keanu Reeves

  Keanu Reeves és Sandra Bullock kiváló párost alkottak a Féktelenül című filmben, igaz? Kár, hogy a színész nem akart visszatérni a folytatásban, hiszen egyrészt sokkal jobb lett volna vele, másrészt a színész így 11 millió dollárt veszített. Reeves azért utasította vissza a film második részét, mert épp akkor fejezte be a Láncreakció című film forgatását, és nem akart ilyen hamar egy újabb akciófilmet forgatni. A stúdió ezért Jason Patricot választotta helyette, aki sokkal kevesebbért, körülbelül 4,5 millió dollárért is elvállalta a szerepet.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.