HIRDETÉS BEZÁRÁS
KVÍZ

Teszteld le, mennyire gondolkodsz logikusan: ki fog meghalni a képen?

🔥 6 hozzászólás

  Az elmúlt hetekben futótűzként terjedt el az interneten a ,,ki fog meghalni” névre keresztelt logikai játék, mely voltaképpen egy precízen összerakott fejtörő, amin egy legördülő kör-alakzat útját kell megjósolni a képen látható paraméterek segítségével, és egyúttal kitalálni, hogy vajon kit is fog megölni a legurulásával. Mi most nem csak eláruljuk a megfejtést, de egy rövid animáció segítségével szemléltetjük is a golyó útját…

  HIRDETÉS

  Íme az ominózus ábra, melyen öt különféle embert láthatunk, különféle pózokban. Ő közülük kellene kitalálni, hogy vajon ki az, akit valamilyen úton-módon megöl majd a leguruló (egy oldalt lyukas) kör alakzat. Gondold végig alaposan, majd ha már fejben megvan, hogy szerinted kik fognak meghalni és kik fogják túlélni, akkor kattints a következő oldalra, ahol eláruljuk és szemléltetjük a helyes megfejtést.

  Kit fog megölni a golyó

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Szerintem meg egyáltalán nem biztos, hogy egy "oldalt lyukas kör", aminek a függőleges irányú sebesség vektora minimális, feldobna egy egész kört, ami nehezebb. Azt sem lehet pontosan tudni megfelelő adatok nélkül, hogy hol pattan rá a libikókára. Meglehet, hogy meg sem lesz képes mozdítani azt, így a teljes kör mellett elakad, és a "D" kivétel mindenki életben marad. Ez nem logikai feladat, hanem egy orbitális faszság! Szánalmas, hogy ilyen és egyéb, 2 banán meg 3 kókusz egyenlő 1 dinnye jellegű ostobaságokkal vagiznak a matematikát egyébként gúnyoló, a Pitagorasz-tételt megérteni képtelen véglények.
   • nálam se, pedig 3 különböző eszközön és böngészőben próbáltam

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.