HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

Emberek, akik roppant kreatív módon álltak bosszút a szomszédjaikon

Ha a szép szó nem használ, más módszer után kell nyúlni.

    A szomszédok szörnyűek! Önzők, hangosak, figyelmetlenek. Persze, néha meg is kapják ezért a magukét.

    HIRDETÉS

    A szomszéd parkolási tanításától a hangos szomszédok zseniális bosszújáig – vessünk egy pillantást olyan emberekre, akik kreatív bosszút álltak a szomszédaikon!

    8. A gazda bosszúja

    Szomszéd bosszúk 015

    Azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy hiába kérjük meg az embereket, hogy ne tegyenek valamit, ők csak azért is meg fogják tenni. Ez a horvát gazda többször is megkérte a turistákat, hogy ne parkoljanak a földjére, de ők fittyet hánytak a szavaira. Végül a farmernek elege lett, és úgy döntött, hogy megleckézteti őket. Amikor a turisták leparkoltak és elmentek a helyi piacra, a farmer beszállt a traktorjába, és…

    Szomszéd bosszúk 014

    …végighajtott a két parkoló sor között, és a traktorral két hatalmas földkupacót emelt, amin senki sem tudott átmenni. Be kell vallani, ez egy elég kemény bosszú. Természetesen sokan nem örültek neki, de nem tehettek semmit, ez a farmer földje volt.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    Szomszéd bosszúk 013

    7. A szomszéd bosszúja

    Szomszéd bosszúk 012

    A bunkó szomszédok sok embernek gondot okoznak. Egy srácnak az összes leleményességére szüksége volt, hogy megoldja ezt a problémát. A szomszédnak ugyanis volt egy „idegesítő” szokása: úgy parkolt, hogy teljesen eltorlaszolta a srác kocsija előtt az utat. Természetesen a sofőrünk eleinte nagyon udvariasan próbált szólni, üzeneteket hagyott a szélvédőn, hogy ne csinálják ezt, stb. De egyik sem jött be, a szomszéd továbbra is parkolt, ahogy akart. Ekkor a dühös srácnak eszébe jutott az egyetlen megoldás: kihívta az autómentőt. Sajnos az autómentős cég nem vállalta a munkát, mert a srác parkolója háromszintes volt. Végül a srácnak magának kellett megoldania a helyzetet.

    Szomszéd bosszúk 011

    A következő alkalommal, amikor a srác észrevette, hogy a kocsiját ismét beszorította a bunkó szomszéd, elment a helyi barkácsáruházba, vett egy szerszámot, és munkához látott. A szerszám segítségével megemelte a szomszéd kocsiját, és betolta a parkoló egy sötét sarkába, tökéletesen beszorítva a fal és egy oszlop közé. A szomszéd be tudott ugyan szállni a kocsijába, de esélye sem volt kihajtani.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    6. Igazságot szolgáltattak

    Szomszéd bosszúk 010

    A szomszédok rengeteg problémát okozhatnak, és azoknak, akik kénytelenek velük együtt élni, néha kreatív megoldásokat kell találniuk. Egy nőnek elege lett a szomszédja kutyájából, ami az ő udvarára járt kakilni. A nő úgy döntött, hogy bevet egy régi, bevált bosszút.

    Szomszéd bosszúk 009

    Két barátja segítségével átmászott a kerítésen, hogy bejusson a szomszéd udvarába, és megleckéztesse őt. Azonban nem úgy alakultak a dolgok, ahogy a nő tervezte – a szomszéd kihívta a rendőrséget, akik letartóztatták a betolakodót.

    5. Hangos szomszédok

    Szomszéd bosszúk 008

    A hangos szomszédok a legrosszabbak a világon: egész nap zenét hallgatnak, hajnal háromkor üvöltenek a videojátékok miatt, vagy egyszerűen csak hangosan mulatnak. Ismerős? Ha neked is hangos szomszédaid vannak, van egy megoldásom a problémádra, méghozzá egy rajzfilmből merítve.

    Egy srác, aki egy olcsó bérházban lakott, borzasztóan belefáradt a hangos szomszédaiba. A Tom és Jerry rajzfilmekből merítve ihletet, kitalált egy zseniális tervet, hogy örökre leszoktassa őket a zajongásról. A költözés napján 14 ébresztőórát kötött a falra, az elsőt 3:30-ra állítva. Beült az autójába, és elhajtott az új lakásába, ahol remélhetőleg már nem voltak ilyen hangos szomszédai. Be kell vallanom, ez egy elég érdekes megoldás egy olyan problémára, amivel sokan szembesülünk a mindennapokban. Elnézést, de most rohanok a boltba, hogy vegyek pár tucat ébresztőórát és egy megafont.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.