HIRDETÉS BEZÁRÁS

Az emberek megunták az idegesítő szomszédjaikat, és 12 alkalommal emlékezetes bosszút álltak rajtuk

A kérések süket fülekre találtak.

  A szomszédok sajnos olyanok, mint a családtagjaink: nem választhatja meg őket az ember. A családtagjainkkal ellentétben a mellettünk lakó embereknek azonban ritkán nézzük el, ha megnehezítik az életünket. Először persze mindig higgadtan, szép szóval igyekszünk elsimítani a konfliktusokat, de sajnos vannak olyan ősemberek, akiknek a szép szó nem használ.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál persze elítéljük a tettlegességig fajuló bosszút, bármennyire is idegesítőek a szomszédok, a most következő emberek azonban már nem bírták tovább idegekkel és az interneten osztották meg, hogyan álltak bosszút az elviselhetetlen szomszédjaikon.

   1. 1 ,,A szomszédok sértegetni kezdték apámat, amiért megkérte őket, hogy ne kiabáljanak a házuk elé álló nővel, szóval fogtam egy ragasztót és a munkás teherautójuk minden kulcslyukát beragasztottam.”

    1628778862 1
   2. 2 ,,A szomszédjaim kutyája az udvaromra járt végezni a dolgát. Nem történt változás, hiába kértem, ezért gyűjteni kezdtem a kutyapiszkot, és amikor összejött egy zsákkal, egyszerűen a verandájukra szórtam.”

    1628778835 2
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 ,,Nagyapám szomszédjainak szivárgott a szennyvíztartája, és egyenesen a nagyapám udvarára folyt. Nem javították meg, bárhogy kértük őket, ezért nagyapám ásott egy csatornát a szomszéd udvarára.”

    1628778820 3
   4. 4 ,,A szomszédom minden szombat reggel 5:30-kor kezdte nyírni a füvet. Hiába mondtam neki, hogy pihenni szeretnék, nem változtatott a szokásain, ezért az egyik péntek este átdobtam a kertjébe a kutyaláncomat. Másnap hallottam, ahogy a fűnyírója bekapja és tönkre megy. Azóta nem nyír füvet ilyen korán.”

    1628778815 4
   5. 5 ,,A szomszédjaim gyűlölnek minket, mert egy olyan házban lakunk, ahol korábban a barátaik éltek, de elvette tőlük a házat a bank. Dühösek a feleségemre, gyakran elállják a kocsifeljárónkat és botokat vagy kutyaszart dobnak át a kerítésen. Próbáltam beszélni velük, de nem használt, ezért mivel mindig dicsekednek a környéken, hogy milyen szép a gyepük, azt találtam ki, hogy leveskockát szórok szét a füvükön az esőben. A kockák szépen elolvadtak és beleivódtak a földbe, a kutyájuk pedig az egész kertet össze-vissza ásta, hogy megtalálja a szag forrását.”

    1628778823 5
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 ,,A szomszédunk lámpája közvetlenül a hálószobánkba világított. Amikor megkértük, hogy irányítsák másfele vagy cseréljék le, nem csináltak semmit, ezért vettünk egy parabolikus tükröt és visszatükröztük a lámpafényt a szomszédom hálószobájába.”

    1628778853 6
   7. 7 ,,A szüleimnek van egy nagyon idegesítő szomszédja, egy 60 év körüli nő, aki állandóan nézi őket a kerítésen túlról. Csak áll, és nézi, hogy mit csinálnak. Apám ezért kertészkedés közben bosszúból mindig átdobálja hozzá a csigákat és apró rovarokat.”

    1628778854 7

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.