HIRDETÉS BEZÁRÁS

Egy férfi megmutatta, hogyan tett csodát egy bérelt panellakással, milliók elköltése nélkül

Te felújítanál egy albérletet a saját költségedre?
Szólj hozzá

  Cikkünk hőse egy jó környéken talált olcsó albérletet, ami érthető módon sok javítást igényelt. A tulaj előzetes engedélyével a hűtőszekrényen kívül gyakorlatilag mindent kidobott és lecserélt, ám a folyamat nyomon követhetősége végett fényképekkel is dokumentálta az átalakítást, lépésről-lépésre. Az egész átalakítás nagyjából 2 hónapig tartott és körülbelül 200-300 ezer forintba került, de bele kell számolni, hogy bizonyos dolgokat ingyen szerzett be.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál csodálkozva figyeltük a férfi átalakítását, és remélhetőleg másoknak is inspirációval szolgál majd arra, hogyan lehet egy régi otthont milliók elköltése nélkül modernebbé varázsolni.

  10 Az előszoba falait régi vinyl borította. Ezt teljesen leszedte, de mivel nyomok maradtak hátra, ezért a falat vakolni kellett. Ezután jöhetett egy szürkés-barnás színű festés, míg az oldala fehér színű lett, hogy jobban beolvadjon az ott lévő kis kamra.

  előszoba

  9 Ez a régi rádió már alapból a lakásban volt, de a felújítás után asztal lett belőle. Csak egy fölösleges, csicsáktól mentes tükröt kellett vásárolni, illetve néhány apró dekorációt.

  előszoba2
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 A hálószobában a rádión kívül minden bútort ingyen eladományozott, voltak, akik még fizettek is értük egy keveset, így lett egy kis plusz zsebpénze. A tapéták alatt 1978-as újságok voltak több rétegben, így a falak szinte tökéletes állapotban maradtak. Egyedül a mély repedések eltüntetésére kellett alapozót és gittet használni. Az új hálószobába végül enyhén dombornyomott tapéta került, és megmaradt világos színűnek.

  Hálószoba

  7 A beépített gardrób ajtajait eltávolította, és polcokat, illetve egy ruhatartó sínt tett bele, amitől a szoba térérzete teljesen megváltozott, most sokkal nagyobbnak tűnik.

  hálószoba2
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 A vécé bugyuta faldekorációit eltávolította, mert rendkívül nyomasztó hatást keltettek. A vécé lecserélése elkerülhetetlen volt, ráadásul ehhez szakembert is kellett hívni, ami eléggé zsebbe nyúlós procedúra volt. Az új vécé és színek miatt azonban sokkal modernebbnek és kellemesebbnek tűnik az összhatás.

  wc

  5 A vécé padlóján cement- és csemperagasztó foltok voltak. Ezeket cementhigító segítségével alaposan letakarította. Két óra áztatás után spatulával és szivaccsal a kezében a férfi egészen látványos eredményt ért el. A padlóburkolat itt a spórolás végett nem került lecserélésre.

  wc 2

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.