HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 ember, akik a körülmények vicces kombinációi miatt kerültek bajba

  Mindannyian kerültünk már olyan kínos helyzetbe, amikor tulajdonképpen semmi rosszat vagy aggályosat sem tettünk, a körülmények furcsa alakulása miatt mégis rendkívül bizarr módon, mérhetetlenül megszégyenülten jöttünk ki a történetből.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 16 embert gyűjtöttünk össze, akiknek az életük egyik legkínosabb pillanata olyan mély nyomot hagyott bennük, hogy azóta sem tudták túltenni magukat a történteken.

  Egy nap a szomszéd kislány játék közben leesett a lépcsőn és lehorzsolta az arcát. Könnybe borult szemekkel szaladt az édesapjához, majd így szólt: „apa-apa, megütött a lépcső!”. Az apuka kijavította őt: „nem azt mondjuk, hogy megütött, hanem hogy leestem a lépcsőn”. Pár nappal később vásárolni mentek a lánnyal, ahol a pénztáros megkérdezte a lánytól, hogy mi történt az arcával. A lány ezután zavarodottan az apjára nézett, majd így szólt: „Most mit is mondjak?! Ja…eszembe jutott. Leestem a lépcsőn!”. Az apjának ezután beszélnie kellett a rendőrséggel.

  ***

  A férjemmel épp az újszülött gyermekünket néztük a kórházi ablakon keresztül, és nem győztük csodálni őt. Hosszú percekig csendben figyeltük a gyermeket, majd amikor megszólaltam, azt akartam mondani, hogy „jobban hasonlít rád”, de nem tudom miért, véletlenül ez jött ki a számon: „valószínűleg a Tiéd…”.

  ***

  Egy ápoló otthonban dolgoztam, ahol egy Alzheimer-kóros betegünk is volt. Amikor pánikolni kezdett, mondtuk neki, hogy kezdjen el szalvétákat hajtogatni – ettől ugyanis mindig lenyugodott. Egy nap, amikor épp szalvétákat hajtogatott egy új idős ember jött látogatóba a családjával, akik szerették volna a gondozásunkra bízni az öreget. Mikor körbevezettük őket az épületben, a szalvétákat hajtogató Alzheimeres beteghez érve a beteg bánatos arccal ránk nézett, majd így szólt: „olyan fáradt vagyok…”. Mondanom se kell, milyen kínos volt az egész, mivel teljesen úgy jött le, mintha az idős és beteg embereket különböző munkák elvégzésére kényszerítenénk, amíg a fáradtságtól le nem dőlnek a lábukról.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  [boombox_gif_video mp4=”https://liked.hu/wp-content/uploads/2018/12/5c0f8ef02b14c_tumblr_mrhjw2wswA1ql928yo.mp4″ gif=”https://liked.hu/wp-content/uploads/2018/12/tumblr_mrhjw2wswA1ql928yo.gif” jpg=”https://liked.hu/wp-content/uploads/2018/12/5c0f8ef02b14c_tumblr_mrhjw2wswA1ql928yo.jpg”]

  ***

  Egy cégnél voltam biztonsági őr, ahol az volt a feladatom, hogy ellenőrizzem az épületbe belépő emberek biztonsági kártyáját. Ezt a kártyát leggyakrabban a nyakukban és az övükre tűzve hordták. Egy nap az egyik nő, aki még csak néhány napja dolgozott ott, félrehívott, hogy elmondja, mérhetetlenül zavarja, hogy minden reggel megbámulom őt. Először a melleit…aztán deréktól lefelé. Nagyon kínos volt, de elmagyaráztam neki, hogy nekem ez a munkám.

  ***

  Minden alkalommal, amikor kinyitok egy konzervet, el kell magyaráznom a macskámnak, hogy ez nem az, amire gondol.

  ***

  Gyerekként a haverokkal szerettünk horror történeteket mesélni egymásnak. Az egyik srác mesélt egy „káromkodó gnómról”, akit úgy lehetett megidézni, hogy 20 káromkodást kellett írni egy papírlapra, majd a párna alá tenni és lefeküdni aludni. Pár nap múlva teljesen megfeledkeztem a papírlapról, amíg pedig én iskolában voltam, anyám lecserélte az ágyneműt. Miután hazaértett leültetett és kétségbeesett pillantással ezt kérdezte: „bánt Téged valami, fiam?!”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  ***

  Egy nap, amikor visszatértem a kollégiumba az ünnepek után, a nagymamám egy csokoládét adott nekem az útra. Törtem belőle egy kicsit, majd a többit a nadrágom hátsó zsebébe tettem. Már egy jó ideje utaztam a vonaton, amikor eszembe jutott, hogy a farzsebbe tett csokoládén ülni nem a legjobb ötlet. Belenyúltam a zsebembe, hogy kivegyem, de már késő volt. Úszott az olvadt csokoládéban. Természetesen az egész akciómat a mellettem ülő 4-es ülésben 4 lány nézte végig, akik annyit láttak az egészből, hogy belenyúlok a gatyámba, majd csuklóig szaros kézzel húzom ki a kezem.

  Kínos beszélgetés

  ***

  Gyerekkoromban anyukám egy helyi kisboltban dolgozott, ahol gyakran kirakta a boltba a rajzaimat, amiket előző nap rajzoltam. Egyik nap egy meglehetősen furcsa rajzot készítettem, amin többek között a „hívd a 911-et” felirat volt olvasható. A vásárlók persze kihívták anyámra a rendőrséget, mert azt hitték, hogy fogva tart engem és én így próbálok meg üzenni. Anyám a rendőröknek végül mindent elmagyarázott.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Férjem hurcolkodni segített barátjánál. A nehéz bútorok cipelése közben a gurtni lehorzsolta a bőrt a nyakánál. Ezt látva négy éves kisfiunknak is el kellett mesélni, mi az ott az apa nyakán. Pár nap múlva strandra mentünk, kisfiunk apa ölében, mikor jó hangosan felkiált: Jajj apa a nyakadon még mindig ott van a kötél nyoma.
 • Éppen menstruáltam, és rólam tudni kell, hogy nagyon erős a vérzésem. Egyszer az osztályommal kirándulni mentünk. Én amikor pihenő volt akkor elmentem az erdőben vécézni. A tanárom már keresett engem mert már elég régóta nem voltam ott. Amikor észrevettem hogy jön a tanár próbáltam felhúzni a bugyimat de valahogy nem sikerült. Amikor a tanár odaért, a tampon kicsúszott és a tanárom orra elé esett. És a sz*romat is látta (bocsánat a szóért). 
 • Jujj. Az nem lehetett túl jó. Én a menstruációm alatt fekete gyatyákat hordok és van egy fekete párnám, amire akkor szoktam rá ülni. Csak hogy nehogy átázzak és látszon a széken. Azt a párnát (még ha hülyének néznek is) mindenhova viszem magammal ilyenkor 
 • Juj, nekem volt egyszer egy kínos esetem, amikor tesiórán voltunk. Nekem már eleve kisebb volt a gatyám a kelleténél. Úgyhogy, mikor gimnasztika volt, szépen lecsúszott és ott kellett visszahúznom. Az egész osztály engem nézett. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.