HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

15 pozitív hír azoknak, akik nagyon unják már a szörnyűbbnél-szörnyűbb híreket

A világ egy kedves és csodákkal teli hely, de nem mindig látunk tovább a mindennapi problémáknál, és a média sem segít nekünk ebben. Időnként azonban érdemes megállni, és látni, hogy milyen boldogság rejlik a legegyszerűbb dolgokban: egy idegen ember mosolyában, egy naplementében, vagy például egy gyermek ölelésében.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál meguntuk a lehangoló híreket, és összegyűjtöttünk inkább 15 olyan pozitív eseményt a közelmúltból, amik bizonyítják, hogy a világ sokkal jobb hely, mint amilyennek a híroldalak beállítják.

  1. 1 Taka csodával határos módon élt túl egy szörnyű lakástüzet, majd terápiás kutya lett belőle, és most égési sérüléseket szenvedett emberek gyógyulását segíti.


  2. 2 Két barát egy nap fogadalmat tett, hogy ha valamelyikük egyszer is lottót nyer majd, megosztják egymással. 28 évvel később az egyikük 22 millió dollárt nyert, és megosztotta a másikkal.


  3. 3 Az önkéntesek egy építkezésen találták ezt a haldokló lovat, amit a gazdája egyszerűen sorsára hagyott. Gondozásukba vették, majd ez történt az állattal.


  4. 4 Az ukrajnai Kharkiv város közelében az egyik család háza leégett. A szomszédok a segítségükre siettek és 6 nap alatt újat építettek nekik.


  5. 5 Rendőrségi szolgálatának első napján Max, a kutya segített megtalálni az eltűnt anyát és a kisbabáját. A kutyának köszönhetően egyiküknek sem esett bajuk.


  6. 6 A San Francisco-i Lenny Mogan művészetté változtatta a futást: olyan útvonalakat választ, ami a térképen nézve rajznak tűnik.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  7. 7 A cseljabinszki mentős, Evgeniy Kosovskih először hétvégente ingyen kezelte és ápolta a hajléktalanokat, majd létrehozta az "Another Medicine" nevű jótékonysági szervezetet, ahol most már önkéntesekkel közösen csinálja ezt.


  8. 8 Egy német diák elvesztette a kutyáját az ausztráliai nyaralás közben, de nem adta fel. 5 éven keresztül bújta az ausztrál elveszett állatokkal kapcsolatos fórumokat és oldalakat, míg végül megtalálta a barátját.


  9. 9 A török séf, Burak Ozdemirt nemcsak a grandiózus méretű ételeiről híres, hanem a nemes cselekedeteiről is: nemrégiben például egy robogót ajándékozott egy srácnak, aki nem tud járni. Több ilyen ember kellene. ❤


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 A 11 éves nigériai kisfiúról, elterjedt egy videó, amin mezítláb táncol az esőben. A videó olyan felkapott lett, hogy a fiú végül meghívót és ösztöndíjat kapott a New York-i balettsikolába.


  11. 11 Ez a kóbor kutya egy nap bement egy brazíliai autókereskedésbe, ahol olyan barátságos volt az alkalmazottakkal és az ügyfelekkel, hogy végül hivatalosan is felvették a céghez.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 A brit állatkertben a pingvinek szomorúvá váltak, ezért a gondozóik egy szappanbuborék-generátort szereztek nekik. Most nézd meg, hogy szórakoznak!


  13. 13 Az ír Dingle-öbölben egy magányos delfin él, Fangi, aki imádja az embereket. Fangi már 30 éve találkozik és szórakoztatja rendszeresen a környéken közlekedő hajósokat és turistákat egyaránt.


  14. 14 Palmerston-t, a brit külügyminisztérium hivatalos egerészőjét nyugdíjba küldték. A macska most abban a faluban él, ahol a kedvenc fája található.

   225c1750bb8863a12f56c2f4eb

  15. 15 Milo, a retriever gazdája lepkéket tenyészt a kertjében, így a kutyus pillangók közt nőtt fel. A pillangók nem félnek a kutyától, és szeretnek az orrán vagy a fején ülni.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.