18 lány, akiket csúnyának neveztek, de volt bátorságuk, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét

Nagy bátorság kell hozzá, hogy egy társadalom által elítélt személy kiálljon magáért, és mások rosszindulatú véleményével szembemenve bizonyítsa be a saját igazát. Különösen igaz ez a testi adottságok esetében, hiszen a szépség nem mérhető, pusztán a társadalom által hozott normák döntik el, hogy ki 'csúnya' és ki az, aki 'szép'. Épp ezért olyan tiszteletreméltó az alábbi emberek kitartása és bátorsága, akikre bár furcsa szemmel néz a társadalom, mégis bátran kiállnak magukért és megmutatják, hogy ők úgy tökéletesek, ahogy vannak.


 1. 1 Ilka Brühl


  Ilka Brühl-t betegsége sem állíthatta meg abban, hogy bebizonyítsa a világnak a mottóját: ,,mindenkiben ott rejlik a szépség legbelül". A bátor lányt immár több, mint 10 ezer ember követi az Instagramon.

 2. 2 Sophia Hadjipanteli


  Sophia nem csak egyszerűen felvállalta szokatlan külsejét és kiállt magáért, de az egész világ véleményére hatással volt, melynek köszönhetően ma már főállású modellként dolgozik és rendkívül népszerű a divatszakmában.

 3. 3 Swantje Paulina

  swalina

  Más emberek valószínűleg megbélyegezve éreznék magukat, ha annyi szeplő borítaná a bőrüket, mint a fiatal Swantje Paulina-nak. De nem ő, a csodaszép lány ugyanis mindenkinek bebizonyította, hogy így is lehet valaki tökéletes, melynek eredményeképpen már több, mint 200 ezer ember követi és csodálja őt az Instagramon.

 4. 4 Dru Presta


  A 21 éves amerikai Dru Presta alig több, mint 100 centiméter magas, köszönhetően a növekedését érintő betegsége miatt. Gyerekként sok megpróbáltatás érte emiatt, de nem hagyta, hogy a rosszindulatú megnyilvánulások tönkretegyék az életét.

 5. 5 Mikayla Holmgren


  Mikayla Holmgren nem csak bebizonyította, hogy egy Down-szindrómás lány is lehet gyönyörű, de egyúttal ő lett az első Down-szindrómás lány, akinek sikerült amerikai szépségversenyt nyernie. Így lett belőle 'Miss Minnesota".

 6. 6 Em


  Ez a fiatal lány bár nevét nem vállalta, az Instagramon készített inspiráló profilja számos embernek bizonyította már, hogy a szépség relatív, és csak az számít igazán, hogy mi mit gondolunk magunkról legbelül.

 7. 7 Tabria Majors


  A new yorki plus-size modell, Tabria Majors bebizonyította, hogy nem csak egy csontsovány nő lehet szexis, sőt...rengetegen úgy tartják, hogy dögösebb is, mint bármelyik Victoria Secret modell.

 8. 8 Lotte Zuidema


  Noha Lotte Zuidema külseje cseppet sem nevezhető 'átlagosnak', a fiatal lány bebizonyította, hogy ez sem tántoríthatja el őt attól, hogy sikeres modell váljon belőle. Ma már fotósok százai keresik meg őt hétről-hétre és rendkívül nagy népszerűségnek örvend a szakmájában.

 9. 9 Aleece Wilson


  Egy 22 éves modell, aki minden tekintetben megváltoztatta a modellekről alkotott közvéleményt, és bebizonyította, hogy bárki ragyoghat és tündökölhet egy magazin címlapján, aki elég bátor felvállalni a külsejét.

 10. 10 Laura Lind


  Laurát sok kellemetlenség érte fiatal korában az egyedi külsejének köszönhetően, de ma már az UNIQUE MODELS nevezetű modellügynökség szárnya alá véve bizonyítja be a világnak, hogy mennyire nagyot tévedett vele kapcsolatban a közvélemény fiatal korában.

REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

2
Ez igen!
2
Nem tetszik!
1
Vicces
3
Imádnivaló
1
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!