HIRDETÉS

18 lány, akiket csúnyának neveztek, de volt bátorságuk, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét

Nagy bátorság kell hozzá, hogy egy társadalom által elítélt személy kiálljon magáért, és mások rosszindulatú véleményével szembemenve bizonyítsa be a saját igazát. Különösen igaz ez a testi adottságok esetében, hiszen a szépség nem mérhető, pusztán a társadalom által hozott normák döntik el, hogy ki 'csúnya' és ki az, aki 'szép'. Épp ezért olyan tiszteletreméltó az alábbi emberek kitartása és bátorsága, akikre bár furcsa szemmel néz a társadalom, mégis bátran kiállnak magukért és megmutatják, hogy ők úgy tökéletesek, ahogy vannak.


 1. 1 Ilka Brühl


  Ilka Brühl-t betegsége sem állíthatta meg abban, hogy bebizonyítsa a világnak a mottóját: ,,mindenkiben ott rejlik a szépség legbelül". A bátor lányt immár több, mint 10 ezer ember követi az Instagramon.

 2. 2 Sophia Hadjipanteli


  Sophia nem csak egyszerűen felvállalta szokatlan külsejét és kiállt magáért, de az egész világ véleményére hatással volt, melynek köszönhetően ma már főállású modellként dolgozik és rendkívül népszerű a divatszakmában.

 3. 3 Swantje Paulina

  swalina
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Más emberek valószínűleg megbélyegezve éreznék magukat, ha annyi szeplő borítaná a bőrüket, mint a fiatal Swantje Paulina-nak. De nem ő, a csodaszép lány ugyanis mindenkinek bebizonyította, hogy így is lehet valaki tökéletes, melynek eredményeképpen már több, mint 200 ezer ember követi és csodálja őt az Instagramon.

 4. 4 Dru Presta


  A 21 éves amerikai Dru Presta alig több, mint 100 centiméter magas, köszönhetően a növekedését érintő betegsége miatt. Gyerekként sok megpróbáltatás érte emiatt, de nem hagyta, hogy a rosszindulatú megnyilvánulások tönkretegyék az életét.

 5. 5 Mikayla Holmgren


  Mikayla Holmgren nem csak bebizonyította, hogy egy Down-szindrómás lány is lehet gyönyörű, de egyúttal ő lett az első Down-szindrómás lány, akinek sikerült amerikai szépségversenyt nyernie. Így lett belőle 'Miss Minnesota".

 6. 6 Em


  Ez a fiatal lány bár nevét nem vállalta, az Instagramon készített inspiráló profilja számos embernek bizonyította már, hogy a szépség relatív, és csak az számít igazán, hogy mi mit gondolunk magunkról legbelül.

 7. 7 Tabria Majors


  A new yorki plus-size modell, Tabria Majors bebizonyította, hogy nem csak egy csontsovány nő lehet szexis, sőt...rengetegen úgy tartják, hogy dögösebb is, mint bármelyik Victoria Secret modell.

 8. 8 Lotte Zuidema


  Noha Lotte Zuidema külseje cseppet sem nevezhető 'átlagosnak', a fiatal lány bebizonyította, hogy ez sem tántoríthatja el őt attól, hogy sikeres modell váljon belőle. Ma már fotósok százai keresik meg őt hétről-hétre és rendkívül nagy népszerűségnek örvend a szakmájában.

 9. 9 Aleece Wilson


  Egy 22 éves modell, aki minden tekintetben megváltoztatta a modellekről alkotott közvéleményt, és bebizonyította, hogy bárki ragyoghat és tündökölhet egy magazin címlapján, aki elég bátor felvállalni a külsejét.

 10. 10 Laura Lind


  Laurát sok kellemetlenség érte fiatal korában az egyedi külsejének köszönhetően, de ma már az UNIQUE MODELS nevezetű modellügynökség szárnya alá véve bizonyítja be a világnak, hogy mennyire nagyot tévedett vele kapcsolatban a közvélemény fiatal korában.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.