24 bizonyíték rá, hogy minden szülő Shaolin szerzeteseket megszégyenítő türelemmel bír

A gyermekes családok élete soha nem unalmas vagy átlagos. A kicsik legtöbbször nagyon furcsa és abszurd helyzeteket okoznak, különösen, amikor unatkoznak. Előfordul, hogy nem engednek be a házba, míg ők maguk nem nyithatják ki az ajtót, és persze az sem ritka, hogy nyilvánosan rendeznek jelenetet a legbutább dolgok miatt – ezzel alaposan próbára téve a szülők türelmét, akiknek nem marad más megnyugvás, mint kibeszélni magukból a történteket a közösségi oldalakon.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most 24 ilyen szülőt gyűjtöttünk össze, akiknek a történeteivel egy kis betekintést nyerhetünk a gyermekes szülők szórakoztató és sosem unalmas mindennapjaiba.

 1. 1 ,,Nem mehetünk be a házba, míg ő maga nem nyitja ki az ajtót. Ellenkező esetben jelenetet rendez. Néha nagyon sokat kell várnunk..."


 2. 2 ,,A 10 éves lányom hátizsákja furcsa mód nehéz volt. Amikor belenéztem, két hatalmas sziklát találtam benne. Úgy döntött, hogy hazahozza őket, mert nagyon különlegesnek tartotta őket."


 3. 3 ,,A fiam kínkeservesen sír, mert véletlenül eltörte a mézeskalács emberének a lábát."


 4. 4 A pillangóvá történő átalakulás kezdete.


 5. 5 ,,A 6 éves fiam megpucolja a borsószemeket, mert nem szereti a héjukat."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,A 11 hónapos fiam arcon csapott egy játékkal, és letörte a fogamat."


 7. 7 ,,A 3 éves fiam ragaszkodott hozzá, hogy ma ő készíthesse el nekem a reggelim."


 8. 8 ,,A gyermekem most tanulja a nevének az írását. Legnagyobb bánatomra a kedvenc körömlakkommal teszi ezt, az albérlet falán."


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
20
29 hozzászólás, 20 pont

Szólj hozzá!

29 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 17,113
  Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
  13. Menstruáló cápa 😂😁
 • ",,A gyermekem most tanulja a nevének az írását. Legnagyobb bánatomra a kedvenc körömlakkommal teszi ezt, az albérlet falán." Na és még csodálkoznak a gyerekesek, hogy senki nem ad ki nekik albérletet...úgy vágnám ki őket, mint a macskát...
  • Magának nem firkált a gyermeke? Vagy maga nem rajzolt gyermekként? Szerintem nem létezik olyan család, ahol egy két rajz nem a falon készült  a gyerekek által. Erre való a kaució. Az fedezi eme hatalmas kárt. No meg a bérleti szerződés.Az emberi butaság, gonoszság határtalan. 
   • Hárman vagyunk testvérek, de egyikünknek sem jutott eszébe a falra firkálni. Ez nevelés kérdése.... 
   • Igen. De akkor sem kell mindent megengedni a gyereknek. Csupa önző, akaratos embert nevel sok mai fiatal mert nem tud parancsolni a gyerekének. Egy gyereknek tudni kell hol a hatar. De nem úgy születik. Meg kell neki tanítani.
  • Tán nem lehet lefesteni utána a falat vissza fehérre?? 😅😅 Le kell bontani s új falat húzni a helyére... 🤭😅🤭😅
  • Hát ez igazán kedves, empatikus hozzászólás.Kíváncsi vagyok hány gyereket nevelt fel úgy, hogy soha, semmi rosszat nem csináltak véletlenül  sem.Amúgy meg van bérleti szerződés meg kaució.
  • Ez egy igazán bunkó hozzászólás.... Nem a vízvezetéket tépte ki a falból...  Vagy a parkettát szedte fel...  
  • Minden rosszindulat nélkül, de ma körömlakkal festi a falat, holnap meg már felgyújtja a házat - true story, New York Brooklyn városrészéből... 12 ember veszett oda pár tömbbel nem messze. Nem jó az előítélet és a negatív diszkrimináció, én őszintén hiszek abban, hogy mindenki megérdemel egy esélyt, de a személyes tapasztalatokon alapuló elővigyázatosságnak nagy ereje van, és nem véletlenül.
  • Ezt ugy mondtad mintha te nem lettél volna gyerek és nem lettél volna rossz vagy neled nem volt gyerekkorod? Amugy meg festékkel ki lehet javitani nem végzetes kár 
  • Magának sose legyen gyereke!!! Ilyen emberek fogják a saját gyereküker bántani.... 
 • Marimarcsa?! Tán nem lehet utána lefesteni vissza fehérre??? Le kell bontani a falat s új falat építeni... Veszélyes ez a körömlakk... 😅🤭😅🤭
 • A körömlakkot le lehet mosni körömlakk lemosóval 😉Oké, hogy ezek elvileg vicces képek, meg elmesélve is vicces de azért a gyerek tudtára kell adni, hogy ez nem helyes. Pl a kaja nem játék! Papírra firkálunk! Meg a hölgy akinek kiverte a fogát a kisgyerek hát...az én fiam is egyszer arcon csapott egy játékkal. Utólag vicces de akkor sírtam mert eléggé fájt. Én voltam a hibás, hagytam mikor tanult beszélni, járni, csapkodni, hogy csapkolódjon és még viccesnek is tartottam. Amíg nem kaptam azt a nagyot 😅 Ezek olyan dolgok hogy egyszer megteheti a gyerek. De utána fel kell világosítani hogy nem szabad ilyet többet.. 
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!