20 megható történet háziállatokról, ami csordultig van szeretettel és drámával

Az állatok a létező legtökéletesebb legjobb barátok. Mindig várnak ránk, mindig meghallgatnak minket, sohasem tesznek fel „fölösleges” kérdéseket és nem mellesleg jobban szeretnek minket, mint saját magukat. Ezek a mesébe illő kapcsolatok pedig számos drámai pillanatot képesek szülni az idők során, melyet az internetezők rendre meg is osztanak egymással a közösségi oldalakon. Most ezek közül szemezgettünk 20 rendkívül szeretni való és megható történetet.


 1. 1 ,,Ma a legidősebb kutyánk elhunyt, és úgy tűnik, mintha a másik kettő ezt megérezte volna, mert egész reggel nyalogatták és 'búcsúzkodtak' tőle."


 2. 2 ,,A macskám majdnem 30 éves. Nincs sok karma, sem foga, de az öreglány még mindig jókedvű."


 3. 3 ,,Néha eltévesztem miatta az autópálya lehajtót és sokszor rossz zenét hallgat...de nem tudom, mi lenne velem nélküle."


 4. 4 ,,A szomszédom macskája mindig ezt csinálja, amikor találkozunk."

  reddit

 5. 5 ,,A kutyám megbetegedett, ezért pár napot az állatklinikán kellett töltenie. Itt épp próbálom elmagyarázni neki, hogy most egy kicsit beteg, és csak az ő érdekében kell különválnunk."


 6. 6 ,,Ne sírj, én itt vagyok neked..."


 7. 7 ,,Kiderült, hogy a nyulam szívbeteg és már csak napjai vannak hátra. Azóta három év telt el és csak remélni tudom, hogy még sok boldog évünk hátravan..."


 8. 8 ,,Eljöttem a menhelyre, és kértem, hogy hadd fogadhassam örökbe a menhely legszomorúbb cicáját. Ő itt Kali, aki öreg, süket és fogatlan...de azon leszek, hogy az egész hátralevő életét boldoggá tegyem."


 9. 9 ,,A főnököm kutyái mindig felugranak hozzám a traktorba, annak ellenére, hogy nagyon kevés a hely. És nem akarnak elmenni..."


 10. 10 ,,Ő itt Louis. A szomszédaim elköltöztek, de őt nem vitték magukkal. Azt hiszem, hogy akaratomon kívül lett egy macskám."Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!