HIRDETÉS
ÁllatvilágTörténet

20 megható történet háziállatokról, ami csordultig van szeretettel és törődéssel

Az állatok a létező legtökéletesebb legjobb barátok. Mindig várnak ránk, mindig meghallgatnak minket, sohasem tesznek fel „fölösleges” kérdéseket és nem mellesleg jobban szeretnek minket, mint saját magukat. Ezek a mesébe illő kapcsolatok pedig számos drámai pillanatot képesek szülni az idők során, melyet az internetezők rendre meg is osztanak egymással a közösségi oldalakon.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most szétnéztünk kicsit az online felületeken, hogy összegyűjtsük nektek ezt a 20 rendkívül szeretetreméltó és megható történetet.

  1. 1 ,,Ma a legidősebb kutyánk elhunyt, és úgy tűnik, mintha a másik kettő ezt megérezte volna, mert egész reggel nyalogatták és 'búcsúzkodtak' tőle."


  2. 2 ,,A macskám majdnem 30 éves. Nincs sok karma, sem foga, de az öreglány még mindig jókedvű."


  3. 3 ,,Néha eltévesztem miatta az autópálya lehajtót és sokszor rossz zenét hallgat...de nem tudom, mi lenne velem nélküle."


  4. 4 ,,A szomszédom macskája mindig ezt csinálja, amikor találkozunk."


  5. 5 ,,A kutyám megbetegedett, ezért pár napot az állatklinikán kellett töltenie. Itt épp próbálom elmagyarázni neki, hogy most egy kicsit beteg, és csak az ő érdekében kell különválnunk."


  6. 6 ,,Ne sírj, én itt vagyok neked..."


  7. 7 ,,Kiderült, hogy a nyulam szívbeteg és már csak napjai vannak hátra. Azóta három év telt el és csak remélni tudom, hogy még sok boldog évünk hátravan..."


  8. 8 ,,Eljöttem a menhelyre, és kértem, hogy hadd fogadhassam örökbe a menhely legszomorúbb cicáját. Ő itt Kali, aki öreg, süket és fogatlan...de azon leszek, hogy az egész hátralevő életét boldoggá tegyem."


  9. 9 ,,A főnököm kutyái mindig felugranak hozzám a traktorba, annak ellenére, hogy nagyon kevés a hely. És nem akarnak elmenni..."


  10. 10 ,,Ő itt Louis. A szomszédaim elköltöztek, de őt nem vitték magukkal. Azt hiszem, hogy akaratomon kívül lett egy macskám."


  11. 11 ,,A kutyám 17 éves. Gyakorlatilag vak és süket, de minden nap egy ajándék számomra, amit vele tölthetek."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Ő itt Violetta. Egy kisgyereknek szánták ajándékba húsvét alkalmából, de a kölyök hamar elvesztette az érdeklődését iránta, ezért a pincében tartották egy ketrecben. Most velem él, szabadon rohangál a házban és mindig ott alszik valahol a közelemben."


  13. 13 ,,A férjem munkából hazafele egy nagyon apró cicát talált az utcán. Mivel félelmetes vihar volt, ezért a férjem hazahozta. Azóta egy év telt el, és a cica még mindig azt hiszi, hogy a férjem az édesanyja."


  14. 14 ,,Az öreg és süket kutyám már alig tud járni az ízületi gyulladásai miatt, de mindig kirobban a boldogságtól, amikor odamegyek hozzá egy kis simogatásra."


  15. 15 ,,A lányom és a macskája 20 éve elválaszthatatlanok."


  16. 16 ,,A legjobb barátom ma lett 9 éves. Az őszülő szőre pedig még sármosabbá teszi őt."


  17. 17 ,,A buszsofőröm kutyája, aki mindig boldog, amikor egy-egy munkanapot a gazdájával tölthet."


  18. 18 ,,A barátomnak soha nem volt háziállata, pedig nagyon szeretett volna. Próbáltam összebarátkoztatni a macskámmal, de a cicám valamiért nem fogadta őt el. Javasoltam neki, hogy fogadjon örökbe egy cicát a menhelyről és úgy is tett. Ez a kis apróság a nyakában Leónidasz király. A gond már csak az, hogy szerintem jobban szeretik egymást, mint engem..."


  19. 19 ,,Semmi sem jobb, mint egy váratlan nyuszi-puszi. Tiny 9 évig élt velem és idény nyáron elhagyott. Nagyon hiányzik."


  20. 20 ,,Minden reggel és este átmegyünk, hogy gondoskodjunk a lányunk háziállatairól, amíg ő nyaral. Így ülnek a kutyusok a férjem körül, amíg ő történeteket mesél nekik és kutyakekszeket osztogat."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.

Mi a reakciód?

2 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • " itt Violetta. Egy kisgyereknek szánták ajándékba húsvét alkalmából, de a kölyök hamar elvesztette az érdeklődését iránta, ezért a pincében tartották egy ketrecben." Inkább a kölyköt meg a szüleit kéne pincében tartani!
  • Azért amit te mondtál, az durva, de én is úgy gondolom, hogy gonosz dolog ilyet csknálni.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni