HIRDETÉS

20 megható történet háziállatokról, ami csordultig van szeretettel és törődéssel

Az állatok a létező legtökéletesebb legjobb barátok. Mindig várnak ránk, mindig meghallgatnak minket, sohasem tesznek fel „fölösleges” kérdéseket és nem mellesleg jobban szeretnek minket, mint saját magukat. Ezek a mesébe illő kapcsolatok pedig számos drámai pillanatot képesek szülni az idők során, melyet az internetezők rendre meg is osztanak egymással a közösségi oldalakon.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most szétnéztünk kicsit az online felületeken, hogy összegyűjtsük nektek ezt a 20 rendkívül szeretetreméltó és megható történetet.

 1. 1 ,,Ma a legidősebb kutyánk elhunyt, és úgy tűnik, mintha a másik kettő ezt megérezte volna, mert egész reggel nyalogatták és 'búcsúzkodtak' tőle."


 2. 2 ,,A macskám majdnem 30 éves. Nincs sok karma, sem foga, de az öreglány még mindig jókedvű."


 3. 3 ,,Néha eltévesztem miatta az autópálya lehajtót és sokszor rossz zenét hallgat...de nem tudom, mi lenne velem nélküle."


 4. 4 ,,A szomszédom macskája mindig ezt csinálja, amikor találkozunk."


 5. 5 ,,A kutyám megbetegedett, ezért pár napot az állatklinikán kellett töltenie. Itt épp próbálom elmagyarázni neki, hogy most egy kicsit beteg, és csak az ő érdekében kell különválnunk."


 6. 6 ,,Ne sírj, én itt vagyok neked..."


 7. 7 ,,Kiderült, hogy a nyulam szívbeteg és már csak napjai vannak hátra. Azóta három év telt el és csak remélni tudom, hogy még sok boldog évünk hátravan..."


 8. 8 ,,Eljöttem a menhelyre, és kértem, hogy hadd fogadhassam örökbe a menhely legszomorúbb cicáját. Ő itt Kali, aki öreg, süket és fogatlan...de azon leszek, hogy az egész hátralevő életét boldoggá tegyem."


 9. 9 ,,A főnököm kutyái mindig felugranak hozzám a traktorba, annak ellenére, hogy nagyon kevés a hely. És nem akarnak elmenni..."


 10. 10 ,,Ő itt Louis. A szomszédaim elköltöztek, de őt nem vitték magukkal. Azt hiszem, hogy akaratomon kívül lett egy macskám."


HIRDETÉS
HIRDETÉS

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


 • " itt Violetta. Egy kisgyereknek szánták ajándékba húsvét alkalmából, de a kölyök hamar elvesztette az érdeklődését iránta, ezért a pincében tartották egy ketrecben." Inkább a kölyköt meg a szüleit kéne pincében tartani!
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!