HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

20 idegesítő dolog, ami megnehezíti a balkezes emberek életét

  A világ teljes népességének mintegy 90%-a jobbkezes. Ők azok, akik fel sem tudják fogni ép ésszel, hogy milyen idegesítő problémákkal is kell szembenéznie a maradék 10%-ot alkotó balkezesek embereknek azért, mert az egész világunk tulajdonképpen a jobbkezes emberekre lett kihegyezve.

  HIRDETÉS

  Cikkünkben most 20 idegesítő problémát gyűjtöttünk össze, melyek a balkezes emberek számára minden bizonnyal ismerősek, a jobbkezesek pedig egy kicsit betekintést nyerhetnek általuk, hogy milyen sötét és komor is az ellenkező kezű emberek élete.

  1. 1 Így néz ki a kezed, ha írás közben végig kell azt húznod a friss tintán.


  2. 2 Kösz, ez igazán nagy segítség!


  3. 3 ,,Még egyet?" - ebből egy is elég.


  4. 4 Az irattartók gyűrűi miatt a poklok-poklát kell átélniük a balkezeseknek.


  5. 5 Ez még a reggeli kávézást is képes tönkretenni.


  6. 6 ,,Ideje kivenni a süteményt a sütőből...óhh."


  7. 7 Életem története egyetlen fotón.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 Ez már lassan diszkrimináció.


  9. 9 Ez nagyban megnehezíti a kenyerek kenését.


  10. 10 Ebben minden benne van.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Miért kell röhögni azon hogy mi balkezesek szerencsétlenek vagyunk?!🖕🏻
 • A spirál füzetbe írás a jobbkezeseknek is pont ugyanolyan, mint a balkezeseknek, mert a spirál mindkét esetben útban van!Az írás elmaszatolása a jobbkezeseknek is ugyanolyan probléma!
 • Érdekes, a tasztatúrát és az egeret jobb kezesként használom. Az olló kényelmetlen, de attól még vágok vele, nem vagyok nyomi. :D A többi stimmt. :D
 • Nem értem a csatos füzet mit keres itt, a jobbkezeseknek is ugyan úgy útban van! A méteressel sem tudom mi a gond? Lehetne még sorolni. (kétkezes vagyok, írok bal kézzel) 
 • A bal kezesség nem olyan sürű jelenség hogy a olcokon ott legyen hogy bal kezeseknek avagy jobb kezeseknek. Sajnos van. A párom is bal kezes és még is megtalálja azokat a dolgokat bal kezes opcióban amit nem tud megoldani, kényelmetlen jobb kézzel. Sok kép a saját bénaságát reklámozza, hogy vásárolni sem tud.4, 18 . Értem hogy gond a Bal kezeseknek bizonyos dolgok de konkrétan ez a jobb kezeseknek is probléma :-) 5, 6, 7, 8, Ha tudja hogy balkezes akkor miért vesz ilyen terméket?15, Az ollókból lehet kapni "balkezest", talán azt kellett volna venni16. Az egerekből is lehet bal kezest kapni de ha már vezetékes és mindenáron a jobb kezes egeret vásárolód akkor vegyél olyat aminek az elején, középen jön ki a vezeték :-)
 • 19.: Akkor a jobbkezesek panaszkodhatnak a billentyűzet bal fekén lévő gombokra.. Az esc is olyan messze van.. A legtöbb meg simán megildható kis gondolkodással, de tényleg egy egészen picivel. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu