12 férj, aki díjat érdemelne a házassághoz való hozzáállásáért

Vannak férfiak, akik úgy tudják felvenni a harcot a különféle problémákkal és váratlan élethelyzetekkel, mint senki más ezen a földön. Ez persze több mindent is jelenthet, de most próbáljunk elvonatkoztatni a negatív jelentésektől és kizárólag a pozitív, vagy legalább vicces szituációkra gondolni, mint ami az alábbi házastársak esetében is történt..😏


 1. 1 Igaz ami igaz…úgy fest, jól mulatnak.


 2. 2 ,,A férjemet idegesítette, hogy mindig neki csapom (véletlenül) az ajtót a falnak. Ezerszer szólt már érte, de nem tudtam leszoktatni magam róla. Most hála neki, egy hatásosabb módszerrel próbálkozunk…”


 3. 3 ,,Megkértem a férjemet, hogy mosogasson el. Meg is tette természetesen, most viszont egy másik problémával találtam szembe magam, ugyanis még hozzáérni is félek…” – szerintem még levegőt venni is kockázatos.


 4. 4 ,,Felhívtam a férjemet, hogy nézze meg a tejet, nem-e romlott meg esetleg. Azt mondta, hogy a legjobb, ha majd én megnézem, amikor hazaérek. Mire hazaértem, ez a látvány fogadott…” – velejéig ‘romlott’, ez kétségtelen.


 5. 5 ,,A férjemre bíztam, hogy felejthetetlen születésnapot szervezzen az ikreinknek. Azt hiszem, ez 100%-ig összejött…”


 6. 6 ,,Az évfordulónk alkalmából egy romantikus vacsorára mentünk a párommal, mivel azonban tudja, hogy velem nem egyszerű az elindulás, ezért ezt a cetlit hagyta az estére kitett ruhámon…”


 7. 7 Ez a fiatalember gondoskodott róla, hogy a lány kedvenc animációs filmjéhez (Szépség és a szörnyeteg) illően történjen meg a lánykérés.


 8. 8 Egy másik, semmi máshoz sem hasonlítható, kreatív lánykérés.


 9. 9 ,,A férjem folyton nyaggatott, hogy mit művelek a pulóverjeivel, mert egyre kisebbek és már alig tudja felvenni őket. Bevallom őszintén, nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a hisztijének, azt hittem, hogy csak viccel. Egészen addig, míg egyik nap ezt a képet nem küldte nekem üzenetben…”


 10. 10 ,,Megkértem a férjemet, hogy hozzon 6 darab krumplit a boltból, mire hazaállított ezekkel…” – ha jól értelmezem, nem esett szó a méretekről, szóval én a férjjel vagyok…✋


 11. 11 Ennek a lánynak a férje elkészítette őt, mint Disney mesehős, Valentin-nap alkalmából.


 12. 12 ,,Még az első gyermekünkkel voltam terhes, amikor egyre nagyobb megpróbáltatásokat okozott a növekedő pocakom. Csúnyának és taszítónak éreztem magam egészen addig, míg a férjem egyszer ezt az üzenetet nem hagyta nekem az íróasztalomon…”


REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

0
Ez igen!
0
Nem tetszik!
0
Vicces
2
Imádnivaló
0
Meglepő
0
Szomorú
0
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!