HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tetszik
Egyéb

Édesanyámnak vettünk egy 35 m²-es egyszobás lakást és olcsón, de teljes körűen felújítottuk. Megmutatom, hogyan nézett ki előtte és utána

Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

    Két éve a férjemmel segítettünk egy kis lakást vásárolni az édesanyámnak, nem messze tőlünk. Anyukám egy nagyon karakteres asszony, ezért a felújítás után a lakásnak tökéletesen kellett kinéznie – különben „baj lesz”.

    HIRDETÉS

    Az elképzelés a következő volt: maradjon minden úgy, ahogy a lakást tervezték, beleértve a mennyezetek magasságát is. Az egyetlen komolyabb feladat az erkély beüvegezése és a gáz elzárása volt. A belső térnek könnyűnek és világosnak kellett lennie – minden mást a tervezőre bíztunk.

    A lakás összterülete (erkély nélkül) 35 m2, és egy 1968-ban épült panelházban található, ahol a mennyezetek magassága 2,5 m. Annak ellenére, hogy a folyosó és a fürdőszoba kicsi, a konyha közel 10 m2, a szoba pedig 19 m2 feletti.

    Folyosó a felújítás előtt.

    Anyós lakása 028

    A lakás a vásárlásakor nagyon elhanyagolt állapotban volt, ezért le kellett bontani az összes régi burkolatot a falakról, a mennyezetről és a padlóról.

    Kilátás a konyhából felújítás előtt.

    Anyós lakása 027

    Különösen nehéz volt eltávolítani az olajfestéket a mennyezetekről. Miután a festék elektromos és kézi szerszámokkal történő eltávolítása nem járt sikerrel, többféle „festékoldó folyadékot” is ki kellett próbálni, amíg teljesen le nem vakarták.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    Anyós lakása 026

    Az előszoba és a szoba közötti válaszfalat is elbontották, a helyére pedig gipszkartonból újat építettek, beépített szekrényekkel felszerelve. Kicserélték az elektromos vezetékeket, a radiátorokat, az ajtókat és a vízvezeték-rendszert.

    Anyós lakása 025

    A falakat és a mennyezetet vakolattal és glettel simították ki, és egyenletes színűre festették, beleértve a mennyezeti díszlécet is.

    Így nézett ki a szoba vásárláskor.

    Anyós lakása 024
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    Így fest a felújítás és a bútorok egy részének beszerelése után (amikor még nem vettük meg az összeset).

    Anyós lakása 023
    Anyós lakása 022

    A folyosón és a konyhában kerámia burkolat, a szobában parketta van – a padlóburkolatok közötti illesztéseket szilikon tömítőanyaggal zárták le.

    Anyós lakása 021
    Anyós lakása 020

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.