HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 fotó arról, hogy igenis van értelme az életnek

Az ilyen pillanatok miatt éri meg élni.

  A híreket olvasva sokszor úgy érezhetjük, hogy a világ egy borzalmas hely, ami napról-napra csak rosszabb lesz és ezen semmi sem változtathat. Ne feledd azonban, hogy a hírekbe általában csak a legrosszabb, legszomorúbb és legmegosztóbb történések kerülnek be, arról pedig rendkívül ritkán esik szó, hogy mennyi jó dolog történik eközben a világban.

  HIRDETÉS

  Ha úgy gondolod, hogy minden ember kegyetlen és igazságtalan, akkor vess egy pillantást a Liked.hu mai fotógyűjteményére, amikben csodálatos emberek történeteit meséljük el:

  1 Ez az ember minden nap vizet hoz az állatoknak, hogy megmentse őket a szárazságtól.

  Megható fotók 019

  2 Egy magányos dublini nyugdíjas minden este 50 adag curryt főz a hajléktalanoknak. Nyugdíjból él, és ő maga vásárolja az élelmiszereket.

  Megható fotók 018
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Az arizonai (USA) tűzoltók a határkerítés felett átlógva egy házat oltanak el Mexikóban.

  Megható fotók 017

  4 Az iskola elindította a „Reggeli apával” programot, de sok diáknak nem volt édesapja. Az iskola vezetése ezért a Facebookon toborzott lelkes önkénteseket. 50 férfira lett volna szükség, de 600-an válaszoltak a hirdetésre.

  Megható fotók 016

  5 Ez a lány deréktól le volt bénulva, de meggyógyult. Nem sokkal később visszament a nővérhez a kórházba, aki az autóbaleset után ápolta őt.

  ezgif 6 b0b78ce51d
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Ez az idős nő mindig a szupermarketbe jött könyvet olvasni, ezért az üzlet alkalmazottai kitettek neki egy padot.

  Megható fotók 015

  7 Cameron Lyle sportoló bejelentkezett a csontvelődonor-nyilvántartásba, majd megfeledkezett róla. Egy hónappal az atlétikai bajnokság előtt telefonon keresték. A sportoló feladta az esélyeit az aranyéremre, és beleegyezett, hogy egy műtétet hajtsanak végre rajta, hogy segítsen egy ismeretlen személynek legyőzni a leukémiát.

  Megható fotók 014

  8 5 évvel ezelőtt egy drogos férfi ellopott egy pénzzel teli pénztárcát egy járókelőtő. Az elvonó után visszatért a normális életbe, megtalálta a kirabolt férfi lakcímét, és visszaadta neki az ellopott pénzt, illetve mellékelt egy bocsánatkérő levelet is hozzá.

  Megható fotók 013
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Ez az iskolai tanár egy nagy Red Hot Chili Peppers rajongó, de még sosem volt a koncertjükön. A diákok ezért pénzt gyűjtöttek és jegyet vettek neki, hogy megnézhesse a kedvenc zenekarának fellépését.

  Megható fotók 012

  10 Egy idős férfi szívrohamot kapott, miközben a háza melletti utat takarította. A mentők kórházba vitték, majd visszajöttek, és letakarították az út hátralévő részét.

  Megható fotók 011

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.