HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TV

13 hiba, amit senki sem vett észre a legnépszerűbb filmekben és sorozatokban

  Gyakran az izgalmas történetek és az egymást követő akciók hevében olyannyira leterhelt a figyelmünk, hogy még a legnyilvánvalóbb filmes bakikat sem vagyunk képesek észrevenni. Legalábbis az emberek 99,9%-ára ez a jellemző, ám minden mozifilm és sorozat esetében van legalább egy szemfüles néző, aki kiszúrja azokat a bakikat, amiket talán még maguk a készítők sem vettek észre.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most bemutatunk 13 olyan hatalmas bakit a kedvenc filmjeinkből és sorozatainkból, amit valószínűleg Te sem vettél észre korábban.

  1. 1 Star Wars I. rész – Baljós árnyak


   Némelyik jelenetben egyértelműen látható a technológia, amivel a szereplők parókáit készítették. A fenti képen például világosan látható, hogy ez nem Liam Neeson valódi haja.

  2. 2 Aladdin


   A film üldözéses jelenetében Jasmine eldobja a mágikus lámpát, majd Abu felveszi, de mint a képen is látható: rossz lámpát vesz fel. Itt a szereplőknek valószínűleg vissza kellett menniük az eredeti lámpáért, de ezeket a jeleneteket vagy kivágták, vagy hibáztak egy nagyot a készítők.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Világvége (2013)


   A „Világvége” című filmben az androidok ételeket és italokat fogyasztanak, de nem világos, hogy hova kerül mindez, mivel a fejlevágós jelenetben egyértelműen látszik, hogy a nyakukban nincsenek csövek, amiken keresztül az ételek és italok távozhatnának.

  4. 4 Ocean’s 8 – Az évszázad átverése


   Mindenki, aki kicsit is ismeri a számítógépeket, az tudja, hogy a JPEG formátum a képek tárolására szolgál, a filmben mégis ezen keresztül nézik a streamelt videót.

  5. 5 Pókember: Idegenben


   A filmben Tony Stark szemüvege felismeri az arcokat és információt nyújt róluk, ám bizonyos okokból ez csak bizonyos időpontokban működik: például nem ismeri fel Mysterio-t.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Bosszúállók: Végjáték


   Robert Downey-Junior egy pillanat alatt megváltoztatja a bajuszát. És teszi mindezt úgy, hogy közben végig Iron man öltönyben van. Nyilvánvaló, hogy itt a jelenetek forgatása között sok idő telt el.

  7. 7 Hang nélkül


   A filmben a szörnyek gyenge pontja a szemük hiánya, előnyük pedig a szuper hallásuk. Ennek köszönhetően az egyetlen hely, ahol a szereplők normális hangon beszélhetnek, az a zajos vízesés. A kérdés csak az: miért nem élnek ott?!

  8. 8 Macskák


   A film 2019 egyik legnagyobb kudarca. Egyes jelenetekben a szereplőknek nincs szőrük, nincs mancsuk, más jelenetekben pedig még a színészek eljegyzési gyűrűi is látható.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 12-es nem filmbeli baki, a 2. képet tükrözték (látható, hogy az övcsat is fordítva áll). Valószínűleg valaki valamiért látványosabbnak gondolta így a fotót. 
   • Ha jól látom az antantszíj, meg a combvédő panelek is tükrözve lettek.
   • Tudod, mit jelent az "is" szó? Az egész, jelenetből kifényképezett képet "átfordították". 
 • a .jpeg vagy .jpg, mint kiterjesztés bármit takarhat... akár egy stream-elt videót, vagy éppen akár egy veszélyes kódsort :)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.