6 nőtípus, akitől még a legtalpraesettebb férfiak is fejvesztve menekülnek

Sokszor halljuk azt a közhellyé vált klisét, hogy 'egy szép külső nem minden', meg hogy 'az igazi szépség belül lakozik' és fel sem fogjuk ezek mondanivalóját mindaddig, míg személyesen át nem éljük, hogy mennyire rohadtul igazuk is van. Lehet nekünk akármilyen bombázó barátnőnk, ha a személyiségével és kiállhatatlan viselkedésével napról-napra mérgez bennünket, akkor így vagy úgy, de hosszú távon bizony halálra van ítélve a kapcsolat. Az alábbiakban a legtipikusabb és egyben legkiállhatatlanabb női típusokat gyűjtöttük össze, melyekkel valószínűleg közületek is sokan találkoztak már akár személyesen, akár 'másodkézből'...


 1. 1 Féltékeny


  Sokan azt hiszik, hogy a féltékenység jó és kell, hiszen az ember ezzel bizonyítja azt, hogy mennyire aggódik a másikért. Ez igaz is, legalábbis egy bizonyos szintig, ám a józan ész határait átlépve teljesen feleslegessé, a későbbiekben pedig végtelen konfliktusforrássá válhat.

 2. 2 Telhetetlen


  Mindannyiunk erejének és képességeinek meg vannak a maguk határai. Amikor az ember szerelmes, készen áll a végletekig kitolni ezeket a határokat és erején felül teljesítve, tényleg 110%-ot adni a magából. Aki ezt nem veszi észre és nem értékeli, vagy csak nemes egyszerűséggel mindig többet akar, és nem látja meg a párjának a határait, azzal nem érdemes foglalkozni.

 3. 3 Házasságmániás


  Bár a nők ezzel nem mindig vannak tisztában, akárcsak ők, a férfiak is ugyanúgy álmodoznak a házaséletről, a boldog házasságról. Épp ezért felesleges mindezt ráerőltetni a férfira, hiszen ő úgy is tudja, hogy mikor jön el annak az ideje, amikor komolyabb lépést kíván tenni szíve választottjával, ha pedig ezt kierőltetik belőle, annak nem biztos, hogy pozitív eredménye lesz a jövőre nézve.

 4. 4 Önközpontú, mások igényeit semmibe vevő

  adme

  Bár a nők sokszor nem is vesszik észre, a kedvesünk bizony naponta kedveskedik nekik a legkülönfélébb módokon: gratulációval, gesztusokkal, vagy akár csak egy meglepetés csokival. Nem lehet azonban folyton csak kapni és kapni, időnként viszonozni is kell ezeket a kedvességeket. Aki erre nem képes, és nem tud kompromisszumot kötni, az csak magára vessen, ha emiatt elmenekülnek tőle a férfiak.

 5. 5 Irányításmániás


  Az előző típushoz rendkívül hasonlóak az 'irányításmániás' nők, ők azonban nem a saját érdekeiket tartják mások előtt, hanem sokkal inkább szeretnék, ha minden úgy és akkor történne, ahogy azt ők jónak látják. Hosszú távon persze ez is kibírhatatlan.

 6. 6 Kiállhatatlan mérgező


  Attól, hogy együtt vagyunk valakivel, az még nem azt jelenti, hogy minden más feleslegessé válik a párunk életében. Azok a nők, akik nem képesek felfogni, hogy bár a pasijuk szereti és imádja őket, mégsem csak ők léteznek a világon, azok hosszú távon bizony boldogtalanságra vannak ítélve. Ha pedig ebből kifolyólag még folyamatosan savazzák és mérgezik is a kedvesük, akkor biztosra vehetik, hogy nem lesz jó vége a kapcsolatuknak.


Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!