HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

Ilyen házakat tudnánk venni 20 millió forintból a világ különböző részein

  A lakás és házvásárlás minden ember életében kulcsfontosságú momentum. Épp ezért nincs olyan ember a Földön, aki ne játszana el ilyenkor a gondolattal, hogy vajon milyen házakat is kaphatna magának a pénzből a világ más részein.

  HIRDETÉS

  Mi most egy fiktív ~20 millió forintos lakásvásárlási kerettel indultunk útnak az interneten és össze is szedtünk 20 olyan ingatlant, amit – nadrágszíjat meghúzva, de – megengedhetnénk belőle magunknak a világ nagyvárosaiban.

  1. 20 Pattaja, Thaiföld – 52 négyzetméter

   A legérdekesebb ebben a méretű stúdiólakásban, hogy a hálószoba és a konyha teljesen egy térben helyezkedik el, reggel pedig a hatalmas erkélyajtókat kitárva rögtön a lakópark közös használatú medencéjébe ugorhatunk. Biztonsági szolgálat és klíma is jár a házhoz, de ami még ennél is jobb, hogy a tenger mindössze 10 perc sétára található, az évi középhőmérséklet pedig általában 30 fok felett alakul. Csábító.

  2. 19 Párizs, Franciaország – 6 négyzetméter

   Párizs szívében lakást vásárolni nem egy olcsó mulatság, azt azonban még mi sem gondoltuk volna, hogy 20 millió forintért csak egy szekrényt kaphatunk. A hirdetési weboldal szerint azonban a szekrényhez jár konyhabútor, mikrohullámú sütő és egy nagy ablak, ami dél fele néz. Vécére és hasonló luxuscikkekre azonban már nem futotta.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 18 Nápoly, Olaszország – 87 négyzetméter

   A Tirrén-tenger partján fekvő városban 20 millió forintért akár 2 emeletes, 3 szobás lakást is vásárolhatunk.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 17 Barcelona, Spanyolország – 20 négyzetméter

   A galériázott stúdiólakás Barcelona egyik központi városrészében található és teljesen felújított. Az eladó szerint főként diákok számára lehet tökéletes választás, akik közel akarnak lenni a belvároshoz – igaza lehet.

  5. 16 Albuquerque, USA – 58 négyzetméter

   Ezek az apartmanok egy társasházban találhatók, így bizonyos részeket (pl. medence, udvar) meg kell osztanunk a ház többi lakójával. Ettől függetlenül a társasházban van edzőterem, szauna és medence is, ráadásul a lakás maga is teljesen rendben van.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 15 Los Angeles, USA – 64 hektár

   Sajnos a ~20 milliós keretből nem tudunk lakást vásárolni magunknak Los Angelesben, legalábbis mi nem találtunk ingatlant ennyiért. Kivéve ezt az omladozó lepukkant porfészket a gettó közepén, ám mi akkor már inkább egy 64 hektáros földet vennénk, ami bár nincs közel a város központjához, de azért vannak benne lehetőségek a jövőre nézve.

  7. 14 Tokió, Japán – 15,67 négyzetméter

   Japánban sokan laknak ilyen vagy ennél is kisebb otthonokban, úgyhogy nem kellene különcnek éreznünk magunkat emiatt. Az ott kapható intelligens, helytakarékos bútorok segítségével ráadásul jól kombinálható az aprócska tér.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Ha állandó lakóhelynek szeretném, akkor Nápoly, ha befektetésnek akkor Bulgária.
 • 9,110
  Létrejött!BeszélgetésindítóElső hozzászólás20 hozzászólásÖregmotorosElső reakció
  nyócker

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.