HIRDETÉS

16 dolog, amit nem érdemes megvenni, még akkor sem, ha 50%-os kedvezménnyel árulják őket

Amit eszünk, amin alszunk és amit viselünk az egyaránt rontja vagy javítja az életminőségünket. Még egy iskolás gyerek is tudja, hogy milyen fontos tud lenni például az ortopéd matrac, a kiegyensúlyozott étrend vagy egy minőségi cipő, még sok felnőtt például képes megfeledkezni ezek előnyeiről.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál szeretjük a kényelmet és a biztonságot, ezért összeállítottunk egy listát azokról a hétköznapi dolgokról, amiken egyszerűen nem érdemes spórolni, mivel az egészségünket kockáztatjuk ezáltal.

 1. 1 Ágy helyett kanapé.

  3fcdfd5c6aa1e820548ed08e60

  Szakértők úgy vélik, hogy a kanpék nem képesek kényelmes és megfelelő alvást biztosítani, ez pedig idővel krónikus alváshiányhoz és egészségügyi problémákhoz vezethet. A rossz közérzet, az idegesség és a fokozott fáradtság elkerülése érdekében ajánlott rendes ágyban aludni, magas minőségű matracon.

 2. 2 2 az 1-ben sampon vagy 3 az 1-ben termékek.

  3fb9f45c85bb7cd2d52d23cb95

  Az egy palackban lévő sampon és balzsam nem más, mint marketingfogás. A sampon és a balzsam funkciói ugyanis gyökeresen eltrének: míg az előbbi tisztít, az utóbbi a haj összetételére van hatással. Külön-külön remekül működnek, de együtt nem sokat használnak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Teafilterek.

  461e4d5d7e8e20877922a33424

  Sokan valószínűleg nem is gondolják, de a teafilterek is lehetnek károsak. Bár régen főként papírból készültek, ma már a gyártók a nagyobb szilárdság érdekében műanyag filtereket használnak vagy hőre lágyuló műanyagot adnak a papírrostokhoz.

  A tudósok kimutatták, hogy az ilyen teafilterekből hatalmas mennyiségű mikroműanyag és mérgező anyag kerül az emberi testre, nem beszélve a környezetre káros hatásairól.

 4. 4 Olcsó ékszerek.

  990b6454eba84ba20e1e4c7caa

  Az olcsó karkötők és fülbevalók alaposan megbosszulhatják magukat - állítják a bőrgyógyászok és allergológusok. A nem nemesfémből vagy műanyagból készülő ékszerek allergiát okozhatnak, nem mellékes módon pedig az olcsó hatású ékszerek a közvélemény szerint meglehetősen ízléstelen.

  • Régebben megvetettem azokat a fiatal hölgyeket, akik gyémánt ékszereket hordanak és drága autókkal járnak, de aztán rájöttem, hogy még a legkisebb gyémánt is szebb, mint bármilyen más olcsó ékszer, és egy jó autóval a vezetés is sokkal kényelmesebb és biztonságosabb. © "Heared" / Ideer
 5. 5 Olcsó harisnya.

  db278e59308e728c7aacbaeadf

  Az olcsó harisnya sok kellemetlenséget okozhat: felszaladhat és sértheti a bőrt. A sérült harisnya vagy a rossz árnyalat pedig azonnal nevetségessé teszi a megjelenésünket.

  • Kényelmetlenek és rosszul vagyok az olcsó minőségű harisnyától. Utánuk mindig viszket mindenem. Egyértelműen a sátán termékei! © Katezaurus / Pikabu

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Igénytelen manikűr.

  d1d47c55858756b6f23f4df72e

  A jól ápolt kezek minden nő számára fontosak. Nem kell kifogástalan és méregdrága manikűr, ennél sokkal fontosabb, hogy a körmök mindig tiszták és szépen ápoltak legyenek. Az esetleges szabálytalanságok elfedése miatt érdemes lehet színtelen lakkal fedni a körmöket.

 7. 7 Kétes minőségű utcai ételek.

  45d52b5f99a57686d666368fb2

  A kiegyensúlyozott étrend a jó közérzet, a szépség és a fiatalság kulcsa. A zsíroknak, fehérjéknek, szénhidrátoknak, ásványi anyagoknak és természetesen vitaminoknak mindannyiunk étrendjében benne kell lennie, ellenkező esetben az életkor haladtával a bőr kiszárad, majd ráncossá és öreggé válik. Ennek okán az orvosok egyhangúan javasolják, hogy kerüljük a gyorséttermekben kapható alacsony minőségű és félkész termékeket, valamint a kétes minőségű utcai ételeket.

 8. 8 Hamis márkás termékek.

  a865ed51f8b522dbfd052e43b8

  A hamis márkájú ruhák, cipők és kiegészítők divatja már a múlté. Ma már sokkal inkább a minőség, a kényelem és a természetes anyagok a mérvadók, még akkor is, ha nem a leghíresebb márkák termékei segítségével jutunk ezekhez hozzá. A hamis termékek gyorsan elhasználódnak, veszítenek a megjelenésükből, és az eredeti termékekkel ellentétben nem növelik az önbizalmat, mivel nem tudjuk kiverni a fejünkből azt a tényt, hogy csak egy hamisítványt használunk.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
19
9 hozzászólás, 19 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!