HIRDETÉS BEZÁRÁS

A rászorult befőttesüveg tető kinyitásának legegyszerűbb módja

Szólj hozzá

    Mindannyian jártunk már úgy, hogy szerettünk volna hozzáférni egy finom meggybefőtt vagy csemege uborka tartalmához, de a makacs befőttes üveg fedél megnehezítette a feladatunkat. Ilyenkor általában csak annyit tehetünk, hogy összehívjuk a család legerősebb férfijait, akik együttes erővel próbálják meg letekerni őket, ha pedig ez sem megy, akkor valamilyen kés, kanál vagy villa segítségével próbáljuk meg lefeszíteni a fedelet.

    HIRDETÉS

    Kiderült azonban, hogy végig rosszul csináltuk. A kés élével történő feszegetésnél ugyanis sokkal hatásosabb, ha csak egyszerűen kétoldalról ráfogunk a tetőre, majd egy határozott mozdulattal megnyomva „felszisszentjük” a fedőt. A most következő videóban bemutatják, hogy pontosan mi a technikája, de készülj fel rá, hogy az életed már sohasem lesz többé olyan, mint 5 perccel ezelőtt.

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest
  • Megpróbáltam. Nem működik. Viszont működik, amit nagymamám mutatott. Ismertetem is  Nem kell hozzá más, csak küldj havonta 1500 USD-t a számlámra. Hidd el, hogy megváltozik az életed. Meg az én életem is. Te geccsölsz és fizetsz, én aratok és jól élek, tehát eddig nem hazudtam. Ezután sem fogok. Csak havi 1500 USD ráfordításért cserébe elárulom, hogy mi a tartós egészség titka, újabb havi 1500 USD-t kérnék a dús haj titkáért. A válaszokat, illetve a pénzt sűrgősen várom, mert azon kívül, hogy egy nyamvadt befőttet nem tudok kibontani, egészségben is súlyosan megrendültem, ráadásul ijesztően kopaszodom is.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.