A rászorult befőttesüveg tető kinyitásának legegyszerűbb módja


Mindannyian jártunk már úgy, hogy szerettünk volna hozzáférni egy finom meggybefőtt vagy csemege uborka tartalmához, de a makacs befőttes üveg fedél megnehezítette a feladatunkat. Ilyenkor általában csak annyit tehetünk, hogy összehívjuk a család legerősebb férfijait, akik együttes erővel próbálják meg letekerni őket, ha pedig ez sem megy, akkor valamilyen kés, kanál vagy villa segítségével próbáljuk meg lefeszíteni a fedelet.

HIRDETÉS

Kiderült azonban, hogy végig rosszul csináltuk. A kés élével történő feszegetésnél ugyanis sokkal hatásosabb, ha csak egyszerűen kétoldalról ráfogunk a tetőre, majd egy határozott mozdulattal megnyomva „felszisszentjük” a fedőt. A most következő videóban bemutatják, hogy pontosan mi a technikája, de készülj fel rá, hogy az életed már sohasem lesz többé olyan, mint 5 perccel ezelőtt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
12
1 hozzászólás, 12 pont

Szólj hozzá!

One comment -

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest
  • Megpróbáltam. Nem működik. Viszont működik, amit nagymamám mutatott. Ismertetem is  Nem kell hozzá más, csak küldj havonta 1500 USD-t a számlámra. Hidd el, hogy megváltozik az életed. Meg az én életem is. Te geccsölsz és fizetsz, én aratok és jól élek, tehát eddig nem hazudtam. Ezután sem fogok. Csak havi 1500 USD ráfordításért cserébe elárulom, hogy mi a tartós egészség titka, újabb havi 1500 USD-t kérnék a dús haj titkáért. A válaszokat, illetve a pénzt sűrgősen várom, mert azon kívül, hogy egy nyamvadt befőttet nem tudok kibontani, egészségben is súlyosan megrendültem, ráadásul ijesztően kopaszodom is.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!