HIRDETÉS BEZÁRÁS

12 klassz dolog, amit kéznél kell tartanod, hogy könnyebb legyen az életed

  Sok olyan tevékenység létezik, melyet bár rendszeresen végzünk, mégis többé-kevésbé kellemetlenséget okoz számunkra. Túl sok időt töltünk a kimosott zoknik párosításával, a hátul cipzáros ruhák felhúzásával, holott, létezik ezekre pofonegyszerű megoldás.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most pár olyan apróságot gyűjtöttünk össze, amik segítenek még egy kicsit könnyebbé tenni az életet.

  12 Szőrtelenítő szivacs

  szőrtelenítő

  Nemcsak a jól megszokott borotvával lehet eltávolítani a szőrt, hanem egy speciális szőrtelenítő szivacs segítségével is. Azok, akik kipróbálták ezt a módszert, megjegyezték, hogy az ilyen szivacsokkal történő „borotválkozások” rendkívül praktikusak, mert nem kell használni mellé semmilyen gélt és nem kell félni attól sem, hogy esetleg megvágjuk magunkat.

  11 Melltartó pánt összehúzó

  melltartópánt rögzítő

  A melltartó pánt összehúzó azok számára praktikus, akik belefáradtak már a melltartó pántok folyamatos állítgatásába. Csak fel kell rakni az egyik pántra, felvenni a melltartót, majd rögzíteni a másik pánthoz.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  10 Lefolyótisztító pálcikák

  Lefolyó tisztító

  Számos módja van az eldugult lefolyók tisztításának, a házi praktikáktól a durva kereskedelmi tisztítószerekig. Akik azonban nem szeretnének ilyenekkel vacakolni, azoknak remek alternatíva lehet a lefolyótisztító pálcika. Elég egy darabot a lefolyóba dobni, majd csodálni, ahogy feloldja az ott felgyülemlett zsírt és szennyeződéseket.

  9 Mágneses cipőfűzők

  Mágneses cipőfűző

  Megkönnyítheted a cipőfűzéssel járó bonyodalmakat, ha mágneses cipőfűzőkre váltasz. Ezek tulajdonképpen mágneses kapcsok, amiket bármilyen cipőfűző végére oda lehet csíptetni. Felnőttek és gyerekek számára is kiváló.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Cipzárfelhúzó lánc

  Cipzár felhúzó

  Bizonyos esetekben egy cipzár felhúzása is kellemetlen lehet, például, mikor a ruha hátulján helyezik azt el. Nem feltétlenül kell azonban kitörnünk a karunk, ha egy ilyen ruhát szeretnénk felvenni, a cipzárfelhúzó lánc ugyanis kényelmes alternatíva.

  7 Szervező zoknimosáshoz

  Zokniszervező

  Mosás után sok idő megy el a zoknik párosításával, és néha meg se találjuk mindet. Egy ilyen zokniszervező segítségével azonban soha többé nem kell ezzel bajlódnunk.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.