HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

Ezek a megfizethető dolgok még egy Kádár-kockából is kényelmes, modern otthont varázsolnak

Kényelmesebbé teszik az életünk.

  A legtöbben állandóan az otthonunk felújításáról álmodozunk, de csak kevesen vagyunk azok, akik készek belevágni a belső tér komolyabb átalakításába. Legtöbbünknek persze anyagi akadályai vannak a dolognak, de kiderült hogy nem is feltétlenül kell olyan hatalmas pénzeket beleölni, ha egy kicsit modernebb és klasszabb otthont szeretnénk.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál összegyűjtöttünk néhány olyan ötletet, amelyet a modern dizájn és lakberendezési világ trendjei inspiráltak, ráadásul egyszerű és megfizethető eszközök segítségével is könnyedén elkészíthetők.

   1. 11 Szivacstartó

    Szivacstarto a mosogatoba

    A mosogatószivacs mosogatón kívüli tárolása nem túl higiénikus, mivel a párás környezet ideális a baktériumok számára. Leggyakrabban ráadásul elég hanyagnak és rendezetlennek tűnik tőle a mosogató környéke. Megoldás lehet erre egy állvány vagy szivacstartó, főleg olyan, amit a mosogató belsejéhez lehet rögzíteni, ez ugyanis a legpraktikusabb és legesztétikusabb megoldás.

   2. 10 Fali borotvatartó

    Fali borotvatarto

    A személyes higiéniai cikkeket mindig rendben kell tartani, de gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy egyszerűen nincs elég hely a számukra. A fali borotvatartó egyszerű és gyors megoldást nyújt a leggyakrabban a kád szélén vagy a mosdó szélén éktelenkedő borotvák problémájára, mely azontúl, hogy sokkal esztétikusabb, ráadásul még a pengéket is megvédi az esetleges sérülésektől.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 9 Többfunkciós csap

    Tobbfunkcios csap

    Ha unod már, hogy mindig a vízforralóba kell töltögetni, majd abban melegíteni a vizet, akkor nem árt ha tudod: létezik más megoldás. Manapság a lakberendezési áruházakban már a különféle többfunkciós, például vízszűrős vagy kihúzható fejű csaptelepeken túl már olyanokat is találhatunk, amik átfolyás közben forralják fel a vizet. Az ilyen forró vizes csaptelepek rendkívül praktikusak, hiszen azonnal forró víz jön belőlük, így megspórolhatjuk például a vízforraló helyét a konyhában.

   4. 8 Lebegő polcok

    Modern konyvespolcok

    A láthatatlan vagy lebegő könyvespolcok kiváló alternatívái a régi üvegezett szekrényeknek és polcoknak. Kevés helyet foglalnak, ezért nagyobbnak tűnik tőlük a tér, ráadásul praktikusak, hiszen akár saját kezűleg is elkészíthetők.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   5. 7 Dobjuk el a gyári csomagolást

    Uveg szappanadagolo

    A samponok, folyékony szappanok és egyéb fürdőszobai kiegészítők különböző színű és méretű gyári csomagolása miatt még a legmodernebb fürdőszoba is rendezetlennek tűnik. Érdemes tehát beruházni egy egyforma készletbe, melyben kényelmesen és ami még fontosabb, esztétikusan tárolhatjuk a különféle fürdőszobai cikkeket. Ezután egészen más érzés lesz belépni a fürdőszobába.

   6. 6 Öntapadó fólia

    Ontapado folia

    Ha fel akarod frissíteni az unalmas belső teret, vagy némi eleganciát belecsempészni, akkor nem is létezik egyszerűbb megoldás, mint az öntapadó fólia. Ennek segítségével a sminkesasztal felületétől kezdve a fürdőszobai mosdó pultján át egészen a konyha faláig bármit átalakíthatunk. Az átalakításnak csak a képzeletünk szabhat határt, de érdemes lehet például márvány színekben gondolkodni, ezek ugyanis azonnal elegáns légkört teremtenek a házban.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 10,555
  Létrejött!KvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásBeszélgetésindítóTörzsvendég10 hozzászólásKommentkirályÖregmotorosMozinéző
  1. Ha a szivacsot a mosogató belsejében tároljuk, akkor MINDIG vizes marad, tehát még jobb táptalaja a baciknak, penésznek... Nem véletlen tartja épeszű ember kívül, ahol van ideje megszáradni.8. Nincs is annál felemelőbb, mikor egy szűk lyukba kell benégykézlábazni, hogy a macskaalmot tisztíthasd. Naponta. Miközben a váratlan rokonlátogatás azért többnyire ritkásabban fordul elő. Megoldásom: csupa macskabarát vagy macskatartó barátom van, de se ők, se a rokonok nem jönnek bejelentés nélkül.
  • 1. Ha rendesen kimosod, nincs mit enniük a baciknak, úgyhogy nem is szaporodnak el. Aki ezt elmulasztja, annak marad a vízbe fúlt mosogatórongy(szivacs) szag.
 • 8. Régen rossz, ha a rokonok vagy barátok "vendégségbe" érkeznek hozzánk. Bár igazság szerint hozzánk még soha nem jött egy rokon vagy barát sem macskaalmot nézni.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.