HIRDETÉS BEZÁRÁS

17 felbecsülhetetlen trükk olyan szülőktől, akiknek a vérükben van a gyereknevelés

  Szülőnek lenni nehéz küldetés, viszont cserébe nagyon izgalmas is egyben. Minden egyes gyerekekkel töltött nap után egy kicsit bölcsebbek leszünk, és megtanulunk megoldást találni azokra a menet közben felmerülő apró-cseprő problémákra, melyekről korábban álmodni se mertünk.

  HIRDETÉS

  Nem feltétlenül kell azonban a saját kárunkon okulnunk: az internetes szülői közösségekben ugyanis sok érdekességet tanulhatunk a tapasztalt szülőktől, amiket aztán mi magunk is felhasználhatunk gyermekeink neveltetéséhez. Cikkünkben most 17 ilyen felbecsülhetetlen trükköt gyűjtöttünk össze, amiket bárcsak korábban tudtunk volna, hiszen sok fejfájástól menthettek volna meg bennünket.

  1. 1 A gyerekek időnként elesnek és beütik a fejüket. A sérülések elkerülése végett használhatunk fejpárnás hátizsákokat.


  2. 2 Hogy a gyermek ne karcolja össze a bútorokat és a falat a járókával, célszerű úszónudlit erősíteni a külső keret szélére.


  3. 3 Egy hatékony apa mindig innovatív: két gyermeket etet egyszerre és mégsem foglalt egyik keze sem.


  4. 4 A konnektorokra rögtönzött borítást készíthetünk a nedves törlőkendők csomagolásán található zárófedél segítségével.


  5. 5 Az öntapadós gumijátékok segítenek, hogy gyermekünk elfoglalja magát repülés közben.


  6. 6 Csomagoljuk pelenkába az értékeinket annak érdekében, hogy megóvjuk őket a rablóktól a tengerparton és a strandokon.


  7. 7 Egy zuhanyfüggöny segítségével mini-medencét készíthetünk gyermekünknek a tengerparton, ahol kedvére játszhat, akár egyedül is.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 Egy műanyag pohárba tett illatgyertya-darabka segít, hogy a napon hagyott autónkban kellemes illat legyen. Ez a trükk csak nyáron működik.


  9. 9 A megfelelő méretű sebtapasz gyors megtalálásához szortírozzuk őket méret szerint és csomagoljunk ki egy mintadarabot, ami alapján könnyen eldönthetjük, hogy megfelelő-e a méret..


  10. 10 A görögdinnye ily módon történő szeletelése segít, hogy a gyermekek minél kisebb koszt hagyjanak maguk után.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.