HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

16 ember megmutatta, hogyan kell viselkedni azokban a helyzetekben, amikor a szerencse elpártol mellőlünk

  Gyakran kétségbeesünk, amikor egy új és szokatlan helyzetbe kerülünk. Ilyen esetekben hasznos lehet azoknak az embereknek az iránymutatása, akik átestek már ezen korábban. A közösségi oldalakon az emberek folyamatosan osztják meg egymással azokat a trükköket, amikkel a legkilátástalanabb balszerencsék is orvosolhatók.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál szeretünk minden hasznos trükköt megismerni, hiszem sosem tudhatjuk, mikor kerülünk olyan helyzetbe, amikor nekünk is szükségünk lesz ezekre. A mai listán 16 ilyen hasznos tanácsot gyűjtöttünk össze.

  1. 1 ,,Azt hiszem, átérzed a fájdalmam."


  2. 2 ,,A sípcsontom legrosszabb ellensége."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Vezetés közben berepült egy darázs az ablakon és megcsípett."


   • Fogj egy tollat és karikázd be a duzzanatot. Ha a duzzanat növekszik, keresd fel az orvosod. Tavaly történt velem ilyen és ezt a tanácsot még az orvosom adta arra az esetre, ha még egyszer megtörténne. © d6u4 / Reddit
  4. 4 ,,3 defektes gumi után úgy döntöttünk, hogy átnézzük a kertet. Fa darabra erősítettünk 4 erős mágnest és ezeket találtuk."


   • Egy másik tipp: csináld meg ugyanezt egy kiadós eső után. A puha földből a mágnes még több fémhulladékot lesz majd képes összeszedni. © Makovar / Reddit
  5. 5 ,,Megjavítottam anyám kedvenc kézzel készített tányérját."


   • Körülbelül egy hónapig gondolkodtam rajta, hogyan ragasszam össze az eltört tányért, aztán megismerkedtem a japán kincugi művészettel, mely a törött tárgyak porított arannyal történő megjavítását takarja. Születésnapján adtam oda anyukámnak és nagyon örült neki.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Nem tudok megszabadulni az iszonyatos csatornaszagtól a munkahelyemen."


   • Nekünk a probléma megszűnt, amikor elkezdtük minden nap forró vízzel locsolni. Csak önts a lefolyóba 1 liter forrásban lévő vizet minden nap. © Grendal54 / Reddit
  7. 7 ,,A barátnőm fejjel lefelé nyitotta ki az ékszerkészítő dobozt."


   • Csukd be a dobozt és fordítsd vissza. Így kicsit kevesebb lesz a rendezgetni való. Egyébként egy jó tanács: mindig jelöljétek, hogy melyik a doboz teteje és melyik az alja. © 1984Society / Reddit
  8. 8 ,,Eltört a vízvezeték. A ház sokemeletes, a nyomás erős, 2 másodperc alatt megtöltötte a felmosóvödröt."


   • Először vödrökbe próbáltam önteni a vizet, de azonnal megteltek. A megoldás a feleségemtől jött: azt mondta, hogy vegyem le a porszívó csövét és engedjem vele a vizet a vécébe. Ez elég volt addig, amíg megérkezett a szerelő. Ha nincs ez az ötlet, elárasztja a víz a házat és az alattam lévő 5 emeletet is, nem is tudom mekkora kárt okozva ezzel.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Istenem... ezek a problémák és megoldások. A Hülyék paradicsoma című film jutott eszembe néhány képnél. Ennyire hülye vagy, hogy ezt meg kell kérdezni??

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.