HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

14 zseniális trükk, amit a legokosabb emberek használnak a mindennapokban

  A lifehackek és apró trükkök segítenek leküzdeni a mindennapi problémákat, illetve egyszerűbbé és szórakoztatóbbá tenni az életünket.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál rengeteg internetező által megosztott trükköt és praktikát olvastunk át, hogy a legjobbakat veletek is megoszthassuk – így megtudtuk például, hogy lehet könnyen megszabadulni a fokhagymaszagtól, vagy hogy mi a legegyszerűbb módja a billentyűtisztításnak.

  1. 1 Telefonkeresés

   aa960b5a2d83d8ad6c97f9e789 1

   Annak érdekében, hogy könnyedén megtaláljuk az otthonunkban "elbújt" okostelefonunkat, a legegyszerűbb módja, ha felkeressük a www.google.com/android/find weboldalt. Ez a trükk sajnos csak androidos telefonoknál működik, viszont ennek a weboldalnak a segítségével 5 percig csörgethetjük a mobiltelefonunkat még akkor is, ha a készülék maga egyébként le van némítva.

  2. 2 Ablaktisztítás

   f425445b358bce8dae9dd6e2f7

   Annak érdekében, hogy könnyebben kiderüljön, az ablak melyik oldala maradt foltos, mindig különböző technikával dolgozzunk: kívülről fel-le irányba töröljük az ablakot, belülről pedig jobbra-balra irányba. A csíkozásból így egyértelművé válik majd, hol maradt még takarítanivaló.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Segíts a vendégeknek megtalálni a házad

   4652f35217bc928b2a21e9dde4

   Ha olyan vendégeket jársz, akik nem jártak még nálad, a pontos cím mellé küldj egy fotót is a házadról. Ez sokkal könnyebbé teszi számukra a tájékozódást.

  4. 4 Billentyűtisztítás

   89830f50748b93e895b4e0d38e

   A billentyűtisztítás legegyszerűbb módja, ha kiszedjük a billentyűket, már amennyiben a billentyűzetünk erre alkalmas. Igen ám, de visszarakni ezeket olykor valódi puzzle-nek bizonyul. Hogy elkerüljük a sok fejfájást, készítünk először egy képet a mobiltelefonunkkal a billentyűzetről, hogy tudjuk, mit-hova kell majd visszatenni.

  5. 5 Megszabadulás a fokhagymaszagtól

   4d24d551058f69d7be532f1db3

   Ha szeretnéd megszabadítani a kezeidet a fokhagymaszagtól, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha egy rozsdamentes acél felülethez dörzsölöd azokat.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Ketchup kiszedése a palackból

   f9d5ac5261b16572ee70fb0d59

   Annak érdekében, hogy a ketchup gyorsabban folyjon ki a palackból, tegyél bele egy szívószálat.

  7. 7 YouTube videók letöltése

   Youtube video letoltese

   A YouTube videók zenévé alakításának vagy letöltésének leggyorsabb módja, ha a "youtube.com" webcím elé írunk négy betűt: "conv". Vagyis "convyoutube.com/videócíme".

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

11 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 17,998
  Rendszeres látogatóTörzsvendégBeszélgetésindítóKommentkirály10 hozzászólásBejegyzéskészítő
  1. Apple eszközökhöz meg ott van a Find My iPhone.
 • 17,998
  Rendszeres látogatóTörzsvendégBeszélgetésindítóKommentkirály10 hozzászólásBejegyzéskészítő
  4. Ez oltári nagy hülyeség. Kiszedni a billentyűket hatalmas macera, visszarakni szintén, még képpel is. Én inkább ajánlanám a billentyűzet tisztító slime-ot vagy inkább egy egyszerű porszívózást!!!
  • Miért lenne hülyeség? Én is így tisztítottam ki a billentyűzetemet. A slime undorító, ahogy a sok sz*r beleragad, egy porszívó meg nem szedné ki a billentyűzetemből azt a kajamennyiséget, ami benne van.
   • Attól marhaság, hogy nem tudod, mi van alatta. Az enyém így döglött meg örökre, pedig csak a Z-t cseréltem volna Y-nal. A kaja belefér, de ne bolygasd, ha nem muszáj.
 • Az 1- est kipróbáltam csak akkor működik ha van aktív net kapcsolat a telefonon szóval egy nagy K@&i ha kivan kapcsolva a net.
 • Mekkora hülyeségek ezek... Emlékező memória: ha emlékeznem kell valamire, akkor emlékezzek arra, hogy milyen rágót rágtam akkor, amikor valamit meg kellett jegyeznem. Zseniális... Csöpögő csap: meg kell javítani b+
  • "vCsöpögő csap: meg kell javítani b+" - pontosan. Egy csomó víz elfolyik feleslegesen.
  • Nem egészen így van. Minden kifolyócsőnek van egy kis utáncsöpögése elzárás után. Erre mit tesz az ember, ha meghallja? Izomból teker rajta egyet és már szét is b@ssza a tömítést. Ezután kezd el igazán csöpögni a csap. Az a kis zsinór pont azt a pár csöppöt vezeti le csendben.
 • 1. Nem az a legegyszerűbb, ha felhívod? Jaaa, csak 1 telefon van a lakásban biztos :)
  • pont irtak h le van nemitva akkor is mukodik, nalunk pici gyerek van, miota megszuletett nemitva van a telefonom...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.