HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

14 trükk tapasztalt szülőktől, ami minden édesanyának és édesapának jól jöhet

  Akármennyire is rákészülünk, akárhány témával kapcsolatos könyvet is olvasunk, az igazság az, hogy szülőnek lenni piszok nehéz feladat. Nap mint nap találjuk magunkat szembe olyan megjósolhatatlan problémákkal, melyek orvoslásához és leküzdéséhez magabiztos rátermettségre van szükség.

  HIRDETÉS

  Az alábbi szülők már megtapasztalták a gyereknevelés nehézségeit, sajátos, ám kétségkívül zseniális praktikáikat pedig az interneten is megosztották, hogy mások is okulhassanak belőle. Tollakat elő, kezdhetünk jegyzetelni…🤓

  1. 1 A gyermeked folyton legurul álmában az ágyról? Akkor ezt az úszónudliból készült támasztékot neked (nektek) találták ki.


  2. 2 Annak érdekében, hogy gyermekünk ne hagyja szét a játékait, fogjunk egy kartondobozt és alakítsuk szórakoztató játéktérré a számára. A játék befejeztével így pikk-pakk rendet rakhatunk.


  3. 3 Egyszerű és ötletes megoldás, hogy elkerüljük az italunkba repülő bogarakat a nyáron.


  4. 4 Folyékony ragasztó, mágnes és különféle dekorációs elemek segítségével készítsünk egyedi poharakat gyermekünk számára, melyeket az ivás befejeztével akár a hűtőszekrényre is feltapaszthat.


  5. 5 Gyógyszeres doboz + tapétaragasztó = máris jól nyomon követhető táblázatot készíthetünk, hogy melyik nap hányszor vette be gyermekünk a gyógyszerét.


  6. 6 Öntsünk egy kis ecetet a palackba, majd húzzuk rá a szódabikarbónával töltött lufit. Öntsük a lufi tartalmát a palackba és mutassuk meg gyermekünknek a magától felfújódó lufi ,,varázslatát".


  7. 7 Műanyag tojástartó segítségével pazar festőpalettát készíthetünk gyermekünk számára.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.