HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

11 elavult dolog, ami egy modern felújítást is egy-kettőre tönkretesz

Érdemes kerülni ezeket.

  A belsőépítészeti trendek folyamatosan változnak, ezzel együtt pedig a házunkat vagy lakásunkat díszítő tárgyak is. Például a művirágok vagy az üveg dohányzóasztalok már korántsem olyan stílusosak, mint a 2000-es évek elején. És ez csak kettő dolog a sok közül.

  HIRDETÉS

  Utánanéztünk, hogy melyek azok a dekorációs elemek, amiket a belsőépítészek és lakberendezők szerint célszerű modernebb opciókra cserélni akkor, ha szeretnénk lépést tartani a korral és a modern divattal.

  1 Marhabőr és báránybőr szőnyegek

  Felújítási hibák 018
  ©  
  rawpixel.com / Freepik

  Az új technológiák megjelenése és az állatvédelem egyre erősödő tendenciája odáig vezetett, hogy a marha- és báránybőr szőnyegek ma már kevésbé népszerűek. Ráadásul ezek a szőnyegek alaposabb ápolást és tisztítást igényelnek, mint modern társaik. Éppen ezért egyre többen részesítik előnyben inkább a minimalista szőnyegeket, vagy mellőzik azokat teljesen.

  2 Műgyümölcs

  Felújítási hibák 017

  A műgyümölcsökkel teli tányér egykor népszerű dekorációs elem volt, mára azonban rendkívül elavult megoldás, ami jelentősen rontja a belső tér összhatását. Ezek a dolgok ráadásul csak porfogók. Sokkal célszerűbb friss gyümölcsökkel, zöldségekkel és növényekkel harmonikusabbá tenni a belső teret.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Tűsarkú lábú bútorok

  Coffee Table

  Az ilyen bútorokkal gyakran találkozhatunk a loftlakásokban, és a mindent saját maguknak csináló mesteremberek is kedvelik, hiszen csak egy deszkát kell rakni a csavart fémelemekre ahhoz, hogy széket vagy asztalt kapjunk. Az ilyen lábú bútorok egykor nagyon divatosak voltak, de ez a trend mára egyre halványabb.

  4 Luxus csillárok

  Felújítási hibák 016

  Sokan még mindig azt hiszik, hogy a drága csillár a jó ízlés jele, pedig ma már egyáltalán nem menő. Persze, az ilyen lámpák jól néznek ki a kastélyokban és luxusszállodákban, de az átlagos lakásokban teljesen feleslegesek és általában kilógnak a térből.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 Páfrány

  Felújítási hibák 015
  ©  
  Erusalio / Wikimedia Commons 
  ©  
  CC BY-SA 3.0

  Igen, a növények időtlen klasszikusok, amik sosem mennek ki a divatból, és maga a páfrány is jól néz ki egyébként, ám ez inkább az ezredforduló környékén volt rendkívül népszerű, amikor is szó szerint minden helyiségben ilyenekkel találkoztunk. Épp ezért nem túlzás azt állítani, hogy a páfrány-trend egy kissé megfáradt és ma már ódivatú hatást kelt egy ilyen növény.

  6 Üveg dohányzóasztalok

  Felújítási hibák 014
  ©  
  Sridhar Rao / Wikimedia Commons 
  ©  
  CC BY-SA 4.0

  Az üveg- vagy tükörfelületű asztalokat régóta az ízlés és a kifinomultság megtestesítőjének tartják. Vagy legalábbis tartották, mert ma már, amikor ezernyi praktikusabb és szebb megoldás közül választhat az ember, egy ilyen bútor inkább elavultnak tűnik.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.