HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

13 váratlan tény, amivel új szemszögből láthatod a kedvenc sztárjainkat

  A hírességeknek mindig van egy csomó rajongója, akik nem csak a bálványaik filmekben és videoklipekben mutatott alakításaira kíváncsiak, hanem arra is, hogyan élnek a mindennapokban. A legnagyobb rajongók épp ezért, szeretik beleásni magukat a hírességek életrajzába, követni őket a közösségi oldalakon, olvasgatni a róluk szóló híreket, stb. – mindezt azért, hogy egy kicsit még jobban megismerhessék kedvencüket.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most mi is engedtünk egy kicsit a csábításnak, és kutakodni kezdtünk, hogy olyan váratlan dolgokat tudjunk meg a leghíresebb sztárokról, amiket sokan valószínűleg gondolni sem mertek volna 5 perccel ezelőtt.

  1 Paris Hilton kastélyt épített a kutyáinak.

  Paris Hilton

  Paris Hilton csivavák iránti szerelme nem titok. Imádott kutyái számára a színésznő egy egész kastélyt épített a háza hátsó udvarában.

  Paris kutyaház

  A házban klíma, fűtés, dizájner bútorok és erkély is található. Az egész belső tér rózsaszín. A kastélyhoz egy elkerített hátsó udvar is tartozik, ha a kutyáknak sétálni van kedvük.

  2 Timothée Chalamet, amikor Madonna lányával, Lourdes Leonnal járt, egy egész éjjel táncolt az anyjával.

  Timothée Chalamet

  Timothée Chalamet kedves, szerény fickónak tűnik, aki távol áll a viharos románcoktól és a zajos eseményektől. Ez azonban megtévesztő.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 A Harry Potter-filmek forgatása során Daniel Radcliffe körülbelül 60 pálcát tört el.

  Daniel Radcliffe

  Míg minden fiatal néző valódi varázspálcáról álmodott, a Harry Potter színészének 3-4 hetente kellett cserélni a pálcáit. A színész egyszerűen eltörte őket, mert folyamatosan dobolt velük valahol. Bár a rendezők többször is kérték a fiút, hogy ne csinálja, Redcliffe nem tudott szabadulni ettől a szokástól.

  4 Második szakmája szerint John Travolta magánrepülőgép-pilóta.

  John Travolta

  Travoltát mindenki színészként ismeri. De valójában 15 éves kora óta hivatásszerűen foglalkozik a repüléssel, és több pilótaengedélye is van. Az utolsót 2022 márciusában kapta meg. Travolta komolyan veszi ezt a szenvedélyt, és a repülést a második karrierjének nevezi.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 Barbra Streisand mindig megszabja, hogyan kell kinéznie a WC-jének.

  Barbra Streisand

  Minden szállodában, öltözőben és egyéb helyen, ahol az énekesnő megfordul, mindig rózsaszirmot kell tenni a WC-be. Még akkor is, ha egyébként vannak virágok a vécében.

  Streisand minden alkalommal kér továbbá egy tekercs minőségi vécépapírt és barackszínű designer törölközőket, mert ez a tónus tökéletesen passzol az arcszínéhez.

  6 Taylor Swiftről elneveztek egy új százlábú fajt.

  Taylor Swift

  Amerikai tudósok egy ismeretlen százlábúfajt fedeztek fel. A tanulmány vezető szerzője, Derek Hennen úgy döntött, hogy kedvenc énekesnőjéről, Taylor Swiftről Nannaria swiftae-nek nevezi el az állatot.

  A tudós szerint az énekesnő zenéje sokat segített neki a diplomamunkája során. „Ez a módja annak, hogy köszönetet mondjak neki” – kommentálta Hennen.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Natalie Portman nem kérte meg arra, hogy ne egyen. Egy interjúban azt mondta, hogy eszébe sem jutott volna, mert ez nem zavarja.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.