HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

10 történet, amitől megint beleszeretsz Keanu Reeves-be

  Keanu Reeves-nek borzalmas dolgokat kellett átélnie élete során, de az összes nehéz helyzetből kilábalt, és most minden erejével azon mesterkedik, hogy egy kicsit jobb hellyé tegye a világot. Nem csak folyamatosan adományoz pénzt a jótékonysági szervezeteknek, de a hírnév ellenére is olyan ember tudott maradni, aki szereti és tiszteli a rajongóit.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan szerencsés rajongókat gyűjtöttük össze, akik személyesen is találkoztak a színésszel, történeteikkel pedig megerősítik, hogy tényleg ő az egyik legjobb ember a Földön.

  1. 1 Nagyon tiszteli a nők személyes terét

   5137e855db99c2301b23e14dfa

   A rajongók észrevették, hogy Keanu alig érinti meg a rajongóit, amikor fényképezkedik velük. Egyszerűen csak a hátuk mögé teszi a kezét, ügyelve arra, hogy még véletlenül se érjen hozzájuk, és hozza ezáltal kellemetlen helyzetbe a hölgyeket.

  2. 2 Rengeteg jótékonysági szervezetet szponzorál, de soha nem dicsekszik vele

   76552557409fbfee72ec26d9dd

   Keanu Reeves az élő példája annak, hogy média és felhajtás nélkül is lehet jótékonykodnia egy hírességnek. A színész az évek során több millió dollárt adományozott már gyermekkórházak és rákos betegekkel foglalkozó alapítványok számára.

   A jótékonysági szervezetek támogatása mellett Keanu az alacsony jövedelmű családok gyermekeinek életminőségét is igyekszik javítani, számos kreativitással, oktatással, emberi- és állati jogokkal foglalkozó projektet támogat.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Nagyon nagylelkű

   2dd3a757268008ee41d39a022b

   ,,Az egyik volt munkatársam filmdíszletek építésével foglalkozott. Nem mindig volt munka, ezért meglehetősen szerény körülmények között élt a családjával. Épp a Mátrix filmen dolgoztunk együtt, amikor valahogy Keanu fülébe jutott ennek a férfinek az anyagi problémája, ezért karácsonykor 20 ezer dollár bónuszt adott neki ajándékba. Keanu azon kevesek egyike volt a forgatás alatt, aki tényleg érdeklődött és tisztelte az ott dolgozó embereket, a rendezőtől egészen a takarítókig." © kahi / reddit

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Mindig úriember marad

   0854dd5a6b9badcec6923f6e0d

   Keanu nők iránti tiszteletét nem csak a médiában láthatjuk. Egy nap például metrózás közben kapták őt lencsevégre. A színész pont úgy utazott a metrón, mint bárki más, azzal a különbséggel, hogy amikor meglátott felszállni egy nagy táskás nőt, másokkal ellentétben ő azonnal felállt és átadta neki a helyét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 Nehéz időkben sem jön zavarba

   43bb5550df9a1455c249b7bcf3

   2019 márciusában a színész San Franciscóból Los Angelesbe repült, de a gépnek technikai okok miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a kaliforniai Bakersfield repülőtéren. A színész végig nyugodt maradt, megnyugtatta az utasokat, majd tiszteletteljesen beszélt a repülőtér alkalmazottaival, és egy privát buszt szervezett, hogy segítsen eljutni az embereknek az eredeti úti céljukhoz.

  6. 6 Nagyra értékeli a rajongóit


   A "Bill & Ted Face the Music" című film forgatása közben egy rajongó "Lélegzetelállító vagy!" feliratú táblával várta a színészt. Keanu kiugrott a kocsiból, letérdelt a fűre, és adott egy autogramot a táblára.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

39 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Ha csak 100 ilyen ember lenne a világon, mint ő, már akkor sokkal jobb lenne az egész hely. Szomorú, hogy nagyon kevés hozzá  hasonló ember van a Földön.  Viszont felemelő is, hiszen egyikük híres, így kiváló példamutató.  Remélhetőleg az egy bolond százat csinál, az "egy normális ezret" verzióban eljöhet majd. 
  • Azt ne felejtsük h meghalt a lámya es a felesége😢 Azóta nem találja a helyét ...
 • a 47 roninban kellékeztem mellé osztottak be egy hajófenék volt a díszlet én egy ládán ültem és mikor jött láttam hogy helyet keres magának felálltam hogy üljön a ládára de ő elhárította és leült mellém a földre
 • Sajnos èn nem jót tapasztaltam, nem jött ki aláirni a gitárom, ott voltam egy köpèsre a biztonsági őr szólt neki
  • Vajon miért fontos aláírni egy gitárt? Csak nem élet-halál kérdése? Aláírom én neked, hozd csak ide. 😄 
   • Állítólag a rajongóival is foglalkozik...róla kèszült gitárom van, amit a fèrjem kèszített
  • Fhuu b**meg azert vannak problemaid az biztos. Lehet ahelyett hogy neked alairjon epp dolgozott hogy meg tobb penzt tudjon adni azoknak akiknek meg egy olyan szaros gitarra sem telik mint a tied. 
  • Hát figyelj, biztonsági területen dolgozom, qrva sok b. őrt ismerek, de olyat egyet se, aki képes lenne kerek egész angol mondatba önteni, hgy "Kérem, Mr. Reeves, jöjjön ki aláírni egy gitárt"
 • Csodálatos  és  tisztelettudó  férfi,  nagyon  ritka  ezen  a  földön.   Példaértékű  és  páratlan,  egy  igazi  úriember.  :)  
 • A nagy tőbbség példát vehetne róla. Nem a b*zikat,pedofilokat bűnöző feketéket kellene támogatni. 
 • Csodálatos ember, kértem tőle aláírást egy 1 millió dolláros váltóra, és adott, sőt egy Porsche-t is adott mellé ajándékba, amit személyesen hozott el, és a helyszínen orálisan kielégített engem és a barátaimat. Kevés ilyen ember van sajnos.
 • Remek ember. Nagyon tisztelem, és bár lenne még ilyen hozzá hasonló. Jó lenne egyszer találkozuni vele. Szuperek a filmjei is. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.