HIRDETÉS

Válaszd ki, melyik lány a legvonzóbb, és elmondjuk, hogy mit árul ez el a személyiségedről

A szakértők úgy vélik, hogy közvetlen kapcsolat van a személyiségünk és a tudatalatti elménk között. A most következő kis teszt is erre alapszik – az általad legvonzóbbnak gondolt hölgy kiválasztása ugyanis egy tudatalatti döntés eredménye, mely rendkívül árulkodó a személyiségeddel kapcsolatban.

Vess egy pillantást tehát az alábbi képre, majd az 5 lány közül válaszd ki a szerinted legvonzóbbat, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el rólad a választásod.


 1. 1


  Ha szerinted az első lány a legvonzóbb és legszebb mind közül, akkor te egy nyugodt és magabiztos személyiség vagy, aki egyáltalán nem retten meg az akadályoktól és az újabbnál-újabb próbatételektől. Készen állsz arra, hogy a legbonyolultabb feladatokat is megold, sőt ezt mindig hideg fejjel teszed. Bátran belevágsz az új dolgokba és nagy lelkesedéssel csinálod azt, amit szeretsz.

  Nyitott és türelmes egyén vagy, képes vagy bármit megtenni a céljaid elérése érdekében. Határozott személy vagy, aki tudja mit akar az élettől.

 2. 2


  Ha a második számú lányra tetted le a voksod, akkor társasági személyiség vagy, aki nagyon könnyen szerez magának barátokat. Egy kicsit naiv vagy, amit néha-néha ki is használnak, ám ugyanakkor céltudatos is vagy. Könnyed személyiségnek örvendesz, mellyel bárkit leveszel a lábáról.

  A szomorú napokon is inkább mosolyogsz, hogy ezzel is felvidíts másokat. Mindig próbálsz pozitívan gondolkodni, de amikor csak rossz dolgokkal traktálnak a te hangulatod is elromlik.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3

  c1ff739d323b2ef55f5a374b0f8a815b
  forrás
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Amennyiben a hármas számú lányt választottad, akkor nagy valószínűséggel egy szerény személyiség vagy, aki kissé félénk természetű. Időre van szükséged ahhoz, hogy felszabadulj, ám ha ez megtörténik nagyon kellemes társaság tudsz lenni.

  Kedves vagy, aki próbálja magát távol tartani a konfliktusoktól. Empatikus vagy ezért könnyen bele tudod képzelni magad mások helyzetébe, és egyszerűen át tudod érezni mások érzelmeit. Fontos számodra a testi-lelki harmónia, ezért néha igényled az egyedüllétet.

 4. 4


  Ha a negyedik számú hölgyeményt választottad, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy romantikus és érzelmes ember vagy. Ennek ellenére nem könnyű téged zavarba hozni, mivel jobbára az elmédre nem pedig a szívedre hallgatsz. Nem félsz a nehézségektől, amelyek utadat állhatnák a célok elérésében.

  Büszke vagy, ám mégis képes vagy harmóniában élni saját magaddal, ami különlegessé tesz. Amikor kitűzöl magad elé egy célt nem gázolsz át másokon, hanem próbálod minél kevesebb vesztességgel elérni azt. Nyitott és társasági ember vagy, aki szeret segíteni a rászorulókon.

 5. 5


  Ha az ötödik lányt választottad akkor te egy igazán önálló személyiség vagy, aki kitartóan küzd mindenért az életben. Ha szükség van rá képes vagy saját magadon is változtatni csak azért, hogy elérd a célod. Magabiztos és független vagy, aki ritkán kér segítséget másoktól.

  Nagyon makacs vagy, ezért nehéz téged bármiről is meggyőzni. Nehezen nyílsz meg másoknak, ezért kevés barátod van, de azok, akik egyszer közel kerülnek a szívedhez bármikor bármiben számíthatnak rád.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.