HIRDETÉS BEZÁRÁS
KVÍZ

Tudjuk, hogy melyik kutyafajta illik leginkább a horoszkópodhoz

Készen állsz arra, hogy örökbe fogadj egy új családtagot, ez biztos. De melyik kiskutya illik legjobban a személyiségedhez?
🔥 4 hozzászólás
  HIRDETÉS

  photo 1628834673318 62bd8be938c8

  Mi a csillagjegyed?

  YNfVcLuTO

  Kos

  tveHytEjo

  Bak

  ApFhYygip

  Bika

  f9CXG myI

  Vízöntő

  5ka75LABX

  Rák

  SqrlpJfmR

  Oroszlán

  Ltboi1Zbc

  Szűz

  AZWv1dp0O

  Mérleg

  8uC01swLt

  Halak

  WJypLFMZB

  Ikrek

  kUcemtnpz

  Nyilas

  nQVjhgddT

  Skorpió

  shiba

  Shiba Inu

  A bakok nagyon felelősségteljesek és ambiciózusak, ezért szükségük van egy fegyelmezett kutyusra, akik a partnerük lehet mindebben. A Shiba Inuk hűségesek, intelligensek és alkalmazkodók. Emellett híresen önálló egyéniségek, épp úgy, mint te.

  boxer

  Boxer

  Megbízható és türelmes vagy, ezért szükséged van egy kutyára, aki állandó társad lesz ebben. A bikákhoz hasonlóan a boxerek is nagyon kedves és szeretetteljes élőlények. Ráadásul mindketten nagyon szerettek enni, ami miatt még jobban összeilletek.

  tacsi

  Tacskó

  Kalandvágyó és optimista vagy, ezért egy apró, de erős kutyafajtára van szükséged, aki képes lépést tartani a nyilas életstílusoddal. A hűséges és szeretetteljes tacskó lesz a tökéletes társ számodra.

  husky

  Husky

  A szüzek praktikusak és analitikusak, ezért egy olyan kutyára van szükségük, aki ugyanolyan intelligens. Egy husky állandó társad lesz, ugyanakkor képes nagyon önálló is lenni, biztosítva ezzel a számodra szükséges személyes teret. Ráadásul nagyszerű énekesek is, épp úgy, mint te.

  sicu

  Si-cu

  A mérlegek nagyon békekedvelő emberek, ezért a gyengéd és szeretetteljes si-cu számukra a tökéletes társ. Játékos természetük szórakoztatni fog, a nyugodt és szeretetteljes hozzáállásuk pedig felmelegíti majd a szívedet.

  angol bulldog

  Angol bulldog

  A skorpiók szenvedélyesek és intenzívek, ezért egy olyan kutyára van szükségük, aki képes lépést tartani az energiájukkal. Az angol bulldog tökéletes, szeretetteljes társ lesz számodra. Az erejük és elszántságuk remekül fog passzolni a te tulajdonságaidhoz.

  bernathegyi

  Bernáthegyi

  A mindig együttérző és érzékeny halaknak, egy nagy és gyengéd kutyafajtára van szükségük, amik az emberek megmentésében való képességeikről ismertek. A bernáthegyi lesz a tökéletes választás számodra, ez passzol leginkább a halak szívéhez.

  mopsz

  Mopsz

  Magabiztos és társaságkedvelő vagy, ezért egy aranyos és alkalmazkodó kutyára van szükséged, aki lépést tud tartani a társasági életed pörgősségével. A mopszok barátságosak és játékosak, ráadásul imádják a figyelmet – épp úgy, mint az oroszlánok!

  rottweiler

  Rottweiler

  Hűséges és segítőkész vagy, erős védelmező ösztönökkel. A szeretetteljes és gyengéd Rottweiler tökéletes társ lesz egy rák csillagjegyű személynek.

  nemetjuhasz

  Németjuhász

  A kosok rendkívül szenvedélyesek és kalandvágyóak, ezért egy olyan kutyára van szükséged, aki képes lépést tartani az energiaszinteddel. A németjuhász intelligens és hűséges, ráadásul éppúgy védelmezni fog téged, ahogy te is kiállsz azokért, akiket szeretsz.

  uszkar

  Uszkár

  Független és intellektuális vagy, ezért egy olyan kutyára van szükséged, aki képes lépést tartani az intelligenciáddal. A hűséges, szeretetteljes és elegáns uszkár tökéletes társ a vízöntőknek.

  border collie

  Border collie

  Az ikrek kíváncsiak és intelligensek, ezért egy olyan kutyára van szükségük, aki bármikor képes szórakoztatni őket. A border collie intelligens és rendkívül aktív – tökéletes választás egy olyasvalaki számára, aki annyira energikus, mint te.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

4 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 0
  Vízöntő vagyok, nekem uszkár jött ki. Pont azt szerettem volna!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.