HIRDETÉS

7 trükkös rejtvény, ami próbára teszi az agyad. Meg tudod oldani őket segítség nélkül?


A rejtvények megoldása javítja a kognitív folyamatokat, erősíti az agysejtek közötti kapcsolatokat és javítja a memóriát. Arról nem is beszélve persze, hogy rendkívül szórakoztatók. A rejtvények megoldásával tehát két legyet üthetünk egy csapásra.

HIRDETÉS

Ezúttal 7 érdekes rejtvényt hoztunk el nektek, ahol minden figyelmetekre és logikátokra szükség lesz, ha szeretnétek segítség nélkül megoldani a feladatokat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
20
14 hozzászólás, 20 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

  • ööö... 7. feladat: 1. Elindítani a 7 perceset, s mikor lefolyt azonnal elindítani a 4 perceset. Amikor a 4 perces félig lefolyt, akkor van a 9. perc... vagy ez így túl egyszerű és kevesebb időveszteség, tehát túl pontos?
  • A 2-est leszámítva egész jó kis feladványok.Az első esetben én mondjuk nem is a gyűrűt figyeltem, hanem az arcokat. A középső hölgy pont olyan arcot vág, mint aki aggódik, hogy a férjének megtetszik, a külsőre hozzá sokkal jobban illő motoros csaj, a bal szélső pedig csak simán egy magabiztos valaki, aki nézelődik.A 3-as esetében - mivel nem volt kikötve a leírásban, hogy nincs a szekrényen - én nemes egyszerűséggel bekukucskálnék a kulcslyukon :DVisszatérve a 2-esre, ezek a feladványok a legnagyobb álmatematikai bullshitek a világon. Amennyiben a matematikában számokat helyettesítünk be, teljesen mindegy, hogy egy pár piros cipővel tesszük vagy X-vel, az adott jelölésnek van egy fix értéke. Ha én egy egyenletben leírok egy V-t, ami egy FÉL X, annak az értéke nem X/2 lesz - illetve nem magától értetődően, természetesen lehet olyan eredménye az egyenletnek, hogy megegyezik a kettő -, tehát egy egyenletben a fél pár piros cipő értékét nem határozza meg az egy pár piros cipő értéke.
  • 6. Ezt a feladatot ismertem. Az viszont a leírásban nem feltétel, hogy az egyenesek egyenlő hosszúak legyenek, ezért a jobb felső pontból a bal alsóba (vagy fordítva is jó) nem kell túlhúzni a vonalat, elég ha ott csak a pontokat köti össze.
    • Miert nem lehetne mondjuk a testvere, vagy akartmi ismerose. Nem torvenyszeru, h egy farfinak csak ferfi varatai lehetnek...
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!