HIRDETÉS BEZÁRÁS

30 gyomorforgató kórházi koszt, avagy a magyar egészségügy mélyrepülései

🔥 3 hozzászólás

    Sokat vitatkozhatnánk rajta, hogy pontosan kik a felelősök azért, hogy a magyar egészségügy ma ott tart, ahol…de ebbe most még véletlenül sem szeretnék belemenni. Egy a lényeg: a magyar egészségügy SZAR. Nem kell diplomás professzornak lennünk ahhoz, hogy ezt megállapítsuk, elég csak felnézni a ‘Kórházi koszt’ nevezetű Facebook oldalra, vagy meglátogatni egy beteg ismerősünket a kórházban, és máris minden világossá válik.

    HIRDETÉS

    Mi is ezt tettük most, vagyis a Kórházi koszt nevű Facebook oldalon kutakodtunk kicsit Magyarország legvisszataszítóbb, kórházban felszolgált ételei után.

    1. 1 2 fél szelet kenyér + 1 műanyag pohárnyi darált hús.


    2. 2 1 kifli + 1 kis tejföl.


    3. 3 Karácsonyi reggeli a budapesti Merényi Gusztáv Kórházban.


    4. 4 Hús, gyümölcsmártás + valami… (tarhonya vagy pirított dara?)


    5. 5 Valamilyen leves + valamilyen főzelék. A kérdés már csak az, hogy melyik-melyik.


    6. 6 Csináld magad szendvics.


    7. 7 Spenót + valami.


    8. 8 2 szelet kenyér, margarin és főtt tojás. Természetesen a héjában, higiénikusan a kenyérhez csomagolva, ahogy kell.


    9. 9 ,,Rakott múlthét”… ? Viccet félretéve, senki sem tudja mi ez. Sem a beteg, sem az ápoló, senki.


    10. 10 Szintén ismeretlen eredetű étel.


    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest
  • 9,809
    10 hozzászólásTizedik reakcióSzavazatszámlálóVeterán reagálóKvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásLétrejött!Tizedik szavazatIgazságosztóElső reakció
    Egyébként érdekes, hogy 2015-ben, az Országos Kardiológiai Intézetben ezekhez képest luxus ételeket szolgáltak fel az alatt a két nap alatt, amíg bent kellett feküdnöm. Zöldborsó főzelék volt, és erre azért emlékszem, mert az az egyik kedvenc kajám. Tízóraira joghurt járt, vacsira, és reggelire felvágottas kenyér, de a vajat nem spórolták ki alóla, és sosem csak odatették az éjjeli szekrényre, hanem mindig volt hozzá kistányér, emlékeim szerint. Az ebéd pedig zárt (fedéllel ellátott)  tálcában jött, ami nem engedte kihűlni az ételt. Lehet, hogy valahol ki tudják gazdálkodni az étkezést, és van, ahol spórolnak rajta (a fentiekből kiindulva). Viszont evőeszközt vinni kellett, poharat is. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu