HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

19 fotó, ami bizonyítja, hogy a fiatal anyukáknak különleges szuperhatalmuk van

Mindegyik szülő igyekszik a legjobb belátása szerint nevelni gyerekét, de ritkán esik arról szó, hogy milyen áldozatokkal jár egy gyereknevelés. A gyereknevelés ugyanis nem csak szivárványból és pillangókból áll, hanem olyan szülőpróbáló helyzetekből, melyeket csak a legjobb édesanyák és édesapák tudnak megoldani.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 19 olyan édesanyát gyűjtöttünk össze, akik nemcsak sikerrel vettek minden eléjük kerülő akadályt, de fotóik segítségével egyúttal megmutatták az Instagramos gyerekfotók mögött rejlő igazi valóságot.

  1. 1 ,,A feleségem szoptatja az újszülöttünket, miközben a PhD értekezés megvédésére készül."


  2. 2 ,,Így néz ki a reggelim, és a gyermekem reggelije."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,A bal oldalon egy 6 hónaposoknak ajánlott ruha, a jobb oldalon egy 0-tól 3 hónapig ajánlott látható. Mindkettő ugyanaz a márka és pontosan ugyanakkora méretű. Miért ilyen inkompetensek a gyerekruhákat méretező emberek?”


  4. 4 ,,A közösségi médiában látott fotókkal ellentétben bemutatom, hogyan néz ki egy három gyereket nevelő édesanya a valóságban."


  5. 5 ,,És akkor kezdődhet a mosogatás..."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,A férjem megtalált engem, miközben kicsit elbújtam a gyerekek elől a fürdőszobában, hogy nyugodtan megehessek egy fagyit."


  7. 7 ,,Amikor ikreid vannak, és csak aludni szeretnél, de ezek még rád várnak."


  8. 8 ,,Ha nem tudod, hogy melyik a tökéletes babakocsi, akkor segítek: az, amelyikbe tökéletesen befér egy nagy pizza."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Így néz ki a készülődés a terhesség 39. hetében."


  10. 10 ,,Bárki is találta fel ezeket a műanyag vackokat, remélem, hogy pokolra jut majd!"


  11. 11 ,,Így néz ki az élet egy 5 hónapos babával."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Ha apuka számítógépes játékozhat, miközben tartja a babát, akkor anyuka is, miközben szoptat."


  13. 13 ,,Amikor nyugodtan szeretnél fürödni, de van egy gyermeked, aki épp járni tanul."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,Ezt most vettem ki a mosógépből. Ideje lefeküdnöm pihenni kicsit."


  15. 15 ,,Sajnálom, de egyedül a cumisüveget mostam el, és kész. Többre nem vagyok képes."


  16. 16 ,,A szülés után végre abbamaradt a hajhullás, és elkezdtek új babahajaim nőni!"


  17. 17 ,,A szülés után depressziós voltam. Ma csak ültem és sírtam, míg az egyéves lányom vigasztalásul oda nem hozta nekem a kedvenc játékát. Ő az én kis angyalom.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Amikor a gyerek rajtad sír."


  19. 19 Amikor egy fáradt édesanya energiatakarékos módra kapcsol, akkor bizony előfordulhatnak ilyen helyzetek.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

7 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nem...soha nem szeretném ennyire elveszíteni az agyamat és az életemet! #nemnemsoha #kösznem #childfreeforever 
 • Szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha egy zaklatott, fáradt anyuka alszik, pihen hát isten áldja. Ha depis túl esik rajta. Persze ezen nem segít amikor a csodálatos ős anyák kritizálják. Mégis kit érdekel a mosogató, vagy a kupi mikor egy kis ember követeli minden figyelmed. Éljenek az őszinte anyukák, akik bevallják, hogy egy babával az élet pokolian nehéz. És hajrá a fáradt apukának is. Akik egy kemény nap után pihennek. Mert óriási a nyomás rajtuk. 
 • 11. Nekem nem nézett ki úgy sose a lakás akármekkora volt is a gyerek. Pedig hétfőtől-péntek estig egyedül voltam, mert a férjem messzi dolgozott. 16. Szüles közben nem hullik a nők haja, a sok hormon miatt éppen hogy nem esnek ki a szállak, azért lesz sokkal dúsabb a nők haja. Szülés után viszont kihullanak a "beragadt" szállak. Olyankor szoktak kétségbeesni a nők, hogy kopaszodnak.... A felirat inkább úgy lenne helyes, hogy "Amikor szülés után abbamaradt a hajhullás... "Amúgy a trehányságra nincs mentség! A szülő nöknek van párjuk, akik betudnak segíteni, ha meglátjak, hogy az asszony épp olyan fáradt, hogy állva elalszik! Az ilyen "mocskos edényekkel teli mosógatós" kép az bizonyítja, hogy a ferfiak mennyire elvannak kényelmesedve, a nagy munkájukban, és nem képesek túljutni azon, hogy nekik csak az a dolguk, hogybreggel elmenjenek dolgozni, majd este bepöffeszkedjenek a kanapéba, mert ők olyan fáradtak! 
  • Persze, itt ekézni sokkal könnyebb, mint megcsinálni! Nekem 3 gyerekem van és már 5 unokám, Tudja milyen az mikor mind a 3 szobában tanul 1-1 gyerek és a nappaliban meg tanít a lányom? Aztán kezdi a gyerekeit megtanítani a másnapi órákra, saját maga készül az óráira, ..... No, kb úgy néz ki a lakás mint a 15- képen, vagy még úgy sem.
 • Hát nem tudom. Nekem is volt két pici gyerekem egyidejűleg, nekem sem volt mosogatógépem, sem segítségem, és sokszor voltam kimerült, és depis, de úgy soha nem nézett ki a környezetem, ahogy ezeken a képeken, némelyiken.
 • Nincs gyerekem, de soha nem gondoltam volna, hogy egy 5 hónapos baba így szét tudja dobálni a ruhákat, dobozokat, egyebeket mint a 11-es képen... 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.