HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 szomszéd, aki a „ha nem tetszik, költözz el” elv szerint él

  Vannak emberek, akik annyira szerencsétlenek a szomszédjaikkal, hogy ennek a szónak a puszta említésétől is felszökik a pulzusuk és eladó ingatlanokat kezdenek nézegetni az interneten. Ez nem csoda, hiszen vannak szomszédok, akik nincsenek tekintettel másokra, nem takarítják el maguk után a szemetet, vagy kisajátítják a parkolót – hogy csak néhány tipikus esetet említsünk.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál mélyen együttérzünk a most következő emberekkel, akiknek az idegesítő szomszédjaik miatt a poklok-poklát kell kiállniuk minden egyes nap.

  1. 1 ,,Évek óta kísért egy tébolyodott szomszéd. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor összekarcolta az új autómat. Jövőhéten költözöm!"


  2. 2 ,,Hét hónapra elmentünk, és mire visszatértünk, ez a látvány fogadott. A fenti lakásban szivárgás volt, de a tulajdonos nem javította ki."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,A szomszéd valamiért úgy döntött, hogy az egész utca az övé, ezért elállta az utat, hogy mások ne tudjanak elindulni a kocsijukkal."


  4. 4 ,,A szomszédom elment dolgozni és megkért, hogy vegyem majd át a futártól a csomagját, de nem mondta el, hogy mi az. 96 guriga vécépapír érkezett! Nem tudom elmondani, hogy milyen kínos volt a futár előtt."


  5. 5 ,,Valaki kiöntött egy lencsefőzeléket a lépcsőházban és írt egy cetlit: Soha nem fogok kitakarítani magam után! És minden 2 hetente megint ki fogok önteni valamit!"


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Így nézett ki a szemétledobónk, mielőtt kiakasztottam egy álkamerát. Hiába kértem a szomszédokat szép szóval, nem takarítottak el maguk után. Amióta kint van, mindenki illemtudó. Már csak a kutyásoknak kéne megtanítani, hogy takarítsák fel a kedvencük után a piszkot."


  7. 7 ,,A szomszédom úgy döntött, hogy kivág egy fát. Most nincs áram a környéken."


  8. 8 A vékony falú lakások nem kompatibilisek a mozirajongókkal.


   Követés
   Twitter Profil
   @Liked.hu

   Ha kíváncsi vagy, hogy milyen hangosan tévéznek a felettem lakó szomszédok, akkor elmondom, hogy tegnap elindítottam a filmet, amit ők néztek, oda tekertem, ahol tartottak, és lenémítottam a tévémet, mert minden filmbéli párbeszéd tökéletesen hallatszódott a fenti lakásból.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 9,810
  Rendszeres látogatóBeszélgetésindítóTörzsvendég10 hozzászólásKommentkirály
  11. Mindig elrontja, ezért újba kezd. A polc majd ott lesz, ahol először sikerül jó lyukat fúrnia.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.