HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 borzalmas tetoválás olyan emberektől, akik hatalmas hibát követtek el

Az emberek különféle okból kifolyólag döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak a bőrükre. Egyesek azért, hogy emléket állítsanak vele egy szerettüknek, mások életük egy fontos pillanatára akarnak emlékezni ezáltal, és olyanok is vannak, akik egészen egyszerűen azért, mert hülyék.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 16 olyan embert gyűjtöttünk össze, akik ezt az utolsó kategóriát erősítik, nem is akármilyen műalkotással a testükön.

  1. 1 Az van ráírva: "buta külföldi".

   tC3A9lC3A9chargement 11 1

  2. 2 Nem gondolták át eléggé.

   Paros tetovalas fail

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Amikor veszélyes vadmacskát akarsz, de csak egy cukit kapsz.

   1139c2bc 0272 5512 9895 c70d61368c8e

  4. 4 A csaj a Kör című filmből mostantól mindig vele lesz.

   1506447268 tatu feyly 18 1

  5. 5 Néhányan angyalszárnyakat varratnak maguknak, ő csirkét. 😀

   14 66

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Egy igazi Arnold Schwarzenegger rajongó.

   2b6ed786cfa9ba6313439c76e53fe4f0

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  7. 7 Olyan romantikus, hogy könny szökik tőle a szemünkbe.

   12 3

  8. 8 Még az eredeti rajzfilm sem okozott olyan vegyes érzelmeket, mint ez a tetkó.

   155748400113868698

  9. 9 Egy egyedülálló, büszke tigris.

   d6308412fa35034fcea2c524a89f2973

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 Igen, ez egy tetoválás. 😀

   1 68

  11. 11 Két lábon sétáló reklámtábla.

   4 63

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Ugyanolyan tetoválást akart, mint a bal oldali képen lévő srácé, erre még a mellbimbóját is megkapta.

   a0VfcOrl

  13. 13 Valaki nagyon szeretheti ezt a teknőst.

   i09ZfFH

  14. 14 Tetováltatott magára egy derekát ölelő farkat a csávó.

   10 60

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  15. 15 Pedig a koncepció milyen ígéretesnek tűnt.

   Olasz tetovalas fail

  16. 16 Jó, hát ez tényleg ijesztő. 😀

   qk94ez6vb1i21

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

32 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Miért van minden tetoválásos írás alatt egy-egy primitív, begyökösödött f@sz aki szerint ő az isten, mindenki más hülye, csak ő az istencsászár, mert ő utál mindent és mindenkit? Utáljad barátom, a te dolgod. Csak nehogy engem hívjanak hozzád, ha vénségedre összeesel az utcán, nehogy az összefirkált kezemmel kelljen téged visszahoznom az élők közé. Hidd el, nem esne nehezemre, mert veled ellentétben én nem egy antiszociális iQ bajnok vagyok és nem utállak. Eü dolgozóként nem tehetem meg, hogy utálják akármilyen bőrszínű (ezt már csak azért is, mert zsigerből utálod a cigányokat, kínaiakat meg az összes többit nem európai embert), identitású, vallású embert. Rosszindulatú, befásult, keserű ember vagy. Pont ezért hagyott ott az asszony és ezért nem hívnak a gyerekeid. 
 • Kérjük, segítse kutatásunkat! Milyen rendkívül egyedi tetoválás található Önön?A) CsillagB) Dupla csillagC) RózsaD) Szeretlek MariE) Töviskoszorú körbe a bokánF) Nonfiguratív a derékonG) TigrisH) Évszám
 • Van ember,ki utálja a tetoválásokat,,tetováltakat. Leírja a gondolatát. Miért kell rábeszélni,hogy változtassa meg  a véleményét? ( Az is lehet,otthon röhög a foteljében,hogy műbalhét generált)
  • Nem azt írta, hogy utálja a tetoválásokat, hanem hogy aki tetovált, az primitív. 
 • Na a tetoválás a másik suttyó, lumpenproli szokás! Csak a sittesek és a prolik csináltatnak ilyet. Mondjuk praktikus, mert így rögtön látjuk, kivel állunk szemben! Nem mintha enélkül nem látszana!
  • Azta de megmondtad...ezt azért egy maorinak vagy egy jakuzának ne nagyon mondjad, mert lesz nagy irgum-burgum. Hál isten nem mindenki olyan begyöpösödött vaskalpos mint szerénységed
   • Nem feltétlenül, én is hívő vagyok mégis tetszenek a tetoválások. 🤷‍♀️
  • Ohh, de buta vagy. Az egyetlen különbség, hogy a tetováltak nem szólnak meg azért mert te nem vagy tetovált. Ennyire kriminális ne legyél.
  • Huh.. De buta vagy.. Mindkét bátyámnak, apámnak, sőt, még apának a feleségénrk is van tetkoja.. Igaz, ebbol az utolso ketto nem nagyon vitte semmire.. Viszont! Az egyik batyam 17 evesen letette a tuzoltoi vizsgat, rendeszetire ment, dolgozik, es 19 evesen hazat tervez venni, es meg egy kozel egymillios kocsija is van, amit maganak teremtett meg.. Sot, a sajat ruhajat, kajajanak a 80-90%-at o fizeti.. A masik batyam 16 eves, autoelektronikai muszeresznek tanul, majdnem tökéletesen megy neki a nemet, es 21-22 evesen fejezi be az iskolat, onnan meg azt tervezi, hogy kimegy nemetbe.. En 11 eves vagyok, 2 nyelven tanulok, szinte szin otos tanulo vagyok, es kovetni szeretnem a batyaim peldajat.. Sot, meg buszke gazdija is vagyok egy 6 honapos labradornak is.. Az elsonek emlitett batyamnak van egy oroszlanfej a bal vallan, a masik vallan a volt kutyanknak az emlekere keszult, eletkorat jellemzo tetkoja van, 6 tappancsal, es egy evszammal (2013-2019)..a mellkasan van egy koponya, egy koronaval a fejen, aminek szarnyai vannak, a szarnyai mogott meg fegyverek arnyeka, es ez alatt bedik 2 AK-46 os x be rakva, mellette a bal melle ala pedig az angol fajdalom jelentese "pain" van felvarratva.. Boxolas emlekere, akit 2018ban, 1-2 ev utan befejezett, egy boxolo erme van, ami az ovenek a masa.. A baloldali bokaja felett pedig egy kek-feket csillag van.. Az utobbinak emlitett batyamnak pedig ugyanaz a koronas koponya van felvarratva, mint a masiknak a mellkasan van.. Ennyi eleg, vagy soroljak meg ezt-azt bizonyiteknak, hogy milyen ostoba vagy?.. 
   • 11 évesen nem a netet kéne bújnod és előtte talán körbe kellene érdeklődni, hogy vajon hány éves az az adott illető akivel ily módon kommunikálsz:)
   • Már miért ne netezzen? Igaz, én is csak 13 vagyok, de az most nem lényeges. Ha egyszer nincs kivel beszélgetni, esetleg játszani, akkor mégis mit csináljunk? Minden velünk egykorú csak a Facebook-on meg egyéb baromságokon lóg. Lennénk egy páran akik inkább a valóságban lennénk, de nem tudunk kivel........ Az idősebbek azért belegondolhatnának, hogy vannak még normális gyerekek is, de nem tudnak annyit játszani meg további dolgokat csinálni az interneten kívül mint ti régen... Nem tudom, hogy az a 11 éves lány milyen ember, én magamból és pár ismerősömből indultam ki, hogy milyen is nekünk most... Az igaz, hogy fogalmazhatott volna normálisabban is (meg talán ékezettel...), viszont ő is csak azt szerette volna mondani, hogy a tetovált emberek is lehetnek értelmes, normális, okos emberek is. Nem kellene mindig lehurrogni minket. (egyébként sajnálom, ha szemtelennek tűnök, nem állt szándékomban)
   • Na, hogy felháborodott a sok hülye proli! :D Igenis lenézlek benneteket, mert divatból követtek egy primitív szokást. A börtönökből indult az egész. A természeti népek szokásaival kár példálózni, mert semmi köze ehhez. Egy biztos, normális helyre nem vesznek fel tetkós embert, és értelmes ember nem is áll szóba ilyennel! Lehet itt vergődni, szerencsére sokan gondolkoznak még hozzám hasonlóan! Ti vagytok intelligensek? Hát röhögnöm kell! A papucsomnak magasabb az IQ-ja, mint nektek együttvéve! :D
   • Neked ez okoz örömöt? Ha mást elítélsz a kinézete alapján? Gyermekkorodban nem tanították meg neked, hogy senkit sem bántuk, sem a kinézete sem pedig bármi más végett? Elég szomorú. Persze van egy véleményed amit megosztasz másokkal. De úgy gondolom, hogy inkább nézz magadba és tedd fel a kérdést. Miért fáj neked az ha valaki tetovált? Ha egyszerűen csak azért mert nem tetszik akkor jusson eszedbe,hogy a tetovált emberek sem bántanak azért mert neked épp két szemed van. Egyébként is aki magával sincs kibékülve persze, hogy másokkal sem lesz. 
   • Ezzel csak saját magát minősíti. Ne adja az Isten, hogy kórházba kerüljön, de ha esetleg élet-halál között lenne és egy nyakig kitetovált orvos mentené meg az életét, na majd akkor is ezt mondja. Primitív  . .....
   • Ha úgy gondolod hogy a tetoválás kizárólag a börtönből indul akkor egy baromi tanulatlan alpári f**z vagy, mondjuk így is mert le szólsz olyan embereket akit nem is ismersz... Képzeld a férjemmel mi is tetováltak vagyunk mégis normális életet élünk gyerekeink vannak és normális munkánk... 
   • 1, nem a börtönből indult ki a tetoválás2, ha már itt tartunk nézz már magadba és gondolkozz el rajta hogy HÁNY MEG HÁNY TETOVÁLATLAN BŰNÖZŐ VAN. 3, Mi tetováltak nem ítéljük el azt az embert akinek nincs.4, a papucsodnak tényleg magasabb az IQ-ja hozzád képest, ha már ilyen zagyvaságokat hordasz össze.
   • Ó te szegény... mondd, nagyon fáj? Ha ennyire kiborít vadidegen emberek bőrének milyensége, akkor valami nagyon nincs rendben az életedben. Sírd ki magad nyugodtan, mi meghallgatunk. Küldök egy virtuális vállveregetést, hátha megnyugszol tőle egy kicsit. 
   • Mondja ezt egy olyan ember, aki börtön külső falát se látta még közelről. Kérdezz már meg egy börtönőrt, hogy hány tetovált van bent😂 megsúgom, több a tetovál orvos, mint rab.
   • Gondolom, pont olyan igényes tetkókkal járkáltok, mint a képen - mert én még életemben nem láttam olyat senkin, ami nem nézett volna ki igénytelenül, kifakult, ócska tucat az összes, a prímet a ribancrendszámok viszik - rettenetesen egyedinek képzelitek magatokat, pedig Istenem, mennyire sablon tucatok vagytok! És nem, nem azért utálom a tetkókat, mert hívő vagyok, hanem azért, mert undorító, igénytelen, a tetkós emberek pedig kretének MIND!
   • Majd annak a mentőorvonak mond ezt, aki tetoválásal a kézén küzd az életedért. 
   • Ha ettől jobban érzed magad, írd ki magadból. Nem azzal van baj, hogy nem tetszik. A stílus viszont maga az ember. Valamiért nagyon mérges vagy a tetovált emberekre. Mond, szeretnél te is, csak félsz a tűtől vagy kiskorodban egy tetkós molesztált?Véleményem szerint a dühöd nem tesz jót az egészségednek. Fordulj orvoshoz.
   • "Majd annak a mentőorvonak mond ezt, aki tetoválásal a kézén küzd az életedért. " Pfuj, még az hiányzik, hogy összeszedjek tőle valami fertőzést!
   • Üdvözlöm! Három tetoválásom van, most tervezem a negyediket. Van egy diplomám, melyet át is tudtam venni, mert sikeres nyelvvizsgàt tettem. Embertársaimat próbálom segíteni, az állatokat védem. A kisfiamat pedig más emberek elfogadására tanítom, példával járok előtte. A tetoválások ellenére irodai munkám van, saját és mások véleménye szerint jó beosztásban dolgozom. A férjem szeret a tetovàlások ellenére is, pedig neki egy sincs. Egyetlen dolgot remélek, hogy az ilyen keserű, ítélkező, másokat kritizáló emberek nagy ívben elkerülik majd a fiamat egész életében. Rosszindulat árad Önből, ebből arra következtetek, hogy sajnos nagyon boldogtalan életet él. Abban hiszek, hogy a karma mindenki életében jelen van, gondolja át mèg egyszer azokat, amiket tetovált embertársairól írt. Magányos lehet, ha ennyire képtelen mások elfogadására, így viszont nagyon nehéz lehet megélni a szürke hétköznapokat. 
   • Nem látszik,hogy ötôs tanuló vagy. Előbb tanulj meg ékezettel írni, és csak utána kommentelgetni.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.