HIRDETÉS BEZÁRÁS

Az internetezők 14 tippet osztottak meg azokkal, akik a közeljövőben repülővel készülnek utazni

  A repülőgéppel történő utazás sokak számára még ma is egyet jelent a stresszel. Még akkor is, ha magától a repüléstől nem félsz, a reptéri bonyodalmak és az utazással kapcsolatos fáradalmak akkor is könnyen kikészíthetnek idegileg. Kétségtelen persze, hogy még így is ez a leggyorsabb és legkönnyebb módja a nagy távolságok leküzdésének, de nem árt, ha tudjuk, hogyan tehetnénk egy kicsit még könnyebbé az utazást.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan internetezők tanácsait gyűjtöttük össze, akik számtalanszor ültek már repülőn, és ez idő alatt sok praktikát sajátítottak el a légi közlekedéssel kapcsolatban.

  14 Készíts fényképet az útleveledről és a poggyászodról. Egy fotó nagy segítségedre lesz a keresésben, ha esetleg bármelyik eltűnik.

  Passport

  13 Ha valaki fejhallgatóban ül melletted, akkor biztos, hogy az illető nem szeretne beszélgetni.

  Man with Headphones
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  12 Ne tedd a lábad más ülésére, ne dobd a hajad az ülésed mögé, és úgy általában, minden testrészedet tartsd az ülésen belül!

  denver

  11 A biztonsági ellenőrzésen vigyél át magaddal egy üres palackot. 100 ml-nél több folyadékot nem lehet átvinni a biztonsági kapun, de üres palackot igen, ezt pedig utána a terminálnál könnyedén feltöltheted majd vízzel.

  Empty bottles

  10 Ne emeld fel a kartámaszt, ha a melletted lévő utas kéri. Valószínűleg az illető nagyobb, mint az ülés, és ezért nyomja őt a kartámasz. Ha azonban felemeled a kartámaszt, akkor az ülésed egy részét is elfoglalja majd.

  Cathay Pacific - Herringbone Business Class
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Lehetőség szerint kora reggeli járatokat válassz. Ilyenkor kisebb a forgalom a repülőtér felé, kevesebben vannak a reptéren és kisebb az esélye annak, hogy valami hiba miatt fog késni a gép, mert ilyenkor minden alkalmazott dolgozik, és gyorsan tudják elhárítani az esetleges hibákat.

  EGBP - Boeing 727 - M-FTOH

  8 Jobb, ha mindig van nálad egy tartalék ruha, gyógyszer, és pár szükséges holmi a kézipoggyászodban, mert előbb-utóbb mindenkivel megtörténik, hogy leszállás után (különböző okból kifolyólag) nem jut hozzá időben a poggyászához.

  Small luggage

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.