HIRDETÉS BEZÁRÁS

Az emberek megosztottak 17 McDonald’s-os ételrendelési trükköt, amit még a törzsvendégek sem ismernek

🔥 3 hozzászólás

  A világon több mint 38 ezer McDonald’s étterem működik, ezért belegondolni is nehéz, hogy a cég vajon hány ügyfelet szolgálhat ki naponta. Mindannyian jártunk már itt legalább egyszer, még ha egyesek, nem is szívesen vallják ezt be másoknak. Persze másik végletek is vannak: a gyorsétteremláncnak ugyanis rengeteg rajongója is van.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy utánajárunk, a világ különböző pontjain milyen trükköket alkalmaznak az emberek a McDonald’s-os ételrendelésekhez. Sokat ezek közül kétségkívül mi magunk is hasznosíthatunk.

  • Ha éjszaka rendelsz ételt, kérd meg a pénztárost, hogy frissen készítsenek mindent. Hátrányok: 5 vagy 10 perccel tovább kell várnod. Nyilvánvaló előny: nem kell azokat az ételeket enned, amik este óta ott vannak.
  • Nagyon figyelj oda, amikor sárga jelvényes alkalmazott veszi fel a rendelésedet, az ilyen jelvényeket ugyanis az újoncok viselik, akiknek ebből kifolyólag sokat hibáznak.
  • Rendelés előtt alaposan gondoljuk át, hogy mit is akarunk venni. Először is, így nem néznek ránk mérges szemekkel a mögöttünk sorban álló emberek, másrészt pedig a pénztárost sem hozzuk kellemetlen helyzetbe, mivel a rendelés törlése egy meglehetősen bonyolult folyamat, amihez a menedzsert is oda kell hívnia a pénztárosnak.
  • Ha garantáltan friss krumplit szeretnénk, akkor mondjuk el a pénztárosnak, hogy sótlanul kérjük a krumplit. A krumplikat ugyanis mindig előre sózzák, vagyis a mi sótlan krumplinkhoz egy teljesen új adagot kell csinálniuk. Ettől persze még nem kell sótlanul ennünk, a pénztár mellett kirakott zacskós sóval nyugodtan megszórhatjuk.

  McDonalds krumpli

  • Ugyanezt a trükköt bevethetjük a húspogácsáknál is: kérjünk sótlan húsokat a szendvicsbe. A különféle szószoknak köszönhetően amúgy sem fogjuk észre venni az ízbéli különbséget, viszont garantáltan friss szendvicset kapunk. Igaz, ez csak a marhahúsos szendvicseknél működik, a csirkések ugyanis legtöbbször rántva vannak, és ehhez nem használnak külön sót.
  • Kevese tudják, de a pénztárostól ingyen kérhetnek vizet az étterem vendégei. Ilyenkor vagy csapvizet, vagy külön italautomatából öntött vizet hoznak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Mekis italban jég

  • A krumplit és a csirkefalatokat nem kell kézzel enni: a pénztárostól eldobható evőeszközöket kérhetünk. Ezekkel nemcsak egyszerűbb az étel elfogyasztása, de higiénikusabb is.
  • Még egy trükk a hamburgerekhez: ha garantáltan friss hamburgert akarunk, akkor rendeléskor kérjük a hamburgert valamilyen hozzávaló nélkül. A például uborka nélkül kért hamburger nincs nagy hatással annak ízére, viszont garantáltan a legfrissebb hamburgert kapod majd az étteremben.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • tévedés, a sült krumplit minden esetben utólag sózzák, és nem  sütés előtt,  és már a belső rendszer teljesen más mint korábban, nem készithetnek  el előre  több hamburgert, vagy más kaját, azt mindig frissen készitik, igy éjjel is mindig friss a szendvics
 • Az utolsót többször kipróbáltuk, az eredmény elég vegyes. Nekem csak egyszer jött be, a mennyasszonyomnak háromszor.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.