HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

A 10 legdrágább és leghaszontalanabb dolog

  Minél több pénze van az embernek, rendszerint annál gyakrabban költekezik. Néha ez a költekezés már túlmutat a józan ész határán. Több száz vagy ezer méregdrága és haszontalan dolog létezik a világon, de vannak olyanok, amik magasan kiemelkednek ezek közül.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most ezeket próbáltuk meg összegyűjteni, ám fontos megjegyezni, hogy bármennyire is hülyeségnek tűnnek, valakik mégis megveszik ezeket és mesés összegeket hagynak ott értük.

  10 Teafilter: 6 millió forint.

  Drága és haszontalan 1

  Ennek a teafilternek a valódi értéke a díszítéséhez használt közel 300 apró gyémántban rejlik. Meglepő módon ennek ellenére ez nem egy dísz, hanem tényleg lehet bele teafüvet tenni és teát főzni vele, ha kedvünk tartja.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 LEGO kocka: 6,2 millió forint

  Drága és haszontalan 2

  Valakinek eszébe jutott, hogy milyen jó lenne, ha 14 karátos aranyból öntene ki egy LEGO építőkockát, ezzel a készlet legdrágább és leghaszontalanabb tagjává téve azt. Így született meg a képen látható méregdrága LEGO kocka.

  8 Kontaktlencse: 6,5 millió forint.

  Drága és haszontalan 3

  Ez a kontaktlencse azért ilyen drága, mert szintén gyémántokkal van díszítve. Az ára körülbelül 6,5 millió forint, ugyanakkor vélhetően teljesen haszontalan, hiszen nem lehet használni anélkül, hogy károsítanánk vele a szemünket.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  7 Krikettlabda – 29,5 millió forint.

  Drága és haszontalan 4

  A 2007-es krikett-világbajnokság legjobbjainak adták ajándékba ezeket a közel 30 millió forintot érő, drágakövekkel díszített golyókat. Ajándéktárgynak szépek, de teljesen haszontalanok és túlságosan drágák.

  6 Yalos TV: 56 millió forint.

  Drága és haszontalan 5

  A Yalos TV-ket a fehérarany dizájn és a gyémánt díszítés teszi különlegessé. Sajnos ezeket a tévéket elég régen gyártották ahhoz, hogy ma már ne tudják felvenni a versenyt a hiper-szuper 4K és 8K-s tévékkel, így az értékük minden évben leértéktelenődik, hiszen a csilivili külső ellenére egyre rosszabban használható a mindennapokban.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.