HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

6 titokzatos hely a Földön, ami rejtélyesebb, mint a Bermuda-háromszög

  A bolygónk tele van olyan titokzatos és rejtélyes helyekkel, melyek mind a mai napig őrült elméleteket és legendákat tudnak szülni. Ezek közül a legnépszerűbb valószínűleg a Bermuda-háromszög, ami az emberiség egyik legnagyobb rejtélye. A Bermuda, Florida és Puerto Rico közötti háromszögben számtalan paranormális jelenség történ az elmúlt évtizedek során, de sok hasonló hely van a Földön, ami legalább ennyire titokzatos.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 6 olyan legendás helyet gyűjtöttünk össze a nagyvilágból, amit mindenkinek ismernie kell, akit kicsit is vonzanak a rejtélyes és megmagyarázhatatlan jelenségek.

  1. 1 Mel lyuk

   lugares misteriosos 4

   Wshington államban létezik egy helyi legenda, miszerint Ellensburg település közelében egy „feneketlen gödör” található. 1987. február 21-én Mel Waters, az egyik közeli farm tulajdonosa egy rádióműsorban azt állította, hogy a lyuk valóban létezik, és megpróbálta lemérni egy 24 kilométer hosszú kábellel, de nem érte el vele az alját.

   A kút mélysége nem az egyetlen meglepő dolog, Mel azt állította, hogy az egyik szomszédja egyszer beledobta az elpusztult kutyája holttestét, ami néhány nap múlva újraéledt, mintha mi sem történt volna.

   A mai napig sem tudja senki, hogy hol található ez a hely. Egyes források azt állítják, hogy soha nem is létezett Mel Waters nevű személy, mások azt állítják, hogy a kormány átvette a földet, mivel valószínűleg földönkívüli jelenség okozhatta annak létrejöttét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 2 A Bennington háromszög

   lugares misteriosos 2

   Az amerikai Vermont állam közelében található ez a furcsa helyszín, ami 1920 óta már számos ember eltűnéséért felelős. A terület azóta csak „Bennington-háromszög” néven ismert, és csak az 1945 és 1950 között eltelt 5 évben 5 rejtélyes eltűnés is történt errefelé.

   A helyiek azt állítják, hogy az indián őslakos törzsek temetőként használták a területet, és ez okozza a rejtélyes eltűnéseket, de léteznek olyan elméletek is, mi szerint egy varázskő található a környéken, amit ha megérintünk, akkor eltűnünk, mintha sosem léteztünk volna, illetve vannak, akik azzal magyarázzák az eltűnéseket, hogy a területen 4 különböző szélfajta találkozik. A Bermuda-háromszöghöz hasonlóan itt is egymást követik az őrültebbnél-őrültebb elméletek.

  3. 3 A hollywoodi Roosevelt Hotel

   lugares misteriosos 3

   A hollywoodi Roosevelt Hotel egy valóságban is létező hely, ami számos hírességnek és televíziós műsornak adott már otthont az elmúlt évek során. Ennek ellenére sok olyan történet kering róla, miszerint az itt megszállt emberek volt, hogy egy éjszakát sem tudtak a szállodában tölteni az ott történt hátborzongató és paranormális jelenségek miatt.

   Egyesek a szálloda alapítójának, Montgomery Clift-nek a szellemét látták a folyosón, de olyan is volt, aki Marilyn Monroe szellemét látta az 1200-as lakosztályban, ami egyébként tényleg a színésznő kedvence volt, amikor még élt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

20 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.