HIRDETÉS
Érdekességek

15 meglepő dolog, amit teljesen véletlenül fedeztek fel az emberek

  Minden nap fedezünk fel valami új és meglepő dolgot a világ leghétköznapibb dolgaival kapcsolatban, melyek láttán nem is értjük, hogy nem vettük észre ezeket korábban.

  HIRDETÉS

  Cikkünk hősei is váratlan felfedezésekre bukkantak, melyek noha nem fogják megváltani a világot, mégis úgy érezték, hogy ezt az interneten keresztül is meg kell osztaniuk a világgal, hogy mindenki tudomást szerezhessen róluk, aki esetleg még nem látta. Mi most besegítünk kicsit, hogy az általuk tett felfedezések még több emberhez elérhessenek.

  1. 1 ,,Ma a kisfiam megkérdezte tőlem, hogy miért van egy medve a csokoládén?! Így életemben először rájöttem, hogy egy két hátsó lábán álló medve alak rajzolódik ki a Toblerone csokoládé logóján.”


  2. 2 ,,Észrevetted már valaha, hogy a francia kártya nyolcas lapján a szimbólumok közötti rés szintén nyolcas alakot formáz?"


  3. 3 ,,Tudod miért vannak ezek a kapcsok a kabátok vállán? Én nem tudtam. Mint kiderült, a táskák rögzítésére szolgál, hogy ne csúszhassanak le a vállunkról."


  4. 4 ,,Tudtad, hogy a dobozos üdítők „fülei” egyáltalán nem olyan feleslegesek, mint gondolnánk? Ha ugyanis a gyermek ezeket fogja, akkor nem áll fenn annak a veszélye, hogy magára fröcsköli az üdítőt, ha véletlenül kicsit erősebben szorítja a kelleténél.”


  5. 5 ,,Kiderült, hogy az iPhone-ok billentyűzetén a szóközt lenyomva kurzorként használhatjuk a legépelt szövegben való mozgáshoz, így nem kell a kövér ujjunkkal nyomkodni a szavakat, ha ki akarunk javítani egy helyesírási hibát vagy ilyesmi."


  6. 6 ,,Tudtad, hogyan kell egy garnélarákot gyorsan és egyszerűen megpucolni?"

   pikabu

  7. 7 ,,Ma véletlenül megtudtam, hogy az Oroszlánkirály varacskosdisznójának nevét nem úgy írják, hogy "Pumba", hanem "Pumbaa". Ez az információ megváltoztatta az életemet."


  8. 8 ,,Emlékszel arra a pillanatra, amikor Kevin filmet néz a Reszkessetek betörők című filmben? Kiderült, hogy ez a film valójában nem létezik, csak a Reszkessetek betörők stábja forgatta le néhány jelenetét és adta neki a „Szennyes lelkű angyalok” címet.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Kiderült, hogy a Halloween című horrorfilm félelmetes maszkja valójában a William Shatner által játszott Kirk kapitány arcának másolata."


  10. 10 ,,Tudtad, hogy az osztásjelben az egyenes vonal a törtvonalat, a pontok pedig a számok helyét szimbolizálja?”


  11. 11 ,,Valószínűleg nem tudod, hogyan készítenek röntgenképet a kisbabákról, úgyhogy megmutatom."


  12. 12 ,,Földrajzi hírek: ma rájöttem, hogy egész Kanadában kevesebb ember él, mint Kalifornia államban."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  13. 13 ,,Amikor gyerekkoromban a nagyapám azt mondta, hogy elküldte a malacot a piacra, azt gondoltam, hogy eladta valakinek, aki gondját viseli és felneveli majd. Most 22 éves vagyok és hirtelen rájöttem, hogy ez teljesen mást jelentett.”


  14. 14 ,,Tudtad, hogy a tevék remekül tudnak úszni?"

  15. 15 ,,Tudtad, hogy az angol „desszert” szó visszafelé olvasva „stresszes”-t jelent?”


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.