HIRDETÉS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

15 ember, aki csodával határos módon bukkant rá a rég elveszett tárgyaira

  Mindannyian hagytuk már el a pénztárcánkat, mobiltelefonunkat, vagy éppen a lakáskulcsunkat. Bármennyire is mélyen érint az elvesztésük, egy idő után felhagyunk a keresésükkel, és elfogadjuk a tényt, hogy immáron sosem fogjuk többet a kezünkbe venni őket.

  HIRDETÉS

  Az alábbi emberek is átélték mindezt, ám évek múltán, mikor már teljesen lemondtak az elveszejtett holmijukról, hirtelen előbukkantak a semmiből.

  1. 1 ,,Édesapám úgy 20 évvel ezelőtt az ausztriai Attersee-tónál halászott, amikor véletlenül kiejtette a kezéből a pénztárcát és elnyelte azt a víz. Sosem gondolta volna, hogy egyszer viszont látja még, de a napokban partra mosta a víz és valaki visszajuttatta azt az édesapámnak."


  2. 2 Ez a hölgy 1995-ben, kertészkedés közben veszítette el a jegygyűrűjét. 16 évvel később, egy répára szorulva bukkant rá ismét.


  3. 3 ,,A kutyusom két évvel ezelőtt hunyt el, ám élete utolsó napjaiban még elcsente tőlem a kedvenc játékomat, amit utána hónapokon át kerestem. Két év múltán a kertben sétálva bukkantam rá ismét, nem lehet szavakba önteni ezt az érzést..."


  4. 4 ,,Két hónapig kerestük a képen látható könyvsorozat 6. kötetét, mire végre leesett nekünk a tantusz..."


  5. 5 ,,A bátyám hónapokon át kereste a slusszkulcsát és gyakorlatilag az egész házat többször is átkutatta. El sem tudtuk képzelni, hogy hova tűnhetett el házon belül a kulcs, míg egyik nap rá döbbentünk, hogy a bátyám 2 éves fia állt a történtek mögött..."


  6. 6 A kocsiból kiszállva véletlenül kirántotta a telefonját, ami így a magas hóba pottyant. Hosszú heteken át kereste, és amikor már épp fel akarta adni a keresést, nem várt helyen bukkant elő a készülék, ráadásul jégbe fagyva. Az igazán durva, hogy a telefon még ezután is működött.


  7. 7 A nagyapa kikötötte egy fához a korcsolyáját az erdőben amikor kicsi volt, ám elfelejtette, hogy pontosan melyikhez. Akárhogy is kereste, nem találta és le is mondott róla végül. Hosszú-hosszú évekkel később mégiscsak rábukkant.


  8. 8 ,,Édesapám két évvel ezelőtt hagyta el az olvasó-szemüvegét, autószerelés közben. Ma megtaláltuk."


   Még nincs vége, a cikk a következő oldalon folytatódik!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.